Coole uitvindingen en gadgets: hierom wil je naar dit gratis event – indebuurt Arnhem – indebuurt

Home » Coole uitvindingen en gadgets: hierom wil je naar dit gratis event – indebuurt Arnhem – indebuurt
Coole uitvindingen en gadgets: hierom wil je naar dit gratis event – indebuurt Arnhem – indebuurt

indebuurt Arnhem
Ontdek indebuurt
Categorieën
Service
Deel dit artikel
Aangeboden door INNOVATE
Op een coole manier meer te weten komen over de wereld van morgen? Ga op zaterdag 15 oktober naar de Innovate Experience. Dit gratis event bewijst dat techniek en innovatie totaal niet saai is. Jong en oud kan deze middag kennismaken met de nieuwste uitvindingen en coolste gadgets!
Het evenement vindt plaats op een toffe locatie: Musis Sacrum Arnhem. Slimme koppen laten deze dag hun nieuwste creaties zien. Wil je meedoen aan een gratis workshop van een innovator? Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in voor een workshop. We zetten er vast een aantal op een rij: die wil je niet missen!
Lees verder onder de foto >
Tijdens deze interactieve sessie gaat het over de Ocean Cleanup: de grootste plastic opruimactie ooit. Florian Dirkse, mede-oprichter, vertelt hoe ze dit hebben aangepakt. Interessant!
A.I., ook wel kunstmatige intelligentie, is het concept waarbij machines ‘denken als mensen’. Waarom heeft dat met mensenrechten te maken? In deze workshop, die onder andere gaat over De Toeslagenaffaire, krijg je antwoord op deze vraag.
Al een tijd niet meer weg te denken: crypto. In deze sessie kun je in discussie gaan met onder andere Toon Schraven van BLOXX. Wat denk jij: gaat crypto de financiële wereld overnemen?
Heb je weleens gehoord van een NFT? Dit is een digitaal object dat in het bezit is van een internetgebruiker. Deze ’token’ kun je met cryptovaluta kopen. Klinkt misschien nog een beetje vaag, maar het wordt al snel duidelijk tijdens de workshop ‘NFT’s – Toekomst of bubbel’.
Ben je benieuwd naar alle interactieve workshops? Het complete overzicht én de inschrijfpagina vind je hier.
Lees verder onder de foto >
Naast zaterdag 15 oktober staan ook 12, 13 en 14 oktober in het teken van innovatie, kunst, wetenschap en techniek! De meetup op woensdag de 12e gaat over de energietransitie. Hoe komen we los van slechte energie en hoe zorgen we ervoor dat we in 2035 energieneutraal zijn? Een lastige vraag! Voor het antwoord ben je in Industriepark Kleefse Waard aan het juiste adres.
Donderdag 13 oktober staat in het teken van studenten. Want wie mag zich ‘De Innovatiefste Student van Nederland’ noemen? Kom langs in Stadstheater Arnhem en you will find out. Toegang is gratis.
Op vrijdagavond de 14e is het de beurt aan André Kuipers. Ben je benieuwd naar zijn unieke kijk op de wereld? De astronaut neemt je mee op avontuur. Een kaartje kost 10 euro en die scoor je hier.
Kortom: van 12 tot en met 15 oktober geniet je van veel toffe innovaties en ontdek je alles over de wereld van morgen. Leuk voor jong en oud!
Arnhem
Onderwerpen
Deel dit artikel

Arnhem
Aangeboden door Sportbedrijf Arnhem
Aangeboden door INNOVATE
Aangeboden door Ditzo
Coole uitvindingen en gadgets: hierom wil je naar dit gratis event
Aangeboden door INNOVATE
Aangeboden door Ditzo
Aangeboden door Sportbedrijf Arnhem
Aangeboden door Incombinatie B.V.
Aangeboden door Stichting Platform Binnenstad Arnhem
Dit restaurant in Arnhem geeft binnenkort gratis maaltijden weg
Doen
Aangeboden door Ditzo
In onze gids
Populaire rubrieken
Getipt
Aangeboden door Musis & Stadstheater Arnhem
In onze gids
Populaire rubrieken
Partnerbijdragen
Aangeboden door Ditzo
Aangeboden door Gordijnenhal Malle Marietje
Aangeboden door Radboud Universitair Medisch Centrum
In onze gids
Populaire rubrieken
Topper
Topper
Blijf op de hoogte van alles uit Arnhem
Volg indebuurt ook via:
indebuurt Arnhem
© 2022 – DPG Media B.V. – Alle rechten voorbehouden

source