NFT-collectie Anthony Hopkins al uitverkocht ondanks crypto-winter – Manners Magazine

Home » NFT-collectie Anthony Hopkins al uitverkocht ondanks crypto-winter – Manners Magazine
NFT-collectie Anthony Hopkins al uitverkocht ondanks crypto-winter – Manners Magazine

Crypto alleen voor jonge mensen? Niet volgens Anthony Hopkins. Hij lanceerde onlangs zijn eigen NFT-collectie die binnen luttele minuten was uitverkocht.
En dat is toch op z’n minst opmerkelijk, aangezien de crypto-markt zich in een barre cryptowinter bevindt en vooral NFT-tokens flink in waarde zijn gedaald. Anthony Hopkins biedt dus een glimpje hoop met zijn NFT-vuurdoop die alle verwachtingen overtreft.
Acteur Anthony Hopkins – vooral bekend vanwege zijn ziekelijke rol als ‘Hannibal’ in Silence of the Lambs – kwam in 2021 voor het eerst in aanraking met non-fungible tokens. Hij speelde destijds in de NFT-film Zero Contact, die werd uitgebracht op het platform Vuele.

Vanaf dat moment kreeg het crypto-virus vat op de legendarische acteur en werd de basis gelegd voor de lancering van zijn eigen NFT-collectie: The Eternal Collection. Met 85 jaar oud bewijst de geboren Welshman dat leeftijd geen rol speelt in de wereld van crypto.
In slechts 7 minuten waren de meer dan 1000 digitale kunstafbeeldingen verkocht. De unieke NFT’s bevatten allemaal beelden van Anthony Hopkins’ kleurrijke filmcarrière en de uiteenlopende reeks personages die hij door de jaren heen speelde. En ja, natuurlijk mag Hannibal Lecter niet ontbreken en ook Anthony Hopkins in de gedaante van Odin in de Marvel-film Thor is vereeuwigd in een NFT.
Verder bestond de collectie ook uit stukken met titels als: The Eternal, The Jester en The Lover. Elk van deze archetypen blikt terug op verschillende hoofdstukken van zijn filmcarrière en gebruikt zijn leven en werk als inspiratie.
De NFT-collectie is samengesteld door Web 3-ontwerpbureau Orange Comet in Los Angeles en uitgegeven op NFT-handelsplatform OpenSea.
Naast de aanschaf van digitale kunst, maakten fans en NFT-liefhebbers kans op een een-op-een ontmoeting met de acteur, gesigneerde merchandise en unieke audio-opnames van Hopkins waarin hij meer vertelt over de verschillende archetypen.
Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.
Crypto Vandaag, 14:14
Disney+ Vandaag, 09:46
Films & Series Gisteren, 15:30
Films & Series Gisteren, 10:50
Televisie Gisteren, 06:57
Review 20 okt 2022, 17:34
Films & Series 20 okt 2022, 13:27
Films & Series 20 okt 2022, 08:43
Crypto 19 okt 2022, 14:35
Films & Series 19 okt 2022, 13:59
Films & Series 19 okt 2022, 11:58
Films & Series 19 okt 2022, 09:35
© 2022 Manners Magazine. Alle rechten voorbehouden Hosting by Xynta

source