De Gouden Bal (Ballon d’Or) voor de eerste keer als NFT uitgereikt, wat kan je ermee? – BLOX | Nieuws.

Home » De Gouden Bal (Ballon d’Or) voor de eerste keer als NFT uitgereikt, wat kan je ermee? – BLOX | Nieuws.
De Gouden Bal (Ballon d’Or) voor de eerste keer als NFT uitgereikt, wat kan je ermee? – BLOX | Nieuws.

De Gouden Bal, een grote voetbaltrofee die al sinds 1956 wordt uitgereikt, betreedt de Web3-wereld. Voor het eerst sinds het 66-jarig bestaan van de beker, is de troffee gisteren ook als NFT uitgereikt. Waarom deze keuze?
De Gouden Bal (Ballon d’Or in het Frans) is voor het eerst als NFT-collectie uitgebracht. Deze NFT is gebaseerd op pyriet, de steen waaruit de trofee is gemaakt. De winnaars kregen ook een ‘echte’ beker, maar daarnaast mochten ze de NFT-versie mee naar huis nemen.
NFT version of the Kopa Trophy! ?

Learn more at https://t.co/5fz0531TYP#tropheekopa #ballondor pic.twitter.com/IjBezSDzyP
“Het wordt gedigitaliseerd, waardoor deze steen uitzonderlijke eigenschappen krijgt…”, zo zegt de organisatie mysterieus op zijn website. “Deze 2022 fragmenten vormden ook de basis van de Ballon d’Or. Vandaag hebben ze, eenmaal gedigitaliseerd, ongelooflijke eigenschappen en bieden ze u de mogelijkheid om de meest besloten kring van het voetbal te betreden.” Laten we daar even induiken.
De Gouden Bal in NFT-vorm is op de eerste plaats niet alleen bedoeld voor voetballers. Iedereen kan makkelijk aan zo’n NFT komen, mits je daar 249 euro voor over hebt. Deze hebben bepaalde voordelen waardoor je jezelf een beetje ‘high class’ kan voelen. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar het heeft een paar interessante use cases.
Het kan interessant zijn voor fans die graag over een aantal voordelen willen beschikken. Hieronder staan er vier van de negen:
> Stemrechten op de cryptokunstenaar voor de potentiële volgende Gouden Bal-NFT
> Kiesrecht op de potentiële oriëntaties van de Gouden Bal in de Web3-wereld
> Digitale versie van de Gouden Bal van 2022 van France Football (de organisator van de uitreiking)
> Preview van de documentaire over de Gouden Bal 2022
Deze voordelen zijn voor iedereen beschikbaar die een NFT aankoopt, maar je kan ook verschillende prijzen winnen bij de aanschaf. Eén daarvan is bijvoorbeeld 20 jaar toegang tot het evenement. En als we de organisatie mogen geloven, is dit nog maar het begin van haar avontuur in de Web3-ruimte.
“Deze NFT-verzameling legt de basis voor vele projecten en een lange termijn roadmap. Zo zullen alle NFT-eigenaars nu bevoorrecht zijn en de komende jaren als eerste kunnen genieten van de volgende Web3-ervaringen van de Gouden Bal. Whitelist voor de volgende droppings, preview van een mogelijke virtualisatie van de ceremonie in de metaverse en vele andere exclusiviteiten voorbehouden aan de meest besloten kring van de voetbalwereld”, aldus de Gouden Bal op zijn NFT-website.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin

Simpel en veilig in crypto handelen
Gebruik vouchercode NIEUWS
Welke crypto kopen?
Investeren in crypto
Crypto koersen
Bitcoin kopen
Bitcoin koers
Bitcoin verwachting
Ripple nieuws
Cardano nieuws
Bitcoin nieuws
VeChain nieuws
Dogecoin nieuws
Ethereum nieuws
Solana nieuws
Altcoins nieuws
Polkadot nieuws
Chainlink nieuws
Organisatie
Redactie
Contact
Tip redactie
Vacatures
Vouchercode BLOX
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws@weareblox.com

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2022 | BLOX

source