Analisten voorspellen dat deze 3 NFT projecten zullen exploderen – Cryptonews Netherland

Home » Analisten voorspellen dat deze 3 NFT projecten zullen exploderen – Cryptonews Netherland
Analisten voorspellen dat deze 3 NFT projecten zullen exploderen – Cryptonews Netherland

NFT projecten die kunnen ontploffen
Of het nou gaat om grote commerciële bedrijven, artiesten of filmstudio’s: iedereen wil tegenwoordig de vruchten plukken van de NFT business. Ook onder particuliere beleggers en verzamelaars is er steeds hogere interesse. Wij hebben de top drie NFT projecten van deze week geselecteerd. De projecten die er deze week uitspringen zijn Silks, Copium en Cocky.
In dit artikel lichten we uit waarom analisten geloven dat juist deze munten pareltjes zijn en waarom ze kansen bieden voor een mooie, gediversifieerde cryptoportefeuille. 
Alle drie van deze NFT-projecten reiken nog veel verder dan de wereld van kunst of het traceren van herkomst – waar het huidig NFT-gebruik zich momenteel nog vaak voor leent. Deze projecten richten zich in plaats daarvan op nichemarkten, zoals fantasiesport, cryptomijnbouw en lifestyle/muziek. 
We beginnen met een NFT-project dat vrij recentelijk is gelanceerd: Silks. Dit is een door blockchain aangedreven play-to-earn fantasy paardenrace platform met NFT-applicatie. 
Sinds 29 september kan iedereen met een Silks avatar op het platform renpaarden kopen. Nog voor twee dagen (tot en met 2 oktober) zijn deze met een korting van €500 afgeprijsd.
Het project wordt gesteund door Troy Levy. Een echte kenner in deze tak van sport. Hij is de CEO van Tropical Racing en de eigenaar van Circle 8 Farms, wat betekent dat het project al steun heeft weten te krijgen van een ondernemer met een rijke ervaring in de paardenrace-industrie.
Wat dit project zo uniek maakt, is dat alle 20.000 paarden die in de VS jaarlijks worden geboren voor de rensport, direct geïntegreerd worden in het platform, omdat Silks real-time de paarden business volgt. Elk paard in de sportwereld, heeft dus als het ware zijn eigen Silks-tegenhanger.
Silks-gebruikers kunnen zo hun virtuele sportpaard bezitten, verhandelen en daarmee ook beloningen verdienen, afhankelijk van hoe het in het echte leven presteert.
Alle spelactiviteiten vinden plaats in de metaverse, waardoor de gebruikers worden meegesleept in een digitale ervaring van sport en spel.
Dat is nog niet alles: met Silks kunnen gebruikers ook nog eens virtueel onroerend goed kopen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld stallen bouwen of land kopen. Bovendien kunnen gebruikers de prestaties van de paarden die zij bezitten gedurende hun hele levenscyclus volgen. Met deze baanbrekende functies behoort Silks tot de beste van de NFT-land projecten en NFT-paardenrace projecten die vandaag beschikbaar zijn voor investeerders.
De Equine Business Association schat de hele paardenindustrie op 300 miljard dollar wereldwijd. Hoewel paardenrennen slechts een deel van dat geheel is, weet Silks toch in te spelen op een industrie met een enorme waarde. En de gebruikers van het platform zullen daar de vruchten van plukken.

De Silks avatars – een collectie van 10.000 stuks – kunnen worden gekocht op OpenSea, de belangrijkste NFT marktplaats van dit moment. De huidige bodemprijs is 0,16 ETH. Je hebt deze avatar nodig om paarden te kunnen kopen op het metaverse. Sinds 29 september zijn deze via de silks.io site beschikbaar.
Alle virtuele paarden hebben unieke eigenschappen en kenmerken die zijn afgeleid van hun echte race record en trainingsgeschiedenis.
Gebruikers ontvangen dan ook beloningen die gerelateerd zijn aan de racegeschiedenis van het paard. Deze verbindingen betekenen dat de kennis en vaardigheid die gepaard gaan met succesvol paardenrennen worden gerepliceerd in de versie van het metaverse.
Ofwel: de waarde van echte paardenraces kan worden vermenigvuldigd via het paradigma van de metaverse en de kracht van gedecentraliseerde netwerken.
Via het play-to-earn mechanisme wordt ervoor gezorgd dat het bezitten van een virtueel paard een passief inkomen wordt zijn voor de gebruikers. Bovendien worden alle activa in het spel een NFT, wat betekent dat ze ook verhandelbaar zijn via de Silks marktplaats. 
Early-bird investeerders en verzamelaars kunnen gebruik maken van de lage introductieprijs van €500 om hun eigen virtuele paard te kopen en te profiteren van de paardenracewereld.
Bekijk Silks
 Let op: Cryptocurrency en NFT’s zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
De NFT-markt is booming op dit moment en daarmee een goede investeringskeuze. Een andere uitstekende keuze om een passief inkomen te generen, is via het project Copium Protocol. Dit NFT-project heeft een unieke nieuwe aanpak door de vraag Copium Coin te creëren via mijnbouwinkomste door een echte mijnbouwfaciliteit te gebruiken om dat te faciliteren. 
Copium lanceert binnenkort de Investor Pass NFT’s – een verzameling van 10.000 NFT’s. De NFT’s zullen worden opgeslagen op het Ethereum-netwerk.
Vanaf 9 november begint de verkoop. Er wordt dan gebruik gemaakt van een Dutch Auction. Dat houdt in dat de vraagprijs hoog begint en daalt als er geen kopers worden aangetrokken tegen de initiële prijs. De startprijs is vastgesteld op 3,5 ETH.
De eerste 2.000 personen die zich vroeg registreren, worden beloond met een lagere prijs van 3 ETH.
Daarnaast hebben Copium Protocol Investor Pass houders recht op een eenmalige exclusieve airdrop van 10.000 Copium Coins. Copium Coin worden op exact hetzelfde moment als de Investor Pass gelanceerd. 

De NFT’s bieden gebruikers vier andere belangrijke use-cases:

Maar waar gaat dit project nou precies over? Het hele Copium Protocol draait om Copium Mining. Dat wordt gelinkt aan een gevestigde crypto mijnbouwfaciliteit in Otago, Nieuw-Zeeland. Deze mijnbouwinstallatie is uniek omdat deze volledig wordt aangedreven door een overschot aan schone, groene, hernieuwbare hydro-elektrische energie die wordt opgewekt in de Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland.
De middelen uit de verkoop van de Investor Pass zullen worden gebruikt om de hardware en infrastructuur van Copium Mining te upgraden. Nadat de upgrade is voltooid, zullen alle dagelijkse inkomsten uit cryptomining worden gebruikt om Copium Coin te kopen op de open markt.
Er is ook een deflatieverbrandingsaspect. Elke Copium Coin die uit de dagelijkse mijnbouwinkomsten wordt gekocht, wordt naar een burn-adres gestuurd. Deze wordt dan uit de Copium Coin tokenvoorraad verwijderd, waardoor het een deflatoir activum wordt.
Het Copium Staking Platform zal live gaan na de lancering van de Investor Pass en Copium Coin.
Bekijk hieronder de staking lock-up periodes en jaarlijkse procentuele opbrengsten:
Lock periode NFT die kan ontploffen project

Copium Protocol zal met name aantrekkelijk zijn voor beleggers die op zoek zijn naar passieve inkomsten uit NFT’s en voor degenen die op zoek zijn naar een cryptoproject met een hoge milieu-, sociale en governance (ESG) rating.
Zie hier andere munten die beginnen aan de presale
Bekijk Copium
 Let op: Cryptocurrency en NFT’s zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
NFT project dat kan ontploffen - CockyEen ander interessant project dat door analisten werd aangekaart is Cocky. Dit is een lifestyleclub die exclusieve evenementen aanbiedt, waarondermuziekevenementen van wereldklasse. Het project is opgezet door de Parasol Group, die ernaar streeft de NFT-ruimte meerwaarde te geven met een real-world focus.
Cocky vindt dat NFT’s vaak beschouwd worden als waardeloze immateriële jpeg-kunst. Terwijl NFT’s zich goed lenen om eigendomsrechten te geven op goederen en diensten. Dat doet Cocky dus middels evenementen. Met Cocky krijgen NFT-houders toegang tot unieke muziekevenementen op onconventionele locaties.
De NFT-collectie bestaat uit 10.000 Cocky Can NFT’s. Er zijn 51 verschillende variaties en drie niveaus van opgedeeld in de kleuren zilver, goud en zwart.
De niveaus worden willekeurig toegewezen bij het inslaan en bieden voordelen zoals gesubsidieerd vervoer, accommodatie, extra uitnodigingen voor evenementen, bar tabs en exclusieve merchandise.
Het meest innovatieve aspect van de NFT’s is de Mutations-functie. Telkens wanneer een eigenaar een evenement bijwoont, krijgt de NFT een stempel. Deze mutaties verschijnen op de achtergrond van de NFT, waardoor de eigenaar zijn eigen verslag kan schrijven van de Cocky evenementen die hij heeft bijgewoond.
Het team zegt dat het jaarlijks twee evenementen van wereldklasse zal organiseren.
Ook zal Cocky regelmatig virtuele evenementen organiseren. Een van de belangrijkste unique selling points (USPs) van Cocky is dat de evenementen die het zal organiseren elektronische muziekshows zijn op prestigieuze locaties die de houders een meeslepende, unieke ervaring bieden. Ideaal voor de muziekliefhebbers onder ons dus!

Het aantal tickets voor zulke evenementen wordt bepaald door de capaciteit van de zaal waar het event plaatsvindt, dus NFT-houders moeten hun belangstelling voor evenementen tijdig registreren op de website. 
Als een NFT-houder die een ticket ontvangt het evenement niet kan bijwonen, kan hij het verkopen op de aangepaste secundaire markt. Alleen degenen die een Cocky Token bezitten komen in aanmerking om tickets te kopen op de officiële secundaire markt.
Cocky’s roadmap omvat plannen om de gemeenschap uit te breiden met steeds grotere evenementen. Het uiteindelijke doel is een merk op te bouwen dat uiteindelijk kan concureren met het wereldbekende Coachella.
Cocky is op dit moment de enige in zijn soort binnen de NFT-markt. Het betreedt een groeiende sector waarin mensen op zoek zijn naar meer interessante en avontuurlijke vrijetijdsbestedingen. Zeker sinds het eind van de corona pandemie, wordt de entertainment business weer steeds aantrekkelijker. Het bezit van Cocky NFT speelt in op deze trend en de winsten die daaruit voortvloeien.
Bekijk Cocky

 Let op: Cryptocurrency en NFT’s zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source