Beste NFT om te Kopen in 2022 – Leer Welke NFT Kopen het beste is – Cryptonews Netherland

Home » Beste NFT om te Kopen in 2022 – Leer Welke NFT Kopen het beste is – Cryptonews Netherland
Beste NFT om te Kopen in 2022 – Leer Welke NFT Kopen het beste is – Cryptonews Netherland

Disclaimer: De ‘Industry Talk’ sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com
De afgelopen jaren zijn non-fungible tokens (NFT’s) uitgegroeid tot een unieke niche binnen de cryptosector om rekening mee te houden. Het vinden van de beste NFT om te kopen kan echter een flinke uitdaging blijken te zijn. 
In dit artikel bespreken we niet alleen welke NFT kopen / in welke NFT investeren een goed idee is als je van de groei in deze sector wil profiteren, maar bespreken we ook een top 10 beste NFT tokens voor 2022. 
De onderstaande lijst is onze top 10 beste NFT tokens. Hierin vindt je de beste NFT om te kopen, en 9 alternatieven die ook van toegevoegde waarde zijn als top NFT coins. Lees verderop per project meer informatie en bepaal zelf wat de beste NFT om te investeren is. 
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Nu we een idee hebben van de beste NFT om te kopen en wat voor projecten er op de markt zijn die goed presteren, kunnen we nog een stukje dieper ingaan op welk project om erachter te komen in welke NFT investeren het beste bij jou past. 
Hoewel sommige NFT’s weinig functionaliteit hebben is dat voor Tamadoge (TAMA) niet het geval. De NFT’s van Tamadoge komen met diverse functies en veel potentieel in hun eigen play-to-earn (P2E) game. 
In enkele weken tijd wist het project een miljard TAMA te verkopen met een uiterst succesvolle presale. In totaal werd zo voor €19 miljoen aan kapitaal opgehaald, die het project gaat gebruiken om nog sneller te groeien. 
Tamadoge gebruikt een meme coin look and feel samen met NFT technologie om een eigen P2E game te lanceren. Elk voorwerp binnen deze game kan eenvoudig gekocht of verkocht worden als NFT. 
Het Tamaverse ecosysteem draait om de Tamaverse. In deze virtuele wereld kunnen spelers vrij rondlopen, interacten en hun Tamadoge verzorgen. Er komen later ook virtual reality headsets en een mobiele app om deze ervaring nog bijzonderder te maken. 
Doordat elke Tamadoge een NFT is weet je zeker dat deze uniek is, en bovendien makkelijk verhandelbaar. Om je Tamadoge sterker te maken kun je met de TAMA cryptomunt voorwerpen kopen zoals eten, speelgoed en meer. Je ontvangt hiervoor ook Dogepoints die je helpen om hoger op de ranglijst te komen, en zo meer TAMA te ontvangen vanuit de P2E rewards pool. 
We zijn benieuwd hoe Tamadoge gaat presteren op de cryptomarkt. Het project heeft al een bevestigde listing bij de crypto exchange LBank, en doordat TAMA op het ERC-20 standaard netwerk draait volgen er in de toekomst ongetwijfeld meer listings. Hierdoor worden er naar verwachting meer beleggers getrokken.
Het zou daardoor met de uitverkochte presale, grote vraag onder investeerders en aanstaande listings + uitrol van de roadmap zomaar een van de snelst stijgende crypto kunnen worden. 
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tamadoge en listings bij exchanges? Wordt dan lid van de officiële Tamadoge Telegram groep, of gebruik onderstaande link om meer te weten te komen. 
Nu naar Tamadoge
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Battle Infinity (IBAT) is gloednieuw en een van de beste voorbeelden van welke NFT worden meer waard. Het gaat in Battle Infinity’s geval om een NFT based fantasy sports, P2E en DeFi platform dat NFT’s en blockchain technologie gebruikt om een eigen ecosysteem vol potentie te bouwen. 
Het project haalde tijdens een zeer succesvolle presale in amper 25 dagen 16.500 BNB op, oftewel: een miljoeneninvestering. Dit was een grote mijlpaal voor het team en laat zien hoe geliefd het project is als NFT-based fantasy sports platform. Na de eerste listing bij PancakeSwap steeg IBAT 300%. 
Zo is IBAT hard op weg om de beste crypto presale van dit jaar te worden, en daarnaast een van de beste NFT tokens om te kopen. 
Het IBAT ecosysteem heeft verschillende onderdelen, waaronder zes platformen. Dit zijn een fantasy sports competitie, een collectie P2E games, een NFT marktplaats, een gedecentraliseerde exchange, een eigen metaverse arena en zelfs een staking platform voor IBAT. 
Om mee te doen aan de fantasy sports competitie – die de naam IBAT Premier League heeft – heeft een speler een NFT pas nodig. Bij deze pas ontvangt de speler ook een budget waarmee hij of zij een virtueel team kan samenstellen om te gaan strijden om echte prijzen. 
We zien Battle Infinity als de beste NFT om te investeren wanneer je geïnteresseerd bent in een project op de grens van crypto gaming, NFT’s, DeFi en de metaverse. Ook de eigen IBAT Marktplaats zou zomaar kunnen uitgroeien tot een van de beste NFT apps voor het verhandelen van assets.
In order to participate in the fantasy sports league (IBAT Premier League), a player will need to buy an NFT pass. For the fantasy sports league, this pass will provide the holder with a budget that can be used to build a virtual team in order to earn real prizes.  
Wil je meer weten over de plannen en ontwikkeling van Battle Infinity? Join dan de IBAT Telegram groep, of gebruik de onderstaande link. 
Nu naar Battle Infinity
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Lucky Block (LBLOCK) is een online NFT competitie platform dat regelmatig uitreikingen van mooie prijzen host. Dit kan dan gaan om Bitcoin ter waarde van een miljoen, maar ook bijvoorbeeld om dure unieke NFT’s, luxe auto’s of een tripje naar het wereldkampioenschap voetbal. 
Het project maakt gebruikt van NFT’s en blockchain technologie om hun giveaways te stroomlijnen, en zo inzichtelijk, transparant en betrouwbaar mogelijk te maken. 
Je kunt aan elke NFT competitie van het Lucky Block platform meedoen door een NFT in de stijl van een deelnemerskaart te kopen met een uniek design en nummer. De kosten van de NFT zijn afhankelijk van het type jackpot. Elke giveaway heeft een eigen, unieke NFT collectie van een gelimiteerd aantal.
Er is ook een unieke beste NFT om te kopen bij Lucky block. Dit zijn de Platinum Rollers Club (PRC) NFT’s. Hiermee krijgen holders automatisch toegang tot elke nieuwe Platinum NFT competitie. Prijzen in deze beste NFT crypto competities waren tot nu toe onder andere een exclusieve Lamborghini.
Als je je afvraagt welke NFT moet je kopen om kans te maken op mooie prijzen, check dan zeker het Lucky Block platform en hun beste NFT crypto collecties. 
Lucky Block is misschien wel de beste NFT app van dit moment, want naast de competities ontvang je als holder van LBLOCK en Lucky Block NFT’s ook automatisch een deel van de rewards pool. Dit zorgt voor extra inkomsten op de lange termijn, en zorgt ervoor dat je nooit met lege handen staat.  
Het project is onlangs overgestapt op de ERC standaard om zo eenvoudiger te kunnen worden gelist bij grote CEX crypto exchanges. Op dit moment staat het project al genoteerd aan LBank, MEXC en Gate.io. Met meer toekomstige noteringen in het vooruitzicht verwacht het LBLOCK team een boost in de vraag naar de token en het aantal gebruikers van het platform. 
Het Lucky Block team werkt daarom onvermoeibaar door aan het zo goed mogelijk maken van hun project, en kondigde onlangs ook aan dat er maandelijks 1% van de tokens geburned gaat worden. Zo zal de voorraad LBLOCK afnemen en de token schaarser worden. 
Vraag jij je als investeerder af welke NFT kopen je de meeste waar voor je geld oplevert? Bekijk dan zeker de Lucky Block competities en hun beste NFT tokens en coins. 
Koop Lucky Block
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
Vraag je je af welke NFT zijn populair onder de grote investeerders? Dan hoort de Bored Ape Yacht Club (BAYC) zeker het antwoord te zijn. Deze collectie is een van de blue-chips van de NFT collecties. 
Dit houdt in dat het om een zeer hoog aangeschreven project gaat, met een sterke floor, gains en tal van beroemdheden en crypto-persoonlijkheden onder de holders. Voor veel mensen staat BAYC dan ook bekend als de beste NFT token.
De collectie is gemaakt door Yuga Labs en heeft sindsdien verschillende spin-offs gehad zoals de Mutant Ape Yacht Club. Elke NFT uit deze collecties geeft holders toegang tot een tas vol extra voordelen die alleen voor de club zijn.
Welke NFT worden meer waard? De BAYC club wordt bijna continue meer waard. Oorspronkelijk kostte de NFT’s namelijk slechts 0,08 ETH om te minten. Inmiddels ligt de floor – de prijs van de goedkoopste BAYC NFT’s op 73 ETH. Het is daarmee overduidelijk een van de beste NFT om te kopen geweest. 
Recenter lanceerde het project ApeCoin (APE), een eigen cryptomunt en een van de beste NFT crypto die er momenteel verkrijgbaar zijn. Er is veel vraag naar APE, en bovendien kun je de tokens veel goedkoper kopen dan een van de NFT’s van Yuga Labs. 
Niet iedereen die op zoek is naar de beste NFT om te kopen heeft namelijk €100.000 liggen om een originele BAYC te kopen, naast dat het niet verstandig zou zijn je volledige net worth in 1 asset te steken. 
Je kan dan beter investeren in de beste NFT crypto door bij bijvoorbeeld broker eToro een aantal ApeCoin te halen. Wanneer de BAYC het goed doet, profiteert de token doorgaans mee en stijgen de prijzen. Ook tijdens de huidige bear market presteert Apecoin sterker dan veel andere best altcoins
Koop APE bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
De Otherdeed collectie is een van de beste NFT tokens om nu te kopen, en representeert per NFT een stuk virtueel land in de aanstaande metaverse van de Bored Ape Yacht Club. 
Yuga Labs is hier uiteraard bij betrokken als co-ontwikkelaar, en Otherdeed is net als al hun andere collecties vanaf de start al het antwoord op welke NFT moet je kopen voor veel beleggers. De drempel om deze token te kopen ligt ook lager dan die van de Apes zelf, maar is met ruim €2300 nog steeds fors. 
In totaal zijn er 100.000 Otherdeed NFT’s waaraan er in de toekomst mogelijk nog 100.000 aan toegevoegd worden. Dit lijkt misschien veel, maar het gaat hier om een eigen plekje in de metaverse en het ecosysteem van de populairste NFT’s ter wereld. 
Net zoals met de andere beste NFT tokens voor virtuele grond in een metaverse, krijg je bij de Otherdeed NFT’s de mogelijkheid om je land zo te gebruiken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld gebouwen neerzetten, een winkel plaatsen of je eigen games organiseren. 
De eigenaren van de Bored Ape Yacht Club en de Mutant Ape Yacht Club ontvingen een gratis Otherdeed NFT. De anderen gingen binnen no-time uitverkocht. Met de huidige floor prijs lijkt dit zeker een van de beste NFT om te investeren, en in de toekomst te flippen voor winst. 
Alles wat Yuga Labs aanraakt lijkt in goud te veranderen, en ook de Otherdeed NFT’s zijn daarom onze tip op welke NFT moet je kopen, als je klaar wilt zijn voor de toekomstige ontwikkelingen in crypto. 
Moonbirds is een collectie van 10.000 unieke NFT’s die zijn ontworpen om gebruikt te worden als profielfoto. Elke Moonbird is een uniek stukje kunst gebaseerd rondom uilen en verschillende speciale karaktereigenschappen die in zeldzaamheid wisselen. 
De collectie is ontworpen door PROOF en wordt inmiddels doorontwikkeld om verschillende functionaliteiten te hebben binnen nieuwe web3 projecten. 
Naast dat ze ‘stijlvolle’ – afhankelijk van je persoonlijke smaak uiteraard – profielfoto’s zijn, kan elke Moonbird NFT ook gestaked worden in ruil voor beloningen. Ze noemen dit zelf in vogeltermen ‘nesting‘. Hoe langer een Moonbird gestaked wordt, hoe verder het ‘nest’ van de Moonbird verbeterd. 
De eigenaar stijgt dan in een ranking. Bovendien krijgen Moonbird holders toegang tot een exclusieve privéclub van holders en like-minded investeerders. 
Met een sterk plan voor de toekomst van het project en de stimulans om Moonbirds voor een langere tijd te staken, lijkt deze collectie een van de beste NFT om te kopen voor nu en in de cryptocurrency toekomst.
De 8liens collectie bestaat uit 10.000 unieke NFT’s die recentelijk sterk in vraag zijn. Het lijkt daarmee op weg om een van de beste NFT om te kopen te worden die beschikbaar is tegen een schappelijke prijs van slechts 0,08 ETH.
Als 8liens als nieuwe beste NFT crypto om te kopen kan blijven doorgaan met hoe ze dat nu doen, dat is het aannemelijk dat dit een van de beste NFT tokens van 2022 wordt. Als je je afvraagt in welke NFT investeren slim is, of welke NFT worden meer waard, dan zijn 8liens de gok waard. 
Tegenover het beperkte risico dat je neemt doordat deze NFT’s nog goedkoop zijn, staat veel potentie. De 10.000 8liens zijn onderverdeelt in zes verschillende soorten die elk een unieke stijl hebben. 
Om nog meer toe te voegen aan de art en om de verschillende 8liens onderscheidend te maken van elkaar zijn er verschillende extra eigenschappen die per 8lien verschillen, zoals het hoofd, ogen, lichamen en de clan van de 8lien. 
Ondanks dat de 8liens zijn ontworpen als kunst en niet als investering, trekken toch veel beleggers de portemonnee voor deze top 10 beste NFT token. Wellicht heeft dit te maken doordat 8liens wat weg hebben van CryptoPunks, een ander bekend, maar inmiddels zeer prijzige, beste NFT tokens collectie.
Als het 8liens lukt een stukje van de populariteit en prijs van collecties als de BAYC en CryptoPunks te bemachtigen, dan kan dit project weleens een zeer gunstig antwoord zijn op de vraag welke NFT kopen 
De Pudgy Penguins collectie bestaat uit 8.888 unieke pinguins, die, zoals de naam al doet vermoeden, eruitzien als pinguins – maar dan ultiem schattig. Dat de Pudgy Penguins populair zijn valt te zien aan het totale handelsvolume. Dat is op dit moment al meer dan 60.000 ETH. In totaal is er dus al voor meer dan €100.000.000 aan Pudgy Penguins gehandeld. 
Met de huidige floor prijs van 3 ETH lijkt dit een van de beste NFT tokens om te investeren. Zeker gezien de status van het project, dat zich achter de schermen ook druk doorontwikkeld en een zeer fanatieke en invloedrijke community heeft. 
Het Pudgy Penguins team kiest voor een aanpak waarbij ze zich richten op positiviteit. Hiermee onderscheiden ze zich binnen de NFT community van andere projecten, en wisten ze een zeer loyale community op te bouwen. Holders van de Pudgy Penguins konden een gratis Lil Pudgy NFT claimen, en krijgen bovendien toegang tot speciale events, ervaringen en wedstrijden. 
Hoewel Pudgy Penguins nog volop in ontwikkeling is, trekt het project veel bekijks. Het zou goed kunnen dat het project de komende maanden uitgroeit tot een van de beste NFT om te kopen. 
Zit je met een klein budget? Overweeg bij het bepalen van welke NFT kopen dan een Lil Pudgy. Dit zijn de beste NFT tokens als je geen budget van duizenden euro’s hebt, maar wel graag onderdeel wil zijn van het Pudgy Penguin ecosysteem. Ze kosten momenteel nog geen €300 per stuk op Opensea.
DeGods is een collectie van 10.000 NFT’s op de Solana blockchain. Naast dat ze hoogwaardige kunstvoorwerpen zijn in tokenvorm, kan elke DeGod holder ook lid worden van de community van gelijkgezinde investeerders in de beste NFT coins, developers en andere voorlopers in crypto. 
Naast deze community met grote namen in de crypto industrie laat DeGod je de NFT’s ook staken in ruil voor $DUST crypto. Met deze tokens kunnen upgrades gekocht worden, maar ook toegang tot evenementen, speciale producten en merchandise. Hoewel de koers de afgelopen tijd in waarde daalde door de bear market, laat de koers weer tekenen van sterkte en mogelijke groei zien. 
De collectie krijgt de afgelopen tijd weel aandacht als welke NFT kopen je veel kan opleveren als beste NFT coins. Dit komt ook doordat DeGods kopers beloond met een willekeurige hoeveelheid DUST als een extra bedankje. De collectie heeft inmiddels bijna een miljoen SOL in handelsvolume, waarmee het een van de beste tokens van het moment is.   
Veel normale NFT collecties hebben weinig vernieuwend en zelfs saaie artworks, en lijken eigenlijk heel erg op elkaar of de beste NFT tokens om te kopen uit dit artikel die ze na-apen. Welke NFT moet je kopen die wel echt unieks te bieden heeft? Een van onze favoriete beste NFT crypto projecten hiervoor met echt unieke art is ‘Doodles’ van de bekende designer Burnt Toast. 
De Doodles collectie staat bekend om het gebruik van pastelkleuren in hun artworks. Ook staat de community centraal, op een manier die vergelijkbaar is met een zogeheten DAO (decentralized autonomous organization). Elke holder van een Doodle kan meestemmen over waar de inkomsten van Doodle aan uit worden gegeven en waar het geld uit de gemeenschappelijke schatkist naartoe gaat. 
Doodles heeft tot nu toe ook steeds waarde toegekend aan de holders, bijvoorbeeld door het distribueren van de Space Doodles NFT collectie aan alle holders van de originele Doodles. 
Doodles wordt gezien als de beste NFT om te investeren en te flippen, met bijna 150.000 ETH aan volume en een floor prijs van 7,35 ETH. Er is veel vraag en volume naar de collectie, en de afgeleide collectie Space Doodles is inmiddels zelfs duurder dan de originele Doodles.  
Hoe weet je welke NFT je moet kopen? Hieronder delen we een aantal tips die je kunnen helpen met het bepalen van welke NFT zijn populair en welke NFT kopen is een goede investering als je een NFT wil die in waarde gaat stijgen.
Zorg ook dat je de beste NFT wallet download om je te helpen bij het handelsproces van NFT’s. Om te NFT traden / flippen via bijvoorbeeld Opensea is het nodig om een MetaMask wallet te hebben. Dit is volgens ons ook de beste NFT wallet, en bovendien gratis te downloaden. 
Social Media is een geweldige tool om erachter te komen welke NFT zijn populair, trending of liggen juist onder vuur. Elk project van de beste NFT om te kopen lijst heeft social media en gebruikt deze actief om fans te betrekken. 
Wanneer je platforms zoals Twitter gebruikt om goede NFT’s te vinden is het de moeite waard om te kijken naar reacties en retweets omdat deze een betere indicatie geven van interactie en lastiger zijn om te faken met bots. 
Het lijkt misschien vreemd, maar gevestigde namen van de beste NFT tokens volgen zorgt ervoor dat je vaak nieuwe crypto projecten vind die de beste NFT om te investeren tegen een voordelige prijs zijn. Bestaande projecten lanceren soms nieuwe collecties binnen hetzelfde ecosysteem, die daardoor automatisch al een onderliggende waarde hebben en door een ervaren team worden gelanceerd.
De beste plaats om NFT’s te kopen is ook een van de plekken om welke NFT worden meer waard te bepalen. Om NFT’s te kopen en verkopen heb je een platform zoals OpenSea nodig. Hier kun je per collectie inzien hoeveel NFT’s er gekocht worden, maar ook aangeboden, tegen welke prijzen en historische data over deze gegevens en de ontwikkeling van de project prijs floor. 
Er zijn veel platformen die bestaan om nieuwe projecten te promoten. Het gaat dan meestal om collecties die nog moeten minten, waardoor je goedkoop de beste NFT crypto kan kopen. Hou er echter rekening mee dat sommige projecten betalen om gepromoot te worden, en doe ook je eigen onderzoek naar het projectteam, de roadmap en whitepaper om te zien of het legitiem is.
De meeste NFT collecties geven de verschillende NFT’s unieke eigenschappen met uiteenlopende zeldzaamheid. Door op zoek te gaan naar zeldzame eigenschappen en unieke combinaties kun je soms zeldzame NFT’s vinden die meer waard zijn dan anderen in dezelfde collectie. 
De community is belangrijk bij het bepalen van NFT welke kopen, en een project verzameld op verschillende plekken deze fans. Bijvoorbeeld op Telegram, Discord, Twitter, Instagram en internetfora zoals Reddit. Je komt hier vaak waardevolle info tegen over het project en de levendigheid van de community is een goede indicator van welke NFT zijn populair en de moeite waard om te kopen. Ook voor de lange termijn is het weten op te bouwen van een betrokken community van levensbelang. 
Hoewel hype een belangrijke indicator is van welke NFT kopen slim is voor een snelle profit, zijn de beste NFT om te kopen toch die met lange termijn functionaliteit en waarde voor hun holders. Door te leren begrijpen hoe een project deze waarde creëert middels bijvoorbeeld toepassingen ga je ook begrijpen wat de beste NFT om te investeren is. 
In het algemeen geldt: hoe meer bruikbare toepassingen een project of top NFT coins hebben, hoe waarschijnlijker goede prestaties en waardevastheid van het project op de lange termijn. Ook wanneer je bepaald welke crypto kopen een goede aanvulling is voor je portfolio, geldt dit advies.
Om te zorgen dat niemand problemen heeft met het bepalen van in welke NFT investeren en deze vervolgens kopen hebben we hieronder een stappenplan gemaakt voor het kopen van Tamadoge (TAMA), de beste NFT crypto van dit moment. Deze token gaat op korte termijn voor het eerst gelist worden. 
Wil je weten bij welke crypto exchanges Tamadoge verkrijgbaar is? Hou dan deze link in de gaten of volg Tamadoge op social media. 
Tamadoge en TAMA zijn gebouwd op het Ethereum netwerk, en TAMA is een ERC-20 token. Je hebt daarom eerst ETH nodig die je kunt gaan wisselen voor Tamadoge. Je kunt ETH kopen bij een gereguleerde broker zoals eToro
Bij eToro kun je ook investeren in andere beste NFT crypto en top NFT coins, zoals ApeCoin van de Bored Ape Yacht Club / Yuga Labs.
Koop ETH bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Nadat je een gratis account hebt geregistreerd bij eToro is het wel vereist – uiteraard – om geld op je account te zetten die je om kunt zetten in cryptocurrency. Dit kan op verschillende manieren, en eToro maakt het ons gemakkelijk door bijvoorbeeld iDEAL, PayPal en betaalpassen te accepteren. 
Een goed alternatief voor eToro dat het makkelijker maakt om te investeren in meerdere van de beste NFT om te kopen is door gebruik te maken van de gecentraliseerde exchange LBank. 
Hier vindt je direct de gewenste handelsparen van Tamadoge (TAMA/ETH en TAMA/USDT), Battle Infinity (IBAT/USDT) en Lucky Block (LBLOCK/USDT). Let op: een aantal volgt pas binnenkort. Hou daarom de websites van de projecten in de gaten.
Nadat je ETH hebt gekocht, is het nodig om de ETH naar een crypto wallet te sturen die je kan verbinden met de website of exchange waar je de beste NFT crypto coins kunt wisselen voor de Ethereum. 
MetaMask en Trust Wallet zijn beide goede gratis opties die bovendien gebruiksvriendelijk zijn. Je kunt hier de coins eenvoudig naartoe sturen. 
Nadat je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd kun je TAMA kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij Uniswap. Zoek Uniswap op via de wallet browser of ‘dApps’ tab en verbind je wallet.
Zoek het Tamadage contract adres – dit wordt gepubliceerd op de Tamadoge website – en kopieer deze naar de wallet voordat je de verder gaat met het kopen van TAMA. Probeer geen TAMA te kopen voordat het team heeft aangekondigd dat de token officieel gelist is bij Uniswap en/of andere exchanges via hun website. 
Bezoek de Tamadoge website
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.
In het artikel hebben we besproken welke NFT kopen tot de opties behoren, en wat de de beste NFT om te kopen is op dit moment, ook bespreken we de verschillende beste NFT crypto coins die projecten lanceren. 
Hoe weet je welke NFT je moet kopen? Met de tips uit de laatste alinea’s kom je een heel eind. Als je op zoek bent naar het beste NFT crypto project, dan raden we Tamadoge aan als de nummer 1 beste NFT om te investeren in 2022. 
Tamadoge is ongekend populair en haalde al een enorme som geld op bij investeerders, en rolt nu hun roadmap uit met daarin P2E NFT-based gaming, de cryptotoken TAMA en eigen marktplaats. Je kunt op deze manier ook passief inkomen verdienen met de coin. Hou dit project de komende tijd zeker in de gaten!
Bezoek nu de Tamadoge website
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Welke NFT kopen in 2022?
Volgens de statistieken van OpenSea is de Bored Ape Yacht Club NFT collectie de meest gewilde NFT van de afgelopen tijd. Dit is echter een zeer duur project om mee te beginnen, en vereist een investering van minimaal €100.000. 
Het is daarom beter om te kijken naar projecten die pas net van start zijn gegaan, nog goedkoop zijn maar wel zeer veelbelovend. We zien Tamadoge en hun game met NFT’s van virtuele huisdieren als de beste NFT om te investeren in 2022.
Welke NFT moet je kopen als beginnend belegger?
Welke NFT moet ik kopen als ik geen €100.000 heb liggen? We zeggen het eigenlijk al bij de vraag hierboven – maar Tamadoge is onze nummer 1 NFT als je je afvraagt welke NFT kopen verstandig is als beginnend belegger. 
Investeren in Tamadoge NFT’s kan door de TAMA token aan te schaffen en te gebruiken om je eigen unieke Tamadoge NFT te minten. Het project is gloednieuw, en heeft nog meer dan voldoende ruimte om te groeien. 
Wat is de beste NFT om te kopen en te houden op de lange termijn?
Waar voorheen vooral pixel art-gebaseerde PFP collecties populair zijn geweest als beste NFT om te investeren, zien we inmiddels dat de interesse van investeerders verschuift naar meer functionaliteit-gebaseerde NFT projecten. 
Dit kunnen bijvoorbeeld Tamadoge hun virtuele huisdieren NFT’s zijn, die gekoppeld zijn aan een P2E blockchain game waarmee je geld kunt verdienen en met je Tamadoge op avontuur kunt in een eigen metaverse, of die van Battle Infinity, waar NFT’s van echte sporters gekoppeld worden aan hun prestaties in real life. 
Waar kan je NFT’s kopen?
De eenvoudigste manier om NFT’s te kopen is door te zorgen dat je ETH op je crypto wallet hebt staan en deze vervolgens te koppelen aan de NFT marktplaats waar je kunt investeren in de NFT.
Hoe kan je de beste NFT tokens vinden?
Welke coins zijn NFT tokens? Veel projecten lanceren hun eigen cryptocurrency tokens bij de NFT’s, zeker de projecten die werken aan meerdere toepassingen en functionaliteiten. Zo is er TAMA van Tamadoge, IBAT van Battle Infinity en LBLOCK van Lucky Block. De beste tokens vindt je door te kijken of ze daadwerkelijk iets toevoegen aan het project voor de investeerders en holders van de NFT in kwestie.
A quick 3min read about today's crypto news!

source