Galaxy Digital Holdings Ltd. Kondigt de lancering aan van de eerste NFT-collectie in samenwerking met TIMEPieces – Marketscreener NL

Home » Galaxy Digital Holdings Ltd. Kondigt de lancering aan van de eerste NFT-collectie in samenwerking met TIMEPieces – Marketscreener NL
Galaxy Digital Holdings Ltd. Kondigt de lancering aan van de eerste NFT-collectie in samenwerking met TIMEPieces – Marketscreener NL

Galaxy Digital Holdings Ltd. heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste NFT-project, The Explorer Collection (“The Collection”). Galaxy werkte samen met TIMEPieces, het web3-community-initiatief van TIME, om The Collection te ontwikkelen en te lanceren. The Collection bestaat uit 3.210 unieke Explorers, afgeleid van het nieuw ontworpen logo van Galaxy, elk een sleutel tot de gemeenschap van Galaxy. In elke Explorer is een generatief kunstwerk verwerkt, gemaakt op
door drie kunstenaars die samen met Galaxy en TIMEPieces hun eigen verschillende stijlen en creatieve perspectieven hebben toegevoegd: Jake Andrews is een multidisciplinaire synesthetische kunstenaar en muzikant die zintuiglijke waarneming en digitale manipulatie onderzoekt. Parin Heidari, geboren in Iran, werkt al bijna twee decennia met enkele van ‘s werelds grootste merken als grafisch ontwerper, illustrator en art director. William Kwaku Amo, afkomstig uit Ghana, put uit zijn Afrikaanse erfgoed om emoties, momenten en de nieuwsgierigheid van de mensheid vast te leggen door middel van kleurenleer.

source