Crypto recap 26 september: Apple keurt NFT’s goed, en Luna Classic (LUNC) stijgt 50% – BLOX | Nieuws.

Home » Crypto recap 26 september: Apple keurt NFT’s goed, en Luna Classic (LUNC) stijgt 50% – BLOX | Nieuws.
Crypto recap 26 september: Apple keurt NFT’s goed, en Luna Classic (LUNC) stijgt 50% – BLOX | Nieuws.

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.
De koers van bitcoin zit nog steeds rond hetzelfde niveau als de afgelopen dagen. De marktleider sloot afgelopen week de slechtste candle sinds november 2020, maar wist de koers weer meteen boven de 19.000 dollar te brengn.
Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het over de flinke stijging van Luna Classic (LUNC). Deze steeg in korte tijd met maar liefst 50%.
Daarnaast gaat hij het hebben over Apple. Het bedrijf heeft namelijk gezegd dat het NFT’s zal ondersteunen. Er zit alleen een (best wel groot) addertje onder het gras.
Apple zou naar verluidt aan start-ups hebben verteld dat NFT’s mogen worden verkocht in apps die in de App Store staan. Allen moeten alle NFT-aankopen via in-app-aankopen gedaan worden, wat betekent dat Apple een flink deel van de taart kan opeisen.
Apple rekent hun standaard transactiekosten van 30%, dit is volgens veel startende NFT-bedrijven onredelijk en simpelweg niet haalbaar. Dit schiet bij meerdere start-ups in het verkeerde keelgat. Ze willen Apple niet betalen voor hun eigen harde werk. Apple speelt verder namelijk geen rol bij het faciliteren van die transacties buiten het toestaan van de app in de App Store.
Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!
Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin

Simpel en veilig in crypto handelen
Gebruik vouchercode NIEUWS
Welke crypto kopen?
Investeren in crypto
Crypto koersen
Bitcoin kopen
Bitcoin koers
Bitcoin verwachting
Ripple nieuws
Cardano nieuws
Bitcoin nieuws
VeChain nieuws
Dogecoin nieuws
Ethereum nieuws
Solana nieuws
Altcoins nieuws
Polkadot nieuws
Chainlink nieuws
Organisatie
Redactie
Contact
Tip redactie
Vacatures
Vouchercode BLOX
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws@weareblox.com

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2022 | BLOX

source