Deze Nieuwe Crypto kan volgens Experts 100x Stijgen voor 2023 – Newsbit.nl

Home » Deze Nieuwe Crypto kan volgens Experts 100x Stijgen voor 2023 – Newsbit.nl
Deze Nieuwe Crypto kan volgens Experts 100x Stijgen voor 2023 – Newsbit.nl

Home Persbericht Deze Nieuwe Crypto kan volgens Experts 100x Stijgen voor 2023
Newsbit 20-10-2022 10:27 leestijd 2 – 5 min
Ouderwetse investeerders blijven er het liefst zo ver mogelijk vandaan, maar cryptocurrency kan wel degelijk enorme winsten opleveren. Vooral nieuwe cryptomunten die nog op weinig plekken beschikbaar zijn, kunnen je in korte tijd veel opleveren. 
Je neemt met investeringen in deze munten wel het grootste risico, maar veel investeerders doen dit met het idee dat er maar één goed hoeft te presteren om het er uit te kunnen halen. 
In dit artikel lees je alles over een nieuwe groene cryptomunt die de wereld probeert te verbeteren door blockchain technologie te gebruiken. Lees alles over de verschillende toepassingen van de munt en waar jij de munt kan kopen. 
>>> Direct naar de IMPT Presale <<< 
De nieuwe cryptomunt wordt niet zomaar toegevoegd aan een exchange of broker, maar is eerst verkrijgbaar in een presale. Met deze presale heb je de kans om als eerste investeerder in te stappen bij IMPT. 
Een crypto presale kan op verschillende manieren gehouden worden, zo kiest het ene team voor een private presale en een ander project juist voor een publieke eerste verkoop van de tokens, ook een combinatie tussen de twee is mogelijk.
Bij IMPT is er gekozen voor een publieke verkoop die bestaat uit drie verschillende fases. Momenteel is de eerste fase nog open waarin 600 miljoen IMPT tokens beschikbaar zijn voor $0,018 per stuk. 
Met een opbrengst van meer dan 4,5 miljoen dollar zijn ze al een heel eind op weg naar het eerste doel van 10,9 miljoen dollar. Daarna volgen nog twee fases waarin de prijs hoger zal zijn, zo betaal je in de 2de fase $0,023 en in de laatste fase $0,028. 
Hoe eerder je erbij bent, hoe voordeliger de munten dus zijn en hoe hoger de winst zal zijn zodra de munt beschikbaar komt bij een exchange. Dat zal namelijk voor de laatste prijs ($0,028) zijn. Zo heb je als eerste investeer al $0,01 winst gemaakt per token. 
Op het platform krijg je de mogelijkheid om carbon credits te kopen en die worden steeds belangrijker. Met een carbon credit krijgt een bedrijf namelijk het recht op een bepaalde uitstoot. 
De carbon credits zijn daardoor steeds gewilder en er gaan honderden miljarden om in deze markt. IMPT maakt van deze carbon credits tokens die je gemakkelijk kan kopen met je IMPT tokens. 
Daarna kun je zelf kiezen wat je ermee doet. Je kunt de carbon credit laten staan in je wallet, proberen te verkopen voor een hogere prijs of ervoor kiezen om de carbon credits te vernietigen. 
Het vernietigen van carbon credits is ook meteen één van de meest interessante mogelijkheden op het platform. Door een carbon credit te vernietigen draag je actief bij aan het verbeteren van de wereld, de uitstoot van deze credit kan immers niet meer gedaan worden. 
Natuurlijk zal dit voor de meeste investeerders niet heel aantrekkelijk klinken; ergens voor betalen en het direct vernietigen kan niet de bedoeling zijn. Je krijgt daarom een NFT van IMPT als je een carbon credit vernietigd. 
Die NFT kun je verhandelen op het platform van IMPT waar ook een NFT marktplaats voor ontwikkeld wordt. 
Uit de tokenomics van IMPT blijkt dat er in de presale in totaal 1,8 miljard coins verkocht worden. In totaal zal het netwerk bestaan uit 3 miljard tokens. 
Een simpele rekensom laat zien dat je met 3 miljard tokens en een prijs van $0,028 een ‘fully diluted’ marktwaarde hebt van 84 miljoen dollar. Hiermee zet IMPT hoog in, maar als we naar concurrenten kijken, lijkt dit prima haalbaar. 
Een andere duurzame cryptomunt, Cardano, heeft namelijk een marktwaarde van 17 miljard dollar als je alle munten mee rekent. Mocht IMPT 100x stijgen, zal het nog altijd minder dan de helft van de waarde hebben van Cardano. 
Zeker als er nieuwe toepassingen uitgebracht worden en het project zich verder ontwikkeld lijkt een 100x stijging dus zeker tot de mogelijkheden te behoren. Als je nu investeert, profiteer je ook nog eens van de lagere prijs, waardoor dit soort stijgingen nog beter mogelijk zijn. 
>>> Direct naar de IMPT Presale <<< 
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source