Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders – Newsbit.nl

Home » Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders – Newsbit.nl
Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders – Newsbit.nl

Home NFT Nieuws Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders
Hidde Scheper 27-09-2022 14:35 leestijd 2 – 4 min
Pixelmon, een aankomende blockchain-videogame, heeft een nieuw leiderschapsteam aangekondigd onder leiding van Web3-projectaggregator LiquidX.
Met de verandering zijn nu alle Pixelmon NFT-artworks in een nieuw jasje gestoken, met plannen voor een Alpha-game in het eerste kwartaal van 2023. LiquidX is een web3 venture capital-studio die het project nu dus heeft overgenomen. Dit hebben ze gedaan door een meerderheidsbelang van 60% in Pixelmon te verwerven. Het originele team beschikt dus nog over 40% van het bedrijf.
De mede-oprichter van LiquidX, Giulio Xiloyannis, wordt de nieuwe CEO van Pixelmon. Een andere mede-oprichter van LiquidX, Kendrick Wong, zal een adviserende rol gaan spelen op het gebied van tokenomics, treasurybeheer en het opbouwen van partnerschappen.
De oorspronkelijke oprichter van Pixelmon die ook wel bekend staat als Syber (Martin van Blerk), zal een minderheidsaandeelhouder zijn en zal in de raad van bestuur van Pixelmon aanwezig blijven.
Xiloyannis heeft inmiddels al laten weten dat ze grote doelen hebben voor Pixelmon. Hierover zei hij namelijk het volgende:
Voor de aankomende 12 tot 24 maanden heeft Pixelmon 1 doel: de hoogste kwaliteit Free-to-Play en Play-to-Own-games ontwikkelen in de NFT- en Metaverse-ruimte. Ik ben er vast van overtuigd dat we Pixelmon in de loop van de tijd zullen kunnen uitbouwen tot één van de sterkste IP’s in de gaming- en web3-ruimtes, verspreid over een ecosysteem van entertainmentgerelateerde activa.
Naast de organisatorische verandering hebben diverse Pixelmon NFT-kunstwerken een aantal serieuze make-overs gekregen. Zoals je kunt zien, bevat de game nu meer gepolijste 3D-huisdierenmonsters in tegenstelling tot de blokkerige en vaak hilarisch vreselijke personages die in februari werden onthuld.
Daarnaast wil LiquidX Pixelmon leveren als een vernieuwde MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) met een Play-to-Own (P2O) model. Gamers kunnen bij de lancering een direct aandeel nemen in het gehele in-game-ecosysteem.
In februari begon Pixelmon als een enorm gehyped NFT-project, met een verzameling van maar liefst 10.000 Generation 1 NFT-monsters. Uiteindelijk bleken de werkelijke NFT-kunstwerken echter heel anders eruit te zien dan oorspronkelijk geadverteerd. Dit zorgde voor veel kritiek. Later werd bekend dat deze ontwerpen uitbesteed werden aan freelancers in plaats van professionele kunstenaars.
Eén bepaald monster heeft echter de aandacht getrokken van veel NFT-verzamelaars. Ondanks alle spot is Kevin, de lelijke, blokkerige groene boeman, één van de meest waardevolle Pixelmon NFT’s geworden. Toch nam het Pixelmon-team de verantwoordelijkheid op zich om alle tekortkomingen te verhelpen. Met het nieuwe management aan het roer, wachten velen om te zien of Pixelmon binnenkort een geweldige comeback zal maken. Het is echter nog niet bekend hoe groot deze comeback zal worden voor een game die nog niet in alpha-fase bevindt.
De NFT-markt heeft het moeilijk, maar verzamelaars gebruiken deze momenten om goedkoop hun favoriete kunst op te kopen.
Leon Markus Gisteren 08:55 u leestijd 1 – 3 min
De NFT-leenmarkt heeft de bearmarkt tot nu toe overleefd, terwijl verzamelaars steeds nieuwe manieren vinden om hun collectie liquide te maken.
Leon Markus 28-09-2022 leestijd 1 – 2 min
Naar verluidt is Yuga Labs van plan om later dit jaar nog een gloednieuwe NFT-collectie te lanceren: Mecha Apes.
Hidde Scheper 17-09-2022 leestijd 1 – 3 min
The Simpsons hebben jaren geleden absurde scènes uitgezonden die jaren later wellicht uit blijken te komen.
Nick Hartjes 28-09-2022 leestijd 1 – 3 min
De Bitcoin koers heeft de afgelopen week vrij weinig volatiliteit laten zien. Echter, er lijkt een grote beweging aan te komen.
Leon Markus 26-09-2022 leestijd 1 – 2 min
Gokhshtein, heeft op Twitter geschreven dat de Ripple koers heel erg hard zal stijgen, mocht het bedrijf de rechtszaak winnen van de SEC.
Leon Markus 28-09-2022 leestijd 1 – 2 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap

Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source