Top 10 Goedkope Cryptomunten Met Potentie 2022 – De Analyse – Cryptonews Netherland

Home » Top 10 Goedkope Cryptomunten Met Potentie 2022 – De Analyse – Cryptonews Netherland
Top 10 Goedkope Cryptomunten Met Potentie 2022 – De Analyse – Cryptonews Netherland

Disclaimer: de sectie Industry Talk bevat inzichten van spelers uit de crypto-industrie en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van Cryptonews.com.
Nieuwe crypto projecten worden dagelijks gelanceerd, maar er zijn genoeg munten die geen toepassing hebben of functie. In dit artikel gaan we kijken naar beste goedkope crypto om in te investeren en bespreken we wat deze interessant maakt. 
Na het doen van onderzoek naar goedkope cryptomunten met potentie 2022 zijn we tot een top 10 gekomen:
Hieronder geven we antwoord op de vraag welke crypto kopen en kijken we naar de cryptomunten die de grootste potentie hebben dit jaar. 
Tamadoge heeft de grootste potentie van alle cryptomunten die wij onderzocht hebben. Naast het feit dat het een van de goedkoopste cryptomunten op deze lijst is, heeft het ook een erg succesvolle voorverkoop doorgemaakt. De munt is in minder dan acht weken uitverkocht, met een totale opbrengst van 19 miljoen dollar. 
Het project is inmiddels stabiel gelanceerd en houd zich sterk. Vooral kijkend naar zorgen voor een grote neerwaartse markt hebben ze bij Tamadoge een daling weten te overkomen waardoor het aantrekken van investeerders nog steeds doorloopt. 
Deze hele goedkope crypto met veel potentie heeft zelfs een zogenaamde ”crypto whale” kunnen aantrekken, die een totaal aan 55.8 ETH heeft geïnvesteerd in het project. Dit is ook wel logisch na één van de beste presales ooit. 
De marktleider omtrent het in-en verkopen van cryptovaluta’s OKX staat klaar om de munt toe te voegen aan het platform, waarbij een officiële aankondiging van het OKX team kort in de toekomst verwacht wordt. 
Tamadoge is niet zomaar een andere meme munt met lage bruikbaarheid, zoals Dogecoin en Shiba Inu. Dit P2E NFT spel geeft spelers de mogelijkheid om beloningen te verdienen terwijl ze voor hun huisdier zorgen. Spelers kunnen virtuele huisdieren voeden, spelen en fokken om zo in het klassement te stijgen. Het spel beloond de spelers met de meeste TAMA tokens. 
Dit nieuwe goedkope crypto met veel potentie is zich voortdurend aan het ontwikkelen waarbij bij geplande updates gedacht kan worden aan een P2E Speelhal en een Augmented Reality applicatie. De applicatie zal de interactie tussen de speler en het huisdier realistischer maken.   
Een ander belangrijk element van deze Crypto game is de deflatoire burn van de TAMA token. De ontwikkelaars van het spel hebben bekend gemaakt dat een 5% burn op alle aankopen die binnen de dieren winkel plaatsvinden van toepassing is. Dit zal de op den duur de hoeveelheid tokens sterk verminderen. De hoeveelheid tokens bestaat in totaal uit 2 miljard, wat een groot verschil is met de meer dan 130 miljard tokens van Dogecoin. 
TAMA is een nieuwe crypto met het potentieel om Dogecoin en Shiba Inu te overtreffen, wanneer deze beschikbaar is op de grootste crypto exchanges. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de game en nieuws over eventuele toevoegingen bij exchanges, investeerders kunnen zich opgeven bij het Tamadoge Telegram kanaal of het Twitter account volgen.  
Koop Tamadoge op OKX
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Een ander populaire game waarbij spelers tokens kunnen verdienen door te spelen is Battle Infinity. Dit is een op NFT’s gebaseerde fantasy sports spel dat toegang verleend tot zes platformen waarbij gestreden kan worden om beloningen. Spelers kunnen spelen in de IBAT Premier League, Battle Arena en verschillende spellen in Battle Games. Battle Infinity (IBAT) -  Nieuwe P2E metaverse gaming platform
Dit Metaverse spel geeft de mogelijkheid om spelers teams te laten bouwen en daarbij onderling kunnen strijden voor de hoogst haalbare beloning. In Battle Stake kunnen spelers meer IBAT tokens verdienen door tokens de kunnen steken in solo, duo of crates staking. 
De andere manier is via de algemene staking pool. De helft van de transacties op het platform treden toe tot de algemene staking pool, die IBAT tokens herverdeelt onder de actiefste spelers. Battle Swap is de gedecentraliseerde exchange van het platform, waar spelers de mogelijkheid hebben om tokens in te wisselen voor FIAT valuta’s. 
Dit nieuwe NFT project laat toe dat spelers NFT’s in de Battle Marketplace kunnen kopen en daarna gebruiken als accessoires voor hun avatar, zoals kettingen en unieke haarstijlen. Spelers kunnen door het gebruik van VR koptelefoons de Metaverse ontdekken en live communiceren met andere spelers.
Battle Infinity heeft een van de beste crypto voorverkopen gezien, waar binnen 25 van de 90 dagen die op de planning stonden de munt uitverkocht was. Tijdens de voorverkoop konden investeerders de IBAT token kopen voor $0.0015. 
Vanwege de grote vraag naar de munt hadden de ontwikkelaars van het spel een PancakeSwap ICO op 17 augustus 2022 opgezet. Deze top ICO coin lancering was zo succesvol dat de prijs van IBAT steeg met 700%. 
Sindsdien is de prijs teruggezakt naar $0.004, maar dit is nog steeds significant hoger dan de prijs in de voorverkoop. Evenals PancakeSwap is IBAT reeds toegevoegd aan het aanbod van de LBank en Coin98 exchanges. 
IBAT is een van de goedkoopste cryptomunten die potentie hebben om grote winsten te behalen, zeker vanwege het feit dat meerdere exchanges in de toekomst IBAT zullen toevoegen aan hun aanbod. 
De beste manier om op de hoogte te blijven van Battle Infinity is door je aan te sluiten bij het Telegram kanaal van het project. 
Bezoek de website van Battle Infinity. 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Lucky Block is een platform in ontwikkeling, dat constant updates doorvoert waarbij de ervaring van gebruikers en investeerders verbeterd wordt. Het begon als een regulier prijs platform, waarbij exotische vakanties aangeboden werden. Momenteel is het echter groot geworden als NFT competitie platform waarbij investeerders prijzen kunnen winnen zoals een huis van €1 miljoen, een Lamborghini en €1 miljoen aan Bitcoin. 
Een ander grote ontwikkeling is de ERC-20 token, ook bekend als LBLOCK V2. Lucky Block bood origineel een BEP-20 token aan, waarbij belasting werd geïnd bij verkoop van de munt. De introductie van de ERC-20 token heeft investeerders toegestaan om deze te verhandelen zonder deze belasting te betalen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de munt is toegevoegd aan de exchanges LBank en MEXC. Gate.io heeft de sinds 1 september 2022 de token toegevoegd aan het platform. 
Na het kopen van de LBLOCK token kunnen spelers meedoen aan dagelijkse trekkingen wanneer zij toegang krijgen tot de Platinum Rollers Club NFT. Echter kunnen investeerders ook verdiensten behalen door de plotse prijsstijgingen van de munt, die plaatsvonden tijdens de ICO. Investeerders die de munt kochten in Januari 2022 hebben een stijging van 1000% in twee weken meegemaakt. 
Verdere ontwikkelingen van Lucky Box is een 1% token burn. De CEO van het project, Scott Ryder gaf aan dat de eerste burn ingepland staat op 30 september 2022 en dat hierna op deze datum het maandelijks zal gaan plaatsvinden. De motivatie achter de token burn is om de waarde te van LBLOCK te verhogen. Ryder heeft hiernaast ook aangegeven dat er verwacht wordt dat meer exchanges LBLOCK zullen toevoegen in de toekomst. 
Lucky Block is ook gaan samenwerken met verschillende Web3.0 projecten. Deze mededelingen zullen in de aankomende weken bekend gemaakt worden. 
Bezoek Lucky Block
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
XRP is de originele token van het Ripple netwerk. Ripple heeft zich ontwikkeld in een platform waarbij gebruikers wereldwijd geld kunnen overmaken met extreem lage transactiekosten. Het efficiënte netwerk van Ripple zorgt ervoor dat de XRP tokens bij de bestemde ontvangers terecht komen in minder dan één minuut, soms zelfs binnen enkele seconden. 
Deze munt heeft erg veel weerbaarheid laten zien om zijn plek te behouden in de top 10 cryptomunten in marktkapitalisatie, ondanks dat het de enige munt was die geen grote prijs stijging zag in het verleden. Om die reden is XRP de crypto met de grootste groeipotentie. 
De steun die XRP ontvangt binnen zijn community heeft het in staat gebracht tot de eerdere prijsrally’s van de munt. Een voorbeeld hiervan is de lopende Ripple rechtszaak met de US SEC, waar XRP’s prijs daalde tot aan $0.17 bij bekendmaking van de rechtszaak, steeg de prijs binnen een paar maanden daarna weer naar $1.97. 
Ripple’s netwerk werkt samen met grote banken min Azië en de rest van de wereld om zo een efficiënt betaling platform aan te bieden. Dit project is echter constant aan het opschalen. Een van de laatste ontwikkelingen is $250 miljoen die vrijgemaakt is om zo creators de mogelijkheid te geven om hun NFT’s op de XRP ledger te hosten. 
Koop XRP op eToro. 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Investeerders in de Crypto community hebben Bitcoin (BTC) benoemd tot ‘het tweede goud’ en zien het als een ‘store of value’. Ondanks dat Bitcoin de grootste munt is naar marktkapitalisatie, is het niet de snelste of de goedkoopste cryptomunt. Met deze reden is de Bitcoin fork ontstaan. 
Bitcoin Cash was ontwikkeld om investeerders de mogelijkheid te geven om betaalbaar en peer-to-peer transacties uit te voeren. Terwijl Bitcoin gezien wordt als een soort goudstaaf, is Bitcoin Cash een soort creditcard waar dagelijks transacties mee kunnen worden uitgevoerd. Het wereldwijd versturen van Bitcoin Cash kost enkele tientallen centen en kan binnen seconde voltooid zijn. 
Een cryptomunt met het meeste potentieel heeft sterke fundamentele kenmerken nodig. Bitcoin Cash is een van de weinige munten (samen met Bitcoin, Ethereum en Litecoin) die op de grootse exchanges verhandeld worden. Zelfs PayPal heeft Bitcoin Cash opgenomen als een van de weinige munten die geaccepteerd wordt op het platform. 
Bitcoin Cash lost het probleem van Bitcoin op. Het andere voordeel van investeren in BCH in tegenstelling tot BTC, is dat het een stuk goedkoper is om in je bezit te hebben. Op dit moment heeft de munt veel steun en daardoor grote potentie om winst te behalen, in tegenstelling tot Bitcoin die zijn grootste prijsstijgingen al heeft gehad. 
Koop Bitcoin Cash op eToro.
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Stellar Lumens biedt een vergelijkbare service aan als dat van het Ripple netwerk en ziet zichzelf als een open netwerk waar geld bewaard of uitgewisseld kan worden. Een belangrijk punt waar het Stellar Lumens netwerk zich onderscheidt van andere netwerken is de mogelijkheid tot het creëren, versturen en ruilen van digitale representaties van alle vormen van geld.
De ontwikkelaars van het netwerk hebben het platform ontworpen om internationale financiële systemen samen te laten functioneren, echter geeft Stellar Lumens ook kleine corporaties de mogelijkheid om hetzelfde bereik als grote banken te krijgen. Gebruikers kunnen wereldwijde betaal applicaties creëren en de tokens op het netwerk gebruiken om zo betalingen te bewerkstelligen. 
Het platform host een gedecentraliseerde exchange. Naast crypto, investeerders kunnen de exchange gebruiken voor forex en veilig handelen. Stellar Lumens heeft een ingebouwd protocol waardoor tokens op een gemakkelijkere manier onderling geruild kunnen worden. 
Koop XLM op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Heb jij je wel eens afgevraagd wat de energie-efficiënste crypto van 2022 is? Ethereum heeft de op een-na grootste marktkapitalisatie en het is de cryptomunt met de grootste potentie om Bitcoin van zijn troon te stoten als de grootste naam in crypto. Ethereum is een software platform dat zijn cryptocurrency ether (ETH) hosts evenals talloze gedecentraliseerde applicaties (dAPPs). 
Een groot voordeel in het gebruik van het netwerk van Ethereum zijn smart contracts. Ethereum’s netwerk faciliteert een peer-to-peernetwerk dat code van applicaties verifieert en uitvoert, ook wel smart contracts genoemd. Deze smart contracts zorgen ervoor dat gebruikers transacties kunnen uitvoeren zonder daarbij afhankelijk te zijn van een centrale autoriteit. 
Non-fungible tokens (NFTs) zijn een groeiend fenomeen, waarbij veel NFT projecten op het Ethereum netwerk gehost worden. Om bepaalde NFTs te kunnen kopen hebben investeerders Ether nodig. Analisten schatten dat de NFT marktkapitalisatie zal groeien tot $147 miljard in 2026. Hoe groter de markt voor NFTs zal groeien, des te groter de vraag naar Ethereum zal toenemen. 
Een grote recente ontwikkeling voor dit project is de Ethereum Merge. Dit is een technische upgrade waardoor de totale uitstoot van het netwerk zal verminderen. Euthereum zal veranderen van een proof-of-work naar een proof-of-stake netwerk.
Koop Ethereum op eToro. 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
ADA is het token wat het Cardano, een proof-of-stake blockchain netwerk draaiende houdt. De ontwikkelaars hebben het netwerk efficiënter gemaakt dan proof-of-work netwerken, waardoor het project duurzamer is, flexibeler en schaalbaar voor smart contracts. 
Gebruik van het Cardano netwerk geeft gebruikers de mogelijkheid om gebruik te maken van de ontwikkelingen in gedecentraliseerde financiële applicaties, games en crypto munten. Het is de bruikbaarheid van het Cardano netwerk dat de vraag in ADA laat toenemen ten opzichte van andere goedkope cryptomunten.   
ADA was een van de weinige munten die mee stegen met Bitcoin in 2021. Investeerders die ADA gekocht hebben tegen het einde van 2020 zagen een stijging van meer dan 2,000% in september van 2021. Sinds dit historische record heeft Cardano 87% van zijn waarde verloren, maar is daarna enig sinds hersteld. 
Sommige crypto experts geloven dat Cardano’s netwerk de blockchain technologie zal hervormen en dat daarom een nieuwe ADA stijging aanstaande is. 
Koop ADA op eToro. 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Het gebruik van het Solana netwerk kost vrijwel niets per transactie (enkele centen). Hiernaast heeft het netwerk de capaciteit om gemiddeld 2,995 transacties per seconde te verwerken. Solana wil dit echter opschalen naar de mogelijkheid om 65,000 transacties binnen één seconde te verwerken. 
Solana heeft een platform dat ontwikkelaars de mogelijkheid geeft om een schaalbare en gebruiksvriendelijke app te creëren. Het is een cryptomunt met de grootste potentie, omdat het een sterk groeiend ecosysteem heeft, waar duizenden crypto projecten, zoals NFTs. DeFi en Web3.0 op gehost worden. 
Het platform zorgt ervoor dat gebruikers niet te maken krijgen met gefragmenteerde Layer 2 systemen of gedeelde ketens. Wanneer het netwerk opschaalt zal Solana een algemene staat behouden, waardoor de zekerheid van combineerbaarheid van verschillende ecosystemen mogelijk blijft. 
SOL heeft naast een grote indruk ook enkele vroege investeerders hoog rendement bezorgd. Investeerders die de munt in januari 2021 kochten zagen een toename van meer den 20,000% tegen het einde van het jaar. 
Ondanks dat SOL op dit moment tegen een lage prijs verhandeld wordt, is er nog steeds de mogelijkheid dat de munt terug omhoog klimt in de komende maanden. 
Koop SOL op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Decentraland is een metaverse game die spelers de mogelijkheid geeft om beloningen te behalen. De afgelopen tijd zijn deze games extreem populair geworden. 
Een van de grootste NFT games op het moment is Decentraland. Het geeft spelers de mogelijkheid om LAND te kopen, dit zijn percelen die gebruikt worden bij het bouwen van infrastructuur in de Metaverse. 
Spelers kunnen geld verdienen aan hun land met MANA tokens en hiernaast hun virtuele bezit op verschillende manieren upgraden. Dit geeft vervolgens de mogelijkheid om hun investering met winst te kunnen verkopen. 
De game laat spelers toe Decentraland te beleven en de prachtige omgeving te ontdekken. Deze loopt uit een van een middeleeuwse kerker tot een dorp. 
Het spel geeft spelers de mogelijkheid om kunstwerken en uitdagingen te creëren met de maker-tool. Hiernaast kunnen spelers toetreden tot evenementen om zo prijzen te winnen. Het is mogelijk om LAND te kopen en te verkopen. Dit motiveerde meerdere bekende bedrijven om de beste kavels te kopen in Decentraland, waaronder de bekende Amerikaanse bank JP Morgan. 
Koop MANA op eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Investeerders kunnen verschillende methode gebruiken om goedkope cryptomunten met potentie te vinden in 2022. 
De voorverkoop van een crypto geeft een goede indicatie in hoeverre er vraag is naar de munt. Normaliter gaat start een voorverkoop voor een ICO, dus wanneer deze voorverkoop succesvol is, is er een grote kans dat een munt een grote stijging ziet wanneer deze toegevoegd worden aan grotere exchanges. 
Een goed voorbeeld van een crypto project is Battle Infinity (IBAT). De voorverkoop van deze token was totaal uitverkocht na 25 dagen. In de ICO op Pancakeswap die daarop volgde, zag IBAT een stijging van 700% ten opzichte van de originele prijs in de voorverkoop. 
De laatste ontwikkelingen binnen de wereld van crypto zijn te volgen in het nieuws. Investeerders hebben baat bij het volgen van de laatste updates om zo op de hoogte te blijven van cryptomunten met veel potentie. 
Een voorbeeld hiervan is de Euthereum Merge, die een toename van interesse teweeg kan brengen in Staking op het platform. Dit zorgt mogelijk tot een daling van de energieconsumptie van het netwerk, waardoor Euthereum op den duur een stuk duurzamer wordt. 
Goedkope cryptomunten met potentie hebben vaak een aantal kenmerken die informatie geven over het mogelijke rendement. 
Alle reeds gevestigde goedkope crypto waar wij onderzoek naar hebben gedaan hebben in het verleden grote verdiensten opgeleverd bij vroege investeerders. De meeste van deze munten hebben verschillende bull cycles meegemaakt in het verleden, enkele hiervan hebben dit zelfs weten teweegbrengen onder druk van rechtszaken en overheidsinstellingen. 
Goedkope crypto meme munten in het verleden hebben laten zien dat crypto projecten bruikbaarheid moeten hebben om op de lange termijn succes te behalen. De mate waarin een crypto munt bruikbaar is hangt af van het type probleem dat het project oplost. Het hangt dus niet alleen samen met de prijs, de goedkoopste cryptomunt heeft daarom niet direct de meeste potentie op een hoog rendement.  
Wanneer de bruikbaarheid van een project groter is, zullen meer investeerders hierin de waarde inzien en zijn zij eerder geneigd om een investering te doen. 
Duizenden goedkope crypto munten zijn momenteel bevestigd op het blockchain netwerk. Echter hebben maar enkele goedkope cryptomunten veel potentie die investeerders een hoog rendement kunnen bezorgen. Wij hebben bepaalde criteria aangehouden die bepalen welke goedkoopste cryptomunt de meeste potentie heeft. We zijn tot de conclusie gekomen dat Tamadoge de beste goedkope crypto om te kopen is. 
De voorverkoop van Tamadoge was binnen twee maanden uitverkocht en haalde in totaal maar liefst $19 miljoen op. Investeerders zijn te spreken over de P2E mogelijkheid dat spelers toelaat om beloningen te verdienen terwijl ze aan het spelen zijn.
Investeerders hebben mogelijk ook voordeel van de toename in waarde als gevolg van de 5% token burn. De totale voorraad van deze beste meme coins zal over tijd afnemen, waardoor de prijs logischerwijs zal toenemen, wanneer de vraag naar de munt ook toeneemt. 
Koop Tamadoge op OKX
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Wat is de goedkoopste cryptomunt met de meeste potentie in 2022? 
Na het vergelijken van alle goedkope crypto om in te investeren zijn wij tot de conclusie gekomen dat Tamadoge de beste goedkope crypto met veel potentie is. Het geeft investeerders de mogelijkheid om beloningen te verdienen in de vorm van TAMA tokens. Omdat de vraag naar de munt zo hoog is heeft de crypto exchange OKX bevestigd dat het de token gaat opnemen op het platform. Dit was nadat de voorverkoop van TAMA uitverkocht was in minder dan acht weken. 
Wat zijn goedkope cryptomunten met veel potentie? 
Battle Infinity’s token IBAT werd verhandeld voor $0,0015 tijdens de voorverkoop. Tijdens de ICO op PancakeSwap steeg de prijs met 700%. Hierna volgde een daling, maar de koers hangt op dit moment nog steeds rond de $0,004. Een andere goedkope crypto met veel potentie is TAMA, omdat de voorverkoop in de nabije toekomst van start gaat voor $0,03 wordt deze munt gezien als de beste goedkope crypto met potentie in 2022. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source