IFA: ook NFT kunst op televisies LG – Emerce

Home » IFA: ook NFT kunst op televisies LG – Emerce
IFA: ook NFT kunst op televisies LG – Emerce

In navolging van Samsung lanceert ook LG een platform voor NFT’s, oftewel niet-inwisselbare tokens, op zijn televisies met webOS 5.0 of hoger.
Gebruikers hebben toegang tot het nieuwe LG Art Lab-platform van het bedrijf, een marktplaats voor het kopen en verkopen digitale kunstwerken.
Het platform is gebaseerd op het Hedera-netwerk en maakt gebruik van LG’s nieuwe mobiele portemonnee voor het opslaan van digitale activa.
De timing is alleen niet erg gelukkig. Te oordelen naar het dagelijkse handelsvolume op NFT marktplaats OpenSea, is de interesse voor NFT’s sterk teruggelopen. De bodemprijs van enkele van de meest gewilde NFT-collecties heeft een flinke duikvlucht genomen.
Foto IFA
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
PostNL onthult vandaag het ontwerp van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel. Op de postzegel prijkt een stier fier tussen de Hollandse tulpen en de Nederlandse driekleur.
Telegram-CEO Pavel Durov wil alle gebruikersnamen en links op Telegram veilen als NFTs. Op deze manier zouden gebruikers hun links indien gewenst veilig kunnen verkopen of in elk geval…
De Nachtwacht van Rembrandt zal binnenkort als NFT beschikbaar zijn, zo hebben de Rembrandt Heritage Foundation en HODL Finance een dezer dagen aangekondigd. De Nachtwacht wordt verdeeld in 8000…
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source