Top 10 Beste Gratis Crypto Airdrops 2022 + Airdrop Crypto – Cryptonews Netherland

Home » Top 10 Beste Gratis Crypto Airdrops 2022 + Airdrop Crypto – Cryptonews Netherland
Top 10 Beste Gratis Crypto Airdrops 2022 + Airdrop Crypto – Cryptonews Netherland

Disclaimer: De ‘Industry Talk’ sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com
Investeerders zijn altijd op zoek naar welke crypto kopen aangezien het aantal crypto projecten blijft toenemen. Vaak maken nieuwe projecten gebruik van crypto airdrops en investeerders vragen zich hierbij af wat zijn airdrops crypto. 
Crypto airdrops zijn zijn manier waardoor projecten onder de aandacht komen van een grote groep. Hiernaast zijn gratis tokens altijd interessant vanuit het oogpunt van de investeerder. Tegen het einde van deze gids zullen investeerders een beter beeld hebben van de beste gratis crypto airdrops van dit jaar. 
Disclaimer: de sectie Industry Talk bevat inzichten van spelers uit de crypto-industrie en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van Cryptonews.com.
De lijst met de hierboven genoemde 10 projecten zijn mogelijk relevant voor gamers, stakers, miners en social media gebruikers. 
Dash 2 Trade is een opkomende crypto analyse platform dat veel potentie lijkt te hebben. Het heeft op dit moment een erg succesvolle crypto presale en om dat te vieren hebben ze een grote gratis crypto aidrop beschikbaar gemaakt voor vroege investeerders. 
Het project stelt investeerders in staat om op het Dash 2 Trade platform crypto analyses uit te voeren, handige tools te gebruiken, waardoor het investeren in crypto een stuk gemakkelijker wordt. In de toekomst zal het mogelijk zijn om aan de hand van technische gegevens, zoals crypto signalen, auto-traden en andere tools het beleggen zo simpel mogelijk te maken. Hiernaast komt is er ook een deel beschikbaar gesteld voor sociale gegevens, wat uitstekend is voor investeerders die liever op basis van deze data beslissingen maakt. 
De Dash 2 Trade token bevindt zich op dit moment in de presale en in deze presale zullen er in totaal 700 miljoen tokens verkocht worden. Dit 70% van het totale aantal tokens in omloop (1 miljard). In de huidige eerste fase zijn de tokens voor slechts € 0,0476 per token te koop. Hierna zijn er nog in totaal negen fases, waar elke fase steeds iets duurder zal worden. In de laatste fase is de prijs € 0,0662 per token.
Op het handelsplatform zullen er in totaal drie verschillende abonnementen beschikbaar zijn. Er is een optie om gebruik te maken van een deel van de gegevens en functies door een gratis abonnement te nemen, maar ook een betaal starter of premium abonnement, waar de functies een stuk uitgebreider zullen zijn. Deze abonnementenstructuur en het feit dat Dash 2 Trade investeren in crypto een stuk makkelijker maakt, heeft ervoor gezorgd dat het een van meest populaire cryptomunten van dit moment is.
De crypto airdrop van Dash 2 Trade bestaat uit het weggeven van maar liefst € 150.000 aan $D2T, de native token van het platform. Deze grote prijs zal uitgekeerd worden aan één gelukkige winnaar van de snel groeiende community van Dash 2 Trade. Om deel te nemen aan de crypto airdrop kan moet je minimaal € 150 aan $D2T tokens in je crypto wallet hebben. Hiernaast kan je een aantal kleine taken uitvoeren, waardoor je meer entries kan verdienen. 
Deze taken lopen uiteen en hebben vaak betrekking tot verschillende social media platformen, zoals Twitter, Instagram, Discord en Telegram. Vaak houdt dit in dat je de verschillende social media accounts van het project kunt volgen, maar je kan hiernaast ook gemakkelijk een entry winnen door de website van Dash 2 Trade te bezoeken.  
Bezoek Dash 2 Trade
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
IMPT is een nieuw crypto project dat probeert een van de meest relevante problemen waar we in de moderne wereld mee kampen te verhelpen: klimaatverandering. Het project is een van de meest duurzame crypto van dit moment, aangezien het consumenten en bedrijven stimuleert om CO2 uitstoot te verminderen. 
Dit wordt gedaan door carbon offsets toegankelijk te maken in de vorm van carbon credits. IMPT is op dit moment een ecosysteem aan het ontwikkelen, waar consumenten en bedrijven gemakkelijk carbon credits kunnen aanschaffen. Dit doen ze door middel van de native token van IMPT in te wisselen voor een carbon credit NFT. Deze tokens kunnen verdient worden door het doen van alledaagse aankopen bij een van de meer dan 10,000 aangesloten merken en instanties. 
Naast veel kleine ondernemingen die duurzaamheid belangrijk vinden, zijn er ook een veel grote bedrijven aangesloten, zoals Adidas, Apple en Microsoft. Deze bedrijven hebben toegezegd om een steentje bij te dragen door een marge van hun winst uit te keren in de vorm van IMPT tokens. Deze tokens worden gebruikt voor nuttige klimaat gerelateerde projecten. 
Op dit moment is er een gratis crypto airdrop aan de gang bij IMPT, waar € 100.000 aan gratis IMPT tokens worden weggegeven aan een gelukkige winnaar. Het is belangrijk om te weten dat om in aanmerking te komen investeerders voor € 100 aan IMPT in hun crypto wallet moeten hebben. 
Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan deze gratis crypto airdrop. Investeerders kunnen verschillende taken uitvoeren, waardoor ze meer entries kunnen verdienen en hun kans om te winnen vergroten. In de eerste weken is er al meer dan 10 miljoen opgehaald in de presale wat de interesse van veel investeerders bewijst.
Ten eerste kun je een aantal acties verichten op twitter om zo meer entries te krijgen, dit zijn bijvoorbeeld het twitter account van IMPT volgen, tweeten over IMPT en vrienden taggen via Twitter. Daarnaast kan je ook via andere social media account entries verdienen. Deelnemen aan de discord van IMPT en het Telegram kanaal geeft je bijvoorbeeld recht op wel 10 extra entries aan de gratis crypto airdrop. 
Bezoek IMPT
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Calvaria is een van de beste opkomende cryptomunten van dit moment, aangezien het net in de presale fase zit en een erg interessant play to earn crypto project is. Het team achter Calvaria gelooft dat het play to earn principe op de manier waarop het nu wordt ingezet nog niet klaar is voor massale adoptie en heeft daarom als doel om play to earn games een stuk toegankelijker te maken.
Dit willen ze gaan bewerkstelligen door middel van de game Duels of Eternity. Dit is een strategisch kaartspel wat zich afspeelt in het hiernamaals. Spelers kunnen een bepaalde tijdsperiode van oorlogvoering kiezen en daarna een leger gaan opbouwen. Vervolgens kan er tegen andere spelers gestreden worden om te zien wie de beste strategie, teamwerk en Calvario skills heeft. 
Naast het feit dat spelers tegen elkaar kunnen strijden, is er ook de mogelijkheid voor een single player campaign. In beide vormen van het spel is het dus van belang om je strategische brein zo goed mogelijk in te zetten. Hiernaast is kennis van alle kaarten ook essentieel, omdat je precies moet weten welke kaarten in combinatie met elkaar het beste werken. 
Wanneer spelers wedstrijden tegen elkaar winnen zullen ze hiervoor beloningen ontvangen, hiermee kan vervolgens het kaartendeck mee verbeterd worden en nieuwe uitdagingen vrijgespeeld.
Op dit moment heeft Calvaria net de eerste fase van de presale uitverkocht. Er zullen er echter nog 9 fases volgen, waar elke volgende fase een hogere prijs kent. Dit betekent dat wanneer je op dit moment investeert je de Calvaria token, je deze nog steeds voor een goede prijs kan oppikken. 
gratis crypto airdrop Zoals de zien in de afbeelding hierboven is er in de allocatie van de tokens 20% (2.000.000 tokens) vrijgehouden voor de prize pool. Het is nog niet helemaal duidelijk wat hier precies mee gaat gebeuren, maar hoogstwaarschijnlijk zal een deel hiervan beschikbaar worden gesteld in de vorm van crypto airdrops. 
Wanneer deze precies gaan plaatsvinden is nog onduidelijk, maar wij raden je aan om de website van Calvaria in de gaten te houden voor het geval dat hier meer informatie over gedeeld wordt. 
Bezoek Calvaria
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Tamadoge is een ander project met een zeer interessante crypto airdrop. Tamadoge is een P2E platform, met een native token genaamd TAMA – wat het hele ecosysteem draaiende houdt. TAMA tokens worden gebruikt om virtuele Tamadoge huisdieren te kopen, verkopen en ruilen in de vorm van NFT’s. 
Spelers kunnen met hun virtuele huisdieren TAMA tokens verdienen door de strijd aan te gaan met andere spelers, wat in groep evenementen kan plaatsvinden, maar ook 1-tegen-1. Tamadoge is een project wat een erg succesvolle presale heeft gekend, waar € 19 miljoen een stuk eerder dan gepland werd opgehaald. 
Naast het feit dat het platform een aantal play-to-earn principes kent, staat het ook bekend als project dat vaak crypto airdrops organiseert. Op dit moment is er bijvoorbeeld een € 3.000 winactie via het Twitter account aan de gang. gratis crypto airdrop
Hiernaast is er een grote € 100.000 crypto airdrop, waar investeerders € 100.000 aan TAMA tokens kunnen winnen door deel te nemen aan deze crypto airdrop. Individuen moeten hiervoor verschillende simpele taken uitvoeren en krijgen meer entries wanneer ze meerdere van deze taken succesvol uitvoeren. Het is echter wel belangrijk om te weten dat investeerders voor € 100 aan TAMA in hun wallet moeten hebben. 
Investeerders kunnen via Twitter, Instagram of het Telegram kanaal entries winnen en zo een grotere kans hebben om te winnen in deze gratis crypto airdrop. Wanneer mensen zich afvragen hoe werkt een airdrop crypto, dan kunnen ze gemakkelijk informatie hierover raadplegen op de website van Tamadoge. 
Op het moment van schrijven is de waarde van TAMA wat gecorrigeerd, waardoor het nu een uitstekende mogelijkheid is om €100 aan TAMA te kopen, omdat deze actie dan ook nog eens fungeert als een goede investering mogelijkheid, aangezien de munt nog steeds wordt gezien als een van de snelst groeiende crypto projecten van dit moment. 
Koop Tamadoge via OKX
Koop Tamadoge via OKX DEX 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Battle Infinity combineert verschillende elementen zoals P2E mechanismes, NFT’s, de metaverse, een marketplace en staking tot een ecosysteem. Dit ecosysteem wordt vervolgens onderhouden door de native token IBAT. 
Dit P2E platform geeft spelers de mogelijkheid om crypto te verdienen wanneer ze succesvol zijn in het spel. Vanwege de diverse features van het platform heeft het in de eerste fase veel aandacht gekregen, waardoor het gezien werd als een van de beste kleine crypto met potentie in 2022. 
Er zijn vijf verschillende componenten waarbij spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in competities van hun favoriete sporten. De IBAT Premier League is een fantasy sports P2E spel, waar de eerste versie gebaseerd was op de Indian Premier League van de erg populaire sport cricket.
Hiernaast is er een exchange op het platform genaamd Battle Swap. Waar spelers crypto beloningen kunnen omzetten in andere crypto tokens, maar ook direct de IBAT tokens zelf kunnen aanschaffen. Battle Infinity heeft vaak gratis crypto airdrops beschikbaar voor de IBAT community. Onlangs heeft het team van het project € 3000 aan IBAT weggegeven aan 100 individuen. In deze crypto airdrop heeft één gelukkige winnaar maar liefst € 500 aan IBAT gewonnen. 
Investeerders kunnen op de hoogte blijven van crypto airdrops van Battle Infinity, aangezien deze regelmatig plaatsvinden bij IBAT. Meestal wordt dit gedeeld met de Battle Infinity community via Twitter, Discord of Telegram, dus hou deze vooral in de gaten wanneer je hier in geïnteresseerd bent. Wanneer investeerders IBAT tokens willen kopen, dan kan dit via PancakeSwap en LBank. 
Bezoek Battle Infinty.
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Lucky Block is een ander interessant project dat helemaal thuis is op het gebied van winacties. Bij Lucky Block draait het namelijk helemaal om NFT-gebaseerde wedstrijden om mooie prijzen te winnen. Elke wedstrijd heeft een eigen NFT die investeerders kunnen aanschaffen. Hiernaast was de presale van de native token van dit project (LBLOCK) erg succesvol en was enorm snel uitverkocht. 
Een voorbeeld van deze NFT gebaseerde crypto airdrop winacties is er een waar maar liefst € 1 miljoen aan Bitcoin gewonnen kan worden. Investeerders kunnen meedoen aan deze ‘draw’ door de specifieke BTCM1M NFT te kopen. Wanneer alle NFT’s verkocht zijn zal de draw plaatsvinden en de tokens uitgedeeld worden aan de gelukkige winnaar. 
Mocht je niet deze gelukkige winnaar zijn, dan kan je nog steeds rekenen op beloningen na de draw. LBLOCK houdt namelijk nog steeds winacties voor individuen die deze specifieke NFT’s in hun wallet houden. Lucky Block heeft in totaal een unieke collectie van 10,000 NFT’s, waarvan er slechts 25 zeldzaam zijn. 
Wanneer investeerders een NFT van deze collectie kopen zullen ze automatisch toegang krijgen tot de Platinum Rollers Club, waar elke NFT gezien wordt als een toegangsticket voor een aparte draw, waar houders van deze NFT mee kunnen doen aan free crypto airdrops. De beste NFT kunnen hiernaast ook worden verruild, verkocht of gekocht worden op het platform van LBLOCK. 
Op het moment van schrijven is de prijs van LBLOCK sterk gecorrigeerd in waarde, waardoor het aantrekkelijk is voor investeerders om hier in te investeren. De reden hiervoor zijn de gratis crypto airdrops op het platform van LBLOCK die wekelijks plaatsvinden. Investeerders kunnen gemakkelijk LBLOCK kopen op Uniswap, Gate.io of MEXC exchanges. 
Bezoek LBLOCK
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
De maker van Javascript heeft dit project ontwikkeld voor de digitale advertentie sector, genaamd Basic Attention Token (BAT). Simpel gezegd, adverteerders krijgen een betere target audience voor hun advertenties en gebruikers krijgen een vergoeding voor de aandacht die zijn geven aan deze advertenties. 
Op het moment van schrijven van dit artikel is dit een van de beste crypto airdrops voor investeerders die gratis tokens willen verdienen. BAT wordt momenteel wereldwijd gebruikt in 188 landen, met meer dan 400 individuele adverteerders en zelfs meer dan een miljoen individuen die BAT accepteren of listen. 
Dit laatstgenoemde zijn ook de top cryptocurrency bedrijven, zoals Crypto.com, BlockFi, eToro, BitPay en nog veel meer. 
Gebruikers van de services van Basic Attention Token krijgen 70% van de advertentie opbrengsten van het netwerk. Wanneer gebruikers BAT tokens willen verdienen terwijl ze browsen op het web kunnen ze de Brave browser downloaden, ‘enable Brave Ads’ aanklikken en het notificatie systeem aanzetten. 
Wanneer gebruikers dit hebben gedaan, kunnen ze elke maand BAT tokens claimen op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Gebruikers kunnen crypto token opbrengsten tussen de 25 en 40 BAT claimen. Voor deze gratis crypto airdrops moet je dus wel een beetje opletten, zodat je er op tijd bij kan zijn, maar wanneer je deze dan daadwerkelijk kan claimen, is het ook wel de moeite waard. 
Op het moment van schrijven is de totale marktkapitalisatie van BAT meer dan € 422 miljoen in deze bearish markt. 
Koop BAT op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Het blockchain platform van DeFiChain biedt een service aan voor gedecentraliseerde finance voor Bitcoin. Het was gecreëerd met de intentie om financiële services aan te bieden, vergelijkbaar van dat van traditionele commerciële banken. Deze services zijn onder andere het uitlenen, lenen, sparen en investeren.
DeFiChain, wat gezien wordt als een van de beste DeFi coins in 2022, verschilt hier echter significant ten opzichte van een bank netwerk, aangezien het gebouwd is op de blockchain. De software van het netwerk is zo ontwikkeld dat het snelheid en transparantie garandeert, ongeacht de hoeveelheid aan transacties. 
Wanneer het gaat om airdrop crypto, heeft DeFichain de mogelijkheid om gratis DFI tokens ter waarde van € 30 te krijgen via gratis crypto airdrops. Dit is in de vorm van een samenwerking tussen DeFiChain en Cake DeFi. Zoals met veel andere gratis crypto airdrops op deze top 10 lijst, moeten investeerders eerst een account aanmaken voordat ze kunnen deelnemen aan de airdrop. 
In dit geval moeten investeerders een Cake DeFi account aanmaken. Wanneer deze stap gelukt is, vraagt Cake DeFi tot slot dat investeerders een totaal aan € 50 aan cryptocurrency storten op hun account. Hierbij maakt het niet uit welk type cryptocurrency is en kan dit zelf bepaald worden door de gebruiker. 
Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie van DeFiChain meer dan € 750 miljoen. 
Koop Crypto op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
CEX.IO is een cryptocurrency exchange met meer dan vier miljoen geregistreerde consumenten. Gebruikers van dit platform kunnen gemakkelijk verschillende crypto assets kopen, verkopen, ruilen en veilig opslaan. 
De reden waarom deze exchange op deze lijst is toegevoegd, is de € 200 die verdient kan worden door het staken aan Polkadot. Deze cryptocurrency wordt momenteel gezien door veel analisten als een van de beste altcoins beschikbaar op de crypto markt. Het stelt namelijk de mogelijkheid voor cross-chain interoperabiliteit, wat een feature is die met name interessant is voor ontwikkelaars binnen de blockchain technologie. 
Wanneer gebruikers willen deelnemen aan deze gratis crypto airdrop, dan moet eerst een account voor CEX.IO aangemaakt worden en de KYC procedure succesvol afgerond worden. Wanneer dit gelukt is, dan moet er minimaal 1 DOT gekocht worden. 
Hiernaast is er ook nog een uiterst interessante crypto airdrop van € 3000 Kusame (KSM) op CEX.IO voor 20 gebruikers van het platform. Een gebruiker zal hier recht hebben op €500 in KSM en twee andere € 300 aan KSM. 
Verder hebben er nog twee mensen recht op € 200 aan KSM en de laatste vijftien zullen € 100 aan KSM ontvangen in hun crypto wallet. 
Kusama heeft op dit moment een volledig verwaterde marktkapitalisatie van ongeveer € 337 miljoen. Polkadot heeft in dit opzicht een marktkapitalisatie van meer dan 7,5 miljard. 
Koop Crypto op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Morpher is een trading platform dat een breed scala aan verschillende markten heeft. Hiernaast kent het geen transactiekosten en heeft het geen beperkingen omtrent liquiditeit. Gebruikers van het platform kunnen hierdoor een oneindig aantal assets verhandelen. Op dit moment biedt het platform een gratis crypto airdrop in de vorm van MPH aan.
Het Morpher trading platform heeft op dit moment een van de beste gratis crypto airdrops voor investeerders in digitale currency’s. Wanneer investeerders mee willen doen aan deze crypto airdrop, moeten ze een account op Morpher aanmaken, een crypto wallet verbinden en de KYC procedure afronden. 
Wanneer dit gebeurd, zal het platform automatisch 100 MPH airdroppen in de wallet van de investeerder. MPH is de native currency van dit platform. Vanwege deze reden kan de token die gekregen is via de gratis crypto airdrop gebruikt worden om mee te investeren in een van de verschillende markten op Morpher, bijvoorbeeld Bitcoin, Amazon en zelfs commodities zoals goud. 
Investeerders die hiernaast een vriend naar Morpher refereert, kunnen een extra 50 MPH verdienen per volledig succesvol geregistreerd account. De volledig verwaterde marktkapitalisatie van Morpher is op dit moment iets meer dan €17 miljoen. 
Koop Crypto op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Veel nieuwe cryptomunten maken gebruik van crypto airdrops als een marketing strategie. In veel gevallen is de datum van de giveaway dicht in de buurt van opkomende coin listings of presales. Door deze crypto airdrops stijgt vaak de naamsbekendheid deze crypto projecten, wat natuurlijk uitermate handig is voor een nieuw, nog relatief onbekend project. 
Voordat je jezelf opgeeft voor een van de gratis crypto airdrops van deze lijst is het belangrijk dat investeerders zelf onderzoek doen naar de projecten. Op deze manier ben je niet de dupe van fishing, wat helaas soms nog het geval is bij crypto airdrops. 
Veel van de gratis crypto airdrops die we vandaag hebben besproken verschillen allemaal net van elkaar met betrekking tot hoe je kan deelnemen. 
In dit gedeelte van het artikel zullen we bespreken hoe verschillende vormen van cryptocurrency airdrops precies werken. Op deze manier krijg je een duidelijk antwoord op de vraag: hoe werkt een airdrop crypto? 
Laten de verschillende type gratis crypto airdrops onder de loep nemen: 
In alle gevallen van een gratis crypto airdrop beland de crypto in de wallets van een geselecteerde groep winnaars aan het einde van het afgesproken termijn. 
Een van de beste goedkope cryptomunten met potentie van dit moment is Dash 2 Trade. Het verkeerd momenteel in de eerste fase van de presale, die tot nu toe succesvol is gebleken. 
Vanwege dit vroege succes van de presale heeft het team achter Dash 2 Trade besloten om een grote gratis crypto airdrop te doen voor de community. 
Hieronder hebben leggen we in detail uit hoe je kan deelnemen aan deze airdrop crypto giveaway en maar liefst € 150.000 aan D2T tokens kan winnen. 
Deze Dash 2 Trade giveaway van hun native token wordt gedaan in de vorm van een crypto airdrop. Volgens de website zal er een gelukkige winnaar worden geselecteerd die maar liefst € 150.000 aan $D2T kan winnen. 
Er is echter wel de voorwaarde dat alleen vroege investeerders van het project kunnen deelnemen. Dit heeft als gevolg dat investeerders voor € 150 aan $D2T tokens in zijn of haar wallet moet hebben op het moment dat de draw plaatsvindt. 
De gratis crypto airdrop van dash 2 trade is begonnen met het ontvangen van entries op 18 oktober 2022 en zal eindigen op 19 februari. 
Om meer te weten te komen over de airdrop draw kunnen investeerders de officiële Dash 2 Trade website bezoeken en naar kopje ‘Win 150k‘ navigeren. 
Dash 2 Trade heeft negen verschillende mogelijkheden voor investeerders om zich aan te melden voor de gratis crypto airdrop. Wanneer individuen alle taken uitvoeren hebben ze recht op een totaal van 17 entreis – wat hun kans om te winnen significant vergroot. 
Hieronder is een lijst van alle taken die een investeerder kan doen om zich aan te melden voor de crypto airdrop. 
Wanneer je je aanmelding wilt voltooien klik je simpelweg op de ‘Click here to Enter’ knop. Dit zal je doorsturen naar de Gleam.io pagina, dit is een online platform dat winacties voor bedrijven afhandelt. 
Op de Gleam.io pagina van Dash 2 Trade kunnen investeerders vervolgens alle taken die ze hebben toegezegd om te doen uitvoeren. Wanneer je dit doen worden de entries geregistreerd. 
De eerste stap van de giveaway is het opgeven van een volledige naam, e-mail en wallet adress. Wanneer dit gelukt is zal Gleam.io investeerders door de rest van het proces doorlopen, wat in totaal minder dan 10-15 minuten zal duren. 
Wanneer dit allemaal gelukt is hoef je alleen te wachten tot de draw! 
Dash 2 Trade zal vervolgens via e-mail je op de hoogte stellen van verdere details omtrent de crypto airdrop. Participanten van de gratis crypto airdrop kunnen hiernaast het Telegram kanaal van Dash 2 Trade volgen of via een van de andere social media kanalen op de hoogte blijven. 
De verdeling van een cryptocurrency onder een of meerdere crypto wallets door middel van een winactie wordt ook wel een airdrop crypto genoemd. In deze gids hebben we de top 10 van dit moment besproken. 
De beste stijl van crypto airdrops die we in deze gids hebben besproken zijn dat die van Dash 2 Trade, IMPT en Calvaria. 
Andere interessante vormen van crypto airdrops zijn dat die van Tamadoge, Battle Infinity en Lucky Block.
Bezoek Dash 2 Trade
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Wat is een airdrop crypto?
Een crypto airdrop is een vorm van een winactie waarbij een project een bepaalde hoeveelheid aan tokens weggeeft. Nieuwe crypto airdrops hebben vaak als doel om een nieuw project te promoten en naamsbekendheid te creëren. Hiernaast kan een crypto airdrop ook gebruikt worden om een project relevant te houden. Investeerders krijgen in ruil voor het uitvoeren van een aantal simpele taken de kans om een (groot) aantal tokens te winnen. De taken zijn vaak het volgens van de social media accounts van het project of hierover een bericht plaatsten. 

Hoe werkt een airdrop crypto?
Nu je weet wat is airdrop crypto, is het ook handig om te weten hoe ze precies werken. Deze winacties verschillen vaak per keer, wat afhangt van de vereisten van het project wat de crypto airdrop uitvoert. Vaak krijgen investeerders de mogelijkheid om simpele taken uit te voeren in ruil voor een kans om gratis crypto tokens te winnen. Soms is het ook eis dat een investeerder een bepaalde hoeveelheid van de token in het bezit moet hebben ten tijde van de trekking. 

Hoe vind ik uit wanneer aankomende crypto airdrops gepland zijn?
De beste manier om erachter te komen wanneer de crypto airdrops gepland zijn, is door de website van het project die de airdrop uitvoert in de gaten te houden. Vaak hebben de projecten een individuele pagina toegewijd voor de winactie. Hier staat over het algemeen wanneer het inzamelen van de aanmeldingen begint en eindigt. Verder is het slim crypto nieuws websites te volgens om zo geen upcoming airdrops crypto te missen. 

Wat is zijn beste gratis crypto airdrops?
Op dit moment zijn er veel verschillende goede crypto airdrops beschikbaar. In deze gids hebben we de top 10 besproken, maar zoals we al eerder vermeld hebben in de conclusie sprongen er een aantal uit ten opzichte van de rest. Dit zijn de gratis crypto airdrops van Dash 2 Trade, IMPT en Calvaria. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source