Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief – Newsbit.nl

Home » Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief – Newsbit.nl
Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief – Newsbit.nl

Home Ethereum Nieuws Slapende Whale met meer dan 145.000 ETH eindelijk weer actief
Mark van der Haar 15-08-2022 15:06 leestijd 1 – 3 min
Een Ethereum (ETH) whale leegt zijn wallet, wat speculatie aanwakkert waardoor ETH-houders hun munten, of een deel hiervan, verkopen.
In een tweet op maandag meldt WuBlockchain dat een Ethereum whale uit de tijd van Ethereum’s Genesis ICO na drie jaar weer actief is geworden. De whale heeft zijn bezittingen naar meerdere adressen overgebracht. WuBlockchain schreef het volgende:
De Ethereum Genesis ICO whale 0x4bAf012726CB5EC7Dda57Bc2770798A38100C44d is sinds 3 jaar weer actief. Sinds gisteren heeft hij 145.000 ETH overgemaakt en verdeeld onder meerdere wallets.

Ethereum Genesis ICO giant whale 0x4bAf012726CB5EC7Dda57Bc2770798A38100C44d is active again after nearly 3 years of dormancy. Since yesterday, a total of 145,000 ETHs have been transferred out and distributed to multiple wallets. Wallet link: https://t.co/hpLujWwxWi
Volgens WuBlockchain was de whale die 150.000 ETH verkreeg tijdens de Ethereum’s Genesis ICO voor het laatst actief in juli 2019. Destijds maakte de whale ongeveer 5000 ETH over naar Bitfinex. Ethereum handelde toen rond de $219.
Opmerkelijk is dat het rapport speculaties aanwakkert dat houders van plan zijn om het nieuws te verkopen nu de Ethereum Merge nadert. Een gebruiker met de naam Trader WhiteBeard merkte op:
“Sell the news, mega dump coming.”

Sell the news mega dump coming pic.twitter.com/EkG4BDIsVp
Optiehandelaren verwachten dat Ethereum een aanzienlijke prijsdaling zal zien na de Merge. Analisten van Glassnode zeiden het volgende:
Handelaren betalen een premie voor ‘sell-the-news’ put-opties na de Merge.
Eerder in de maand had een CryptoQuant analist gebruikers opgeroepen om voorzichtig te handelen in de Ethereum markten na de toename van actieve adressen. Volgens de analist hebben actieve adressen de neiging om te pieken op de top van prijsrally’s.
Niet elke analist deelt deze pessimistische visie. In een recente blog post onthulde BitMex oprichter Arthur Hayes bijvoorbeeld dat hij vol inzet op de Ethereum Merge. Volgens Hayes is Ethereum nog steeds te laag geprijsd.
Lark Davis benadrukt de impact van het verminderde aanbod van Ethereum na de Merge. Hij onthult dat er maandelijks maar liefst $600 miljoen verdwijnt van de markt door verkoopdruk. Daarnaast merkt hij op dat de verschuiving naar proof-of-stake (PoS) betekent dat er een verschuiving plaatsvindt naar een staking economie. Validators staken hun bezittingen om meer beloningen te verdienen in plaats van ze te dumpen voor winst. Davis zegt dat dit alles, in combinatie met het Ethereum verbrandingsmechanisme, de munt deflatoir zou kunnen maken. Zo wordt er mogelijk meer waarde gecreëerd voor de houders van de munten.
Het is noemenswaardig dat de langverwachte upgrade, de merge, gepland staat voor 15 september van dit jaar.
De Ethereum Merge van vandaag is vanuit technisch oogpunt probleemloos verlopen, maar daar plukt de Ether koers geen vruchten van.
Leon Markus Gisteren 20:36 u leestijd 1 – 3 min
Ethereum Classic (ETC) heeft een aanzienlijke piek in zijn hashrate geregistreerd, nu net na de merge van Ethereum (ETH) zelf.
Hidde Scheper Gisteren 12:26 u leestijd 1 – 2 min
Vrijwel direct na de Merge is er namelijk 1,4 miljoen Ethereum richting de grote beurzen gestuurd, met name richting Binance.
Leon Markus Gisteren 10:19 u leestijd 1 – 3 min
Terra LUNA Classic (LUNC) is flink gestegen doordat investeerders hun missie voortzetten om de munt nieuw leven in te blazen.
Nick Hartjes 11-09-2022 leestijd 1 – 2 min
Het eindspel nadert, nieuwe belangrijke datum in de SEC versus Ripple zaak die niet geheel onbelangrijk is.
Nick Hartjes 11-09-2022 leestijd 1 – 2 min
De Bitcoin koers is plotseling met meer dan 6 procent gedaald. De koersval vond nadat het inflatie rapport uit Amerika gepubliceerd werd.
Leon Markus 13-09-2022 leestijd 1 – 2 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source