5 Succesvolle NFT's in 2022 – Projecten met een grote toekomst – Cryptonews Netherland

Home » 5 Succesvolle NFT's in 2022 – Projecten met een grote toekomst – Cryptonews Netherland
5 Succesvolle NFT's in 2022 – Projecten met een grote toekomst – Cryptonews Netherland

Let op: De Industry Talk sectie bevat inzichten van crypto industrie spelers en is niet onderdeel van de redactie content van Cryptonews.com.
Er zijn duizenden NFT-projecten die allemaal proberen de aandacht van investeerders te trekken, maar slechts een aantal zijn hier echt succesvol in. In dit artikel kijken we naar de 5 beste NFT Crypto platforms die dit jaar zijn gestegen. 
Laten we eens kijken wat deze platforms zo goed maakt en hoe ze investeerders tot nu toe geld op hebben geleverd. 
Tamadoge is een meme coin die zich onderscheid van Dogecoin en Shiba Inu door een token te ontwikkeling die ook echt een toepassing heeft. Spelers kunnen op dit platform een eigen digitaal huisdier krijgen en die te eten geven, opvoeden en aandacht schenken. Daarna kun je er ook mee strijden om TAMA tokens te verdienen. 
Investeerders zagen veel waarde in het project en besloten al tijdens de crypto presale massaal Tamadoge in te kopen. Sindskort is Tamadoge ook te koop bij de exchange OKX. 
Nu Tamadoge Kopen op OKX
Nu Tamadoge Kopen op OKX DEX
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Battle Infinity is een ander NFT project dat zes verschillende applicaties gaat ontwikkelen. Zo kun je IBAT tokens verdienen in de IBAT Premier League of Battle Games en vervolgens gebruiken in één van de andere applicaties zoals de Battle Arena en Battle Staking. 

Het platform biedt spelers de kans om IBAT tokens te staken en geeft spelers beloningen als ze zeer actief zijn. De presale van Battle Infinity had 90 dagen moeten duren, maar werd al in slechts 25 dagen uitverkocht. 
Nu naar Battle Infinity
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Wat ooit een reguliere loterij was, is nu een NFT Competitie platform met prijzen als een nieuwe Lamborghini en een huis ter waarde van $1 miljoen. De token bij het platform, LBLOCK, wist 1.100% te stijgen nadat het beschikbaar kwam op PancakeSwap.
Er staan nog een flink aantal exchange listings gepland en binnenkort start de munt met burnen. Elke maand wordt vanaf nu 1% van het aantal beschikbare tokens geburnd zodat er steeds minder tokens in omloop zullen zijn. 
Nu naar Lucky Block
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Silks is een bijzonder project en ideaal voor elke investeerder die iets met paarden en paardenraces heeft. Het spel volgt racepaarden uit de echte wereld en daardoor kun je een NFT van een echt paard kopen, en zelfs geld verdienen als dit paard in de echte wereld races wint. 
Naast deze paarden en beloningen kunnen investeerders ook delen land uit de wereld kopen en hierop bouwen om de waarde te verhogen. Je kunt dit stuk land zelfs verhuren om crypto mee te verdienen, wat overigens ook kan via het fokken van de digitale paarden. 
De jaarlijkse mint van Silks vind morgen plaats, op 29 september 2022, zodat investeerders weer een digitaal paard aan kunnen schaffen en mee kunnen doen aan races. 
Nu naar Silks
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Ook de bekende NFT-collectie Bored Ape Yacht Club (BAYC) had een uitstekend jaar. Het is één van de grootste NFT projecten met enkele unieke functies. Vooral de omarming van enkele bekende personen hebben gezorgd voor verkopen van vele miljoenen. 
Inmiddels is er ook een token, ApeCoin, die gelieerd wordt aan de collectie. De munt is niet door dezelfde ontwikkelaars gemaakt, maar wel via een crypto airdrop geschonken aan alle mensen met een BAYC NFT. 
Nu ApeCoin kopen op eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source