Crypto recap 28 oktober: Twitter wil NFT-handel aanbieden, ECB verhoogt rente (alweer) – BLOX | Nieuws.

Home » Crypto recap 28 oktober: Twitter wil NFT-handel aanbieden, ECB verhoogt rente (alweer) – BLOX | Nieuws.
Crypto recap 28 oktober: Twitter wil NFT-handel aanbieden, ECB verhoogt rente (alweer) – BLOX | Nieuws.

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.
Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de renteverhogingen van de ECB. Deze zijn namelijk in korte tijd meerdere keren verhoogd. Daarnaast gaat Axel het hebben over Twitter. Het social media platform wil namelijk NFT-handel aanbieden.
Non-Fungible Tokens (NFT’s) waren razend populair vorig jaar. De populariteit rondom deze tokens steeg zo snel, dat inmiddels iedereen hier wel eens over heeft gehoord. Nu de hype een beetje afneemt, betekent dit nog niet het einde.

Social mediaplatform Twitter heeft vrijdag namelijk aangekondigd dat het gebruikers in staat zal stellen om NFT’s rechtstreeks te kopen, verkopen en weergeven via tweets. Dit doen ze samen met vier grote beurzen, dus dit wordt geen kleine operatie.
Net nu je dacht dat je weer veilig politici kon trollen op Twitter zonder lastig gevallen te worden door apen met gouden kroontjes, gooit het socialmediabedrijf weer roet in je eten. Vanwaar deze keuze? Dat zie je in de video van vandaag!
Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!
Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin

Simpel en veilig in crypto handelen
Gebruik vouchercode NIEUWS
Welke crypto kopen?
Investeren in crypto
Crypto koersen
Bitcoin kopen
Bitcoin koers
Bitcoin verwachting
Ripple nieuws
Cardano nieuws
Bitcoin nieuws
VeChain nieuws
Dogecoin nieuws
Ethereum nieuws
Solana nieuws
Altcoins nieuws
Polkadot nieuws
Chainlink nieuws
Organisatie
Redactie
Contact
Tip redactie
Vacatures
Vouchercode BLOX
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws@weareblox.com

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2022 | BLOX

source