Copium Network haalt met presale geld binnen voor mining – Cryptonews Netherland

Home » Copium Network haalt met presale geld binnen voor mining – Cryptonews Netherland
Copium Network haalt met presale geld binnen voor mining – Cryptonews Netherland

Het Copium Protocol legt een basis voor gedecentraliseerde mining investeringen. Het Copium Protocol zal binnenkort een NFT collectie uitbrengen om geld te verkrijgen voor bedrijfsuitbreiding. Het Copium Protocol is een van de meest intrigerende nieuwe projecten van deze tijd. Het opvallende aan het project is dat het consumenten mogelijk maakt om passief in cryptomining te investeren. 
Wat het minen van crypto nog meer democratisch maakt, is dat je het minen van cryptocurrencies niet hoeft te leren om mee te doen. Copium Protocol hoopt veel geld te verdienen door de groeiende interesse van mensen in het minen van cryptocurrencies. Steeds meer mensen zien minen als een zakelijke kans. Klanten kunnen door de tools en infrastructuur van Copium passief meedoen in het proces van het minen. Hiervoor hoeven zij dan niets te investeren en bovendien hoeven zij geen mining software en hardware te bedienen. 
Copium Mining is een mining onderneming met het hoofdkantoor in Otago Nieuw Zeeland en is de kern van het protocol. Copium mining wordt aangedreven door een overschot van hernieuwbare energie en dit is voor hen een groot voordeel. De hernieuwbare energie wordt opgewekt in de Zuidelijke Alpen in Nieuw Zeeland. De Investor Pass van het Copium Protocol zal dienen als de officiële preface van het project. De Investor Pass is een groep van 10.000 NFT’s die gecreëerd kunnen worden op het Ethereum netwerk in begin tot midden oktober.
Het project zal een presale Initial Coin Offering (ICO) starten voor de Copium Protocol cryptocurrency. De bedoeling hiervan is dat de plannen sneller uitgevoerd kunnen worden en zodat de waarde van de Copium Coin hoger wordt. Laten we eens kijken naar hoe het is om te minen voor Copium en naar hoe het proces werkt.
De tokenomics van het protocol stelt dat 10% van de totale voorraad van 1 miljard tokens naar aanschaffers van de Investors passes. 7,3% zal gebruikt worden om degenen die al Investors Passes hebben aangeschaft door staking te belonen. 10% van de tokens zal naar de ontwikkelaars van het protocol en het ontwikkelingsfonds gaan. Daarnaast zal 5% tijdens de presale worden verkocht, 3% zal naar de liquiditeit gaan en 0,7% zal gedistribueerd worden onder het team van het project.
54% van de tokens, de meerderheid, zijn nog niet gedistribueerd. De corporatie verwacht dat de coin deflatoir zal zijn wanneer het regelmatig doet aan burning en het regelmatig inkoopt. 
De Copium Investor Pass dat komende maand zal kopen zal verkocht worden als de initial offering van het project. Investeerders zullen dus een Investor Pass moeten aanschaffen als zij willen genieten van alle voordelen van Copium Protocol. De eerste 2000 gebruikers die zich zullen aanmelden ontvangen een mint plek voor een lagere en vaste prijs van maar 3 ETH.
Volgens het netwerk van de coin zal het geld dat opgehaald wordt door de verkoop van de Investors Passes gebruikt worden voor het moderniseren van de machines en infrastructuur van Copium Mining. De Copium Coins zullen gekocht worden op de open markt. Vervolgens zullen ze direct naar een adres gaan waar ze de coins burnen. Hiervoor gebruiken ze de dagelijkse verdiensten die opgehaald worden door het minen.
Eigenaars van de Investor Pass NFT’s zullen kans maken op de speciale airdrop van 10.000 Copium Coins, de ERC-20 token dat het ecosysteem ondersteunt.
Het netwerk groeit erg snel in populariteit en heeft bijna 15.000 volgers op Twitter.
Voor investeerders is het mogelijk om de NFT op het platform te staken in ruil voor de dagelijkse distributie van 10 Copium Coins per NFT. Daarnaast zullen ze automatisch meedoen aan de maandelijkse Copium prijstrekking en het Copium Staking Protocol zal geïnstalleerd worden nadat de Investor Pass geïntroduceerd is.
Eigenaren van de Copium Coin kunnen hun coins staken voor vele rentetarieven en perioden met veel opbrengst. Het Copium Protocol biedt hun gebruikers dus een grote kans om in 2022 te profiteren van NFT’s. Investeerders kunnen door NFT’s te kopen bovendien een bepaald aantal Copium Coins ontvangen en meedoen aan de vooruitgang van de mining faciliteit.
De Copium Coin zal naar alle waarschijnlijkheid een deflatoire activa worden door de winst van de mining faciliteit. Dit zal helpen om de lange termijn vraag naar de munt vergroten.
A quick 3min read about today's crypto news!

source