Er komt een NFT Automaat naar evenement in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken – Newsbit.nl

Home » Er komt een NFT Automaat naar evenement in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken – Newsbit.nl
Er komt een NFT Automaat naar evenement in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken – Newsbit.nl

Home NFT Nieuws Er komt een NFT Automaat naar evenement in Londen om digitale kunst toegankelijker te maken
Hidde Scheper 27-10-2022 12:56 leestijd 1 – 2 min
MyNFT, een multi-chain NFT-marktplaats, heeft bekend gemaakt dat zij de allereerste fysieke NFT-automaat gaan presenteren op het NFT.London-Evenement. Dit evenement staat gepland voor 2 tot en met 4 november.
Het NFT-platform wil hiermee een eenvoudige en toegankelijke manier aanbieden voor mensen die willen beginnen met het kopen en verhandelen van digitale activa, zonder diepgaande kennis van de Web3-industrie. Met de nieuwe NFT-automaat kunnen gebruikers een NFT aanschaffen zonder in het bezit te zijn van een digitale wallet.
Gebruikers die een NFT willen kopen via de automaat van MyNFT, moeten één van de weergegeven enveloppen selecteren en vervolgens de verstrekte code invoeren. Nadat ze de betaling hebben voltooid kunnen ze een QR-code in de envelop scannen. Deze wordt geleverd met een uitnodiging om een MyNFT-account in te stellen waarin ze hun NFT zullen ontvangen.
Volgens de CEO van MyNFT, Hugo Mcdonaugh, is de meest toegankelijke manier om iets te kopen via een automaat. Volgens Mcdonaugh doorbreken ze nu dan ook de perceptie dat het koopproces van een NFT moeilijk is.
Op het evenement kunnen gebruikers NFT’s kopen uit de inaugurele collectie van MyNFT gedoneerde NFT’s, met diverse merken als Dr. Who Worlds Apart, Thunderbirds en Delft Blue Night Watch. De fysieke NFT-automaat wordt tevens buiten de conferentielocatie geplaatst, namelijk in het Queen Elizabeth II Centre. Hierdoor krijgen meer mensen toegang tot de automaat.
Het is tot slot benoemingswaardig dat de opbrengst van de NFT-automaat gedurende de conferentie in Londen gedoneerd zal worden aan Giveth. Dit is een op de blockchain gebaseerde filantropische community die publieke goederen, diensten en onderwijs financiert in ontwikkelingslanden. Ook zal een deel gedoneerd worden aan Roald Dahl’s Marvelous Children’s Charity, die gespecialiseerde verpleegkundigen leveren aan ernstig zieke kinderen.
Een bedrijf genaamd AGIA claimt dat het is begonnen met de bouw van 60 luxe villa’s op het Great Exuma Island, die worden verkocht als NFTs.
Thom Derks 22-10-2022 leestijd 1 – 3 min
Waar de handelsvolumes van NFT’s sinds begin dit jaar met bijna 98% gedaald zijn, zijn diverse leidinggevenden hier niet zo bang voor.
Hidde Scheper 14-10-2022 leestijd 1 – 3 min
De Chief Financial Officer (CFO) van OpenSea, Brian Roberts, heeft het bedrijf verlaten na slechts 10 maanden.
Hidde Scheper 10-10-2022 leestijd 1 – 3 min
Als het aan de populaire Credible Crypto ligt, dan gaat Bitcoin in 2023 richting de 100.000 dollar.
Thom Derks 23-10-2022 leestijd 1 – 3 min
Volgens gegevens van de Shibburn website is de burn rate van munt de afgelopen 24 uur aanzienlijk gestegen.
Mark van der Haar 24-10-2022 leestijd 1 – 2 min
De Bitcoin koers is de afgelopen weken extreem stabiel geweest, maar daar kwam gisteravond plotseling verandering in.
Leon Markus Gisteren 12:09 u leestijd 2 – 3 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source