MetaMask komt met tracker voor NFT-wallet – Newsbit.nl

Home » MetaMask komt met tracker voor NFT-wallet – Newsbit.nl
MetaMask komt met tracker voor NFT-wallet – Newsbit.nl

Home NFT Nieuws MetaMask komt met tracker voor NFT-wallet
Hidde Scheper 02-11-2022 15:52 leestijd 1 – 2 min
Gebruikers van de populaire crypto-wallet MetaMask hebben de mogelijkheid gekregen om de waarde van hun NFT-portfolio te volgen. De provider van crypto-wallets zal bijgewerkte prijsinformatie opleveren voor de ruim 5.000 NFT-collecties die momenteel bewaard worden door MetaMask-gebruikers.
Dat dit nu kan, komt naar verluidt door een nieuwe samenwerking. Zo is MetaMask namelijk een samenwerking aangegaan met NFTBank. Dit is een NFT-tool specifiek voor portfoliobeheer en waarderingsmonitor. Om zijn voorspellingen te maken, gebruikt NFTBank diverse algoritmen voor machine learning die gebruikers bijwerken met prijsschattingen voor individuele NFT’s.
Het algoritme houdt naar verluidt rekening met diverse parameters, waaronder bodemprijs, zeldzaamheid en bied/laat-verdeling bij het berekenen van een prijswaarde. De tool zou hierdoor voor ongeveer 90+% nauwkeurig moeten zijn.
De CEO van de NFTBank, Daniel Kim, gaf aan dat door de huidige toestand van de markt en de volatiliteit het begrijpen van prijzen nog belangrijker is geworden. Hij zei hierover het volgende:
De noodzaak om de juiste prijs van NFT’s te begrijpen is steeds duidelijker geworden nu velen op de harde manier de dramatische volatiliteit van NFT-markten leren kennen.
Met de nieuwe functie blijft ook MetaMask zijn mogelijkheden binnen de Web3-ruimte verder uitbreiden. Onlangs maakte MetaMask nog een andere wallet-functie bekend voor zijn institutionele gebruikers. In samenwerking met het management van Cobo NFT onthulde ze namelijk enkele nieuwe bewaarfuncties, specifiek voor institutionele NFT-beleggers. Het is op dit moment nog niet bekend wat precies de volgende stap van MetaMask op dit gebied zal gaan zijn.
De overname van Elon Musk luidt een nieuw tijdperk in voor Twitter, dat mogelijk weleens heel goed kan uitpakken voor crypto.
Leon Markus 28-10-2022 leestijd 1 – 3 min
MyNFT heeft bekend gemaakt dat zij de allereerste fysieke NFT-automaat gaan presenteren op het NFT.London-Evenement.
Hidde Scheper 27-10-2022 leestijd 1 – 2 min
Een bedrijf genaamd AGIA claimt dat het is begonnen met de bouw van 60 luxe villa’s op het Great Exuma Island, die worden verkocht als NFTs.
Thom Derks 22-10-2022 leestijd 1 – 3 min
Dogecoin influencer Matt Wallace doet een wilde voorspelling en voorspelt dat DOGE de prijs de $69 zal halen.
Nick Hartjes 31-10-2022 leestijd 1 – 2 min
De Dogecoin koers is met meer dan 72 procent gestegen in de afgelopen week. In dit artikel leggen we uit waarom.
Leon Markus 29-10-2022 leestijd 1 – 3 min
Nieuwe gegevens afkomstig van CryptoQuant laten zien dat er in 1 dag meer BTC van Binance is gehaald dan ooit eerder.
Hidde Scheper 27-10-2022 leestijd 1 – 2 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap

source