Warner Bros. verkoopt filmserie Lord of The Rings als NFT – Ditjes & Datjes – Ditjes en Datjes

Home » Warner Bros. verkoopt filmserie Lord of The Rings als NFT – Ditjes & Datjes – Ditjes en Datjes
Warner Bros. verkoopt filmserie Lord of The Rings als NFT – Ditjes & Datjes – Ditjes en Datjes

Warner Bros. is het eerste bedrijf dat een NFT-bundel van een filmserie verkoopt. De studio, een van ’s werelds grootste producenten voor televisie en film, verhandelt NFT’s van de populaire films van The Lord of the Rings. De eerste bundel NFT’s is vanaf vrijdag te koop, meldt entertainmenttijdschrift Variety. De bundel draagt de titel The Fellowship of the Ring.
NFT staat voor non-fungible tokens, unieke bestanden die het digitale eigendomsrecht geven op bijvoorbeeld een kunstwerk, muziekstuk of filmscène. Door een NFT te kopen, kunnen fans deel uitmaken van de creatieve nalatenschap van een artiest. Elke NFT bestaat uit een 4K-versie van de debuutfilm van Lord of the Rings, samen met extra materiaal van de film. Naast Lord of the Rings gaat Warner Bros. ook andere titels uit hun stal als NFT verkopen.
De filmserie Lord of the Rings, van regisseur Peter Jackson, is gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien. In 2001 kwam de eerste film The Fellowship of the Ring uit.
 
BuzzE
 
 

Uitslag puzzels
Contact: [email protected]
Algemene voorwaarden
AVG verklaring
Disclaimer
Privacy instellingen

source