Crypto-nieuwsupdate: The Hideaways (HDWY) zal in 2023 sneller stijgen dan Uniswap (UNI) en Stellar (XLM) – Newsbit.nl

Home » Crypto-nieuwsupdate: The Hideaways (HDWY) zal in 2023 sneller stijgen dan Uniswap (UNI) en Stellar (XLM) – Newsbit.nl
Crypto-nieuwsupdate: The Hideaways (HDWY) zal in 2023 sneller stijgen dan Uniswap (UNI) en Stellar (XLM) – Newsbit.nl

Home Persbericht Crypto-nieuwsupdate: The Hideaways (HDWY) zal in 2023 sneller stijgen dan Uniswap (UNI) en Stellar (XLM)
Newsbit 16-10-2022 15:41 leestijd 2 – 5 min
Ondanks de aanhoudende cryptocurrency-bearmarkt, zijn er nog steeds geweldige projecten te vinden, zoals The Hideaways. Een project waarmee beleggers aandelen in NFT’s kunnen kopen die worden ondersteund door vastgoed van meerdere miljoenen dollars. De marktkapitalisatie van The Hideaways is slechts $45 miljoen nadat het vorige maand werd gelanceerd, maar experts voorspelden onlangs dat het in 2023 zou stijgen tot $900 miljoen en mogelijk de $5 miljard in 2025 zal bereiken, waardoor het een top 20 crypto-crypto zal zijn.
Wat gebeurt er in cryptovaluta? In ander cryptonieuws had Uniswap (UNI) zojuist spraakmakende nieuwe financiering gesloten, terwijl de non-profit-tak van Stellar (XLM) $100 miljoen toekende om een grotere bruikbaarheid van zijn nieuwste technologie aan te moedigen.
Uniswap (UNI) is nu de 17e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie na de laatste financieringsronde.
Het netwerk heeft $166 miljoen aan vers geld binnengehaald tijdens de Series B-financiering onder leiding van Polychain Capital, Paradigm en Variant. Het nieuwe circulerende Uniswap (UNI)-budget ligt binnen het doel van $100 miljoen tot $200 miljoen, dat zal worden gebruikt om nieuwe producten toe te voegen aan het Uniswap (UNI) ecosysteem.
Uniswap (UNI) is momenteel de grootste gedecentraliseerde beurs ter wereld en bezit 60% van al het DEX-handelsvolume. Het Uniswap (UNI)-netwerk is van plan om zijn aanwezigheid in de NFT-ruimte uit te breiden, terwijl de ontwikkelaarstools gemakkelijker te gebruiken en toegankelijker worden voor bestaande Uniswap (UNI)-klanten.
Elders in crypto-nieuwsupdates investeert een ander groot crypto project Stellar (XLM) groots om een grote speler voor smart contracts te worden.
In de laatste update stopte het Stellar (XLM) non-profit initiatief Stellar Development Foundation (SDF) $100 miljoen in zijn slimme contracttak Soroban.
Deze nieuwe financiering zal naar verwachting ontwikkelaars ertoe brengen slimme contracten te bouwen op het Stellar (XLM) -netwerk – een industrie die wordt gedomineerd door grote namen in de industrie zoals Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).
Stellar (XLM) heeft tot doel de wrijving te verminderen die bouwers ervaren bij het gebruik van andere netwerken als gevolg van overcongestie. Het is een van de veelbelovende cryptocurrencies die je voor minder dan $1 kunt kopen, samen met onze favoriete The Hideaways (HDWY).
Een andere token waar beleggers veel geld in willen steken, is The Hideaways (HDWY).
Het nieuwe cryptocurrency-project is pas vorige maand gelanceerd, terwijl de voorverkoop nog steeds aan de gang is en investeerders het HDWY-token voor zeer lage prijzen kunnen ophalen.
Beleggers houden van het project omdat:
Het HDWY-token kost momenteel slechts $0,045, maar het HDWY-team heeft bevestigd dat dit op zondag zal stijgen tot $0,06.
Beleggers kunnen de HDWY-token nu kopen met een bonus van 50% en krijgen ook toegang tot de enorme $10k-weggeefactie van de HDWY.
The Hideaways (HDWY) is de eerste die gebruikmaakt van het potentieel van beleggen in luxe onroerend goed. De functie is vergelijkbaar met die van REIT, maar met een beter bedrijfsmodel door decentralisatie.
Dit is een project met een enorm potentieel en we denken dat het de grootste crypto-investering in 2023 zal zijn.
Mis je kans niet om deel te nemen aan de voorverkoop, waar de token extreem goedkoop blijft.
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap

Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source