236 A: De NFT-handel stort in – BNR Nieuws

Home » 236 A: De NFT-handel stort in – BNR Nieuws
236 A: De NFT-handel stort in – BNR Nieuws

Het feest op de NFT-markt lijkt nu echt voorbij. Het handelsvolume daalde met meer dan 90% in de afgelopen drie maanden. Daarmee lijkt de hype rond digitale eigendomsbewijzen echt wel op zijn eind. Gaan we collectibles, zoals The Bored Ape Yacht Club, nog terugzien in grote getale? En El Salvador stelt zijn ‘volcano-bonds’, de bitcoinobligaties, voor een tweede keer uit. De marktcondities zijn nog te slecht. Gaat de bitcoinstad er ooit komen? 
Gasten

Haischel Dabian
Jacob Boersma
Links
Grootste NFT-platform verandert in spookstad
Bitcoinobligaties El Salvador opnieuw uitgesteld
Hoe werkten die obligaties ook alweer? 
Video
YouTube
Host
Herbert Blankesteijn
Redactie
Daniël Mol

source