Welke Crypto Kopen 2022 – Top 10 Beste Crypto Om Nu Te Kopen – Cryptonews Netherland

Home » Welke Crypto Kopen 2022 – Top 10 Beste Crypto Om Nu Te Kopen – Cryptonews Netherland
Welke Crypto Kopen 2022 – Top 10 Beste Crypto Om Nu Te Kopen – Cryptonews Netherland

Disclaimer: De ‘Industry Talk’ sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com
De huidige bear market is een goede zaak – het betekent namelijk dat er solide cryptomunten te krijgen zijn tegen een goede prijs. 
Zelfs bekende cryptomunten als Bitcoin en Ethereum zijn sinds hun piek afgelopen jaar met meer dan 70% gedaald, waardoor nu een aantrekkelijk moment is ontstaan om in te stappen. 
Met onderstaande beginnersgids hopen we je weg te helpen met het bepalen van welke crypto kopen 2022 een verstandige keuze is, en wat de beste crypto om nu te kopen is! 
Als je onze analisten vraagt welke crypto nu kopen de beste optie is, dan kom en zij met onderstaande lijst aanzetten. Op basis van onze analyse en onderzoek zijn deze 10 cryptocurrency de beste crypto om nu te kopen, en in 2022 van te profiteren. 
Bovenstaande beste crypto coins hebben we geselecteerd op basis van verschillende factoren – zoals groeipotentie, de actuele marktkapitalisatie en eerdere pieken in de koers. 
De beste manier om de huidige bear market te benaderen is waarschijnlijk het bouwen van een divers en groot portfolio van verschillende crypto activa.
Met dit in onze gedachten gaan we in dit artikel de beste crypto om nu te kopen bespreken zodat investeerders de beste keuze kunnen maken bij het aanschaffen van crypto.
De nummer een op onze lijst van de beste crypto om nu te kopen is Tamadoge. Het Tamadoge project spreekt aan omdat dit project duidelijke plannen heeft voor de ontwikkeling op de lange termijn. Het Tamadoge project richt zich op een play-to-earn (P2E) crypto spel. Het concept van Tamadoge is dat spelers een virtueel NFT huisdier minten via de blockchain van Ethereum.
Elk NFT huisdier dat is gemint heeft verschillende kenmerken. Hoe zeldzamer deze kenmerken, hoe meer de waarde van de NFT zal zijn voor de andere spelers van het spel. Dit komt doordat spelers gevechten kunnen beginnen waar ze crypto beloningen mee verdienen.
Net zoals bij vele andere P2E spellen worden de beloningen uitbetaald in de crypto activa van het desbetreffende ecosysteem. In dit geval worden de beloningen uitbetaald in TAMA. Er zal een maandelijks ranglijst beschikbaar zijn die laat zien wie de meeste Dogepoints heeft verzameld. Dit biedt de spelers extra kansen om gratis tokens te winnen.
Door het trainen van het virtuele huisdier kun je ervoor zorgen dat het huisdier betere vaardigheden krijgt. Het is ook mogelijk voor spelers om hun Tamadoge met andere NFT’s te laten fokken. Omdat elke Tamadoge ondersteund wordt door een NFT houden alle spelers hun Tamadoge volledig in bezit. 
Dit is ook het geval met andere items in het spel die de spelers kunnen verdienen of kopen. Deze zijn namelijk allemaal als NFT vastgelegd op de blockchain. Daarnaast vinden wij de roadmap van Tamadoge goed. De roadmap loopt van 2022 tot en met 2023. Tegen het einde van de ontwikkeling van Tamadoge zullen zij meerdere interessante functionaliteiten toevoegen. 
Deze interessante selling points zullen onder andere de ‘Tamaverse’ bevatten, dat een soort digitale metaverse wereld zal zijn. Tamadoge denkt eraan om augmented reality kenmerken toe te voegen aan een eigen Tamadoge app. 
Het Tamadoge project is bijzonder goed ontvangen door publiek en investeerders, die tot nu toe al voor zo’n €12 miljoen investeerden tijdens de voorverkoop van de TAMA tokens. Vraag je je af welke crypto nu kopen het populairst is onder investeerders? Dan is het antwoord Tamadoge. 
De presale campagne loopt nog steeds maar het maximale bedrag dat het kan ontvangen van investeerders is al bijna bereikt. Tot die tijd kunnen investeerders TAMA kopen met mooie kortingen, waarna een listing bij een crypto exchange ongetwijfeld snel volgt. 
Bezoek Tamadoge
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Battle Infinity is het volgende project om te overwegen op onze lijst van welke crypto nu kopen. Het project is opgericht in het tweede kwartaal van 2022. Battle Infinity is een project dat is gericht op het bouwen van zijn eigen ‘Multiverse’. Multiverse refereert aan de zes producten die zullen verschijnen in de metaverse wereld van Battle Infinity.
Deze metaverse wereld zal onder andere een gedecentraliseerde exchange, staking pools en een NFT marktplaats bevatten. Publiekstrekker zijn de P2E fantasy sports spellen die aangeboden worden door Battle Infinity. Het meest opvallende spel zal de IBAT Premier League zijn.
Dit is een P2E spel dat gefocust is op verschillende fantasy sports. Gebruikers kunnen een team bouwen van spelers van een sport zoals voetbal of cricket en wedstrijden spelen om beloningen te winnen. Spelers zullen punten en beloningen verdienen gebaseerd op hoe hun team presteert in echte wedstrijden.
Als een voetbalspeler in een echte wedstrijd een doelpunt scoort, zullen spelers van de IBAT Premier League het ook goed doen. Wanneer spelers meer punten verdienen en verzamelen zullen zij IBAT tokens genereren, de cryptomunt van de Battle Infinity metaverse.
Als we kijken naar de prestaties is Battle Infinity een van de nieuwste crypto projecten. Recentelijk hebben zij een 90 dagen lange presale gelanceerd. Deze presale had een maximaal bedrag dat het kon ontvangen van investeerders van iets meer dan €5 miljoen. De presale was zo populair dat dit bedrag al binnen 24 dagen was ontvangen.
Dit was de reden waarom de IBAT tokens vervolgens op PancakeSwap werden gelanceerd in het midden van augustus 2022. Dit betekent dat investeerders die de presale van Battle Infinity hebben gemist nog steeds een kans hebben om vroeg te investeren in dit interessante project.
Bezoek Battle Infinity
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Welke crypto moet ik kopen? Als je wel van een spelletje houdt, maar geen diehard gamer bent, dan is Lucky Block interessant voor jou. Lucky Block is een ander populair project van dit moment en net als Battle Infinity heeft Lucky Block een zeer succesvolle presale campagne gehad.
Wat volgde op de presale van deze top crypto was nog onverwachter. In iets meer dan een maand na de lancering op PancakeSwap zagen de LBLOCK tokens een stijging van meer dan 60 keer hun oorspronkelijke waarde. Dit betekent dat de vroege investeerders goed boerden.
Jammer genoeg voor Lucky Block kwam de bear market om de hoek kijken in cryptoland en is de LBLOCK token daardoor een stuk goedkoper geworden in vergelijking met de eerdere piek van de coin. Als we naar het project zelf kijken heeft Lucky block een innovatief NFT beloning en competitie platform ontwikkeld. 
Gebruikers kunnen een NFT kopen die gekoppeld is aan een competitie. Dit kunnen competities zijn waarbij er prijzen zoals luxe vakanties, VIP tickets naar het wereldkampioenschap voetbal en een miljoen aan Bitcoin worden weggegeven.  
Zodra de NFT gekocht is krijgt de gebruiker niet alleen een ticket om de competitie te betreden maar kunnen ze ook beloningen verdienen. Zolang de gebruiker de NFT in zijn wallet heeft zullen de beloningen verdiend worden. Dit is zelfs het geval nadat de prijstrekking voorbij is. 
Lucky Block biedt daarnaast een eigen NFT collectie aan die toegang biedt tot de Platinum Rollers Club. Er zijn maar 10.000 van deze Lucky Block NFT’s, en elk van hen geïdentificeerd met een nummer tussen de 1 tot 10.000. Heb je een van deze Lucky Block NFT’s dan krijg je levenslang toegang tot de NFT competities van Lucky Block. 
De competitie werkt als volgt: elke NFT heeft een eigen nummer. Wanneer een collectie bestaat uit 10.000 NFT’s, dan maakt elke NFT kans op de uitgereikte ‘prijs’. Stel dat nummer 2017 door het smart contract wordt aangewezen als winnaar, dan ontvangt de eigenaar van de NFT uit de desbetreffende collectie met het nummer 2017 de beloning van de competitie. 
Bezoek Lucky Block
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Het antwoord op de vraag op welke crypto inzetten verstandig is, is eigenlijk al jaren hetzelfde. Bitcoin is sinds 2012 de toonaangevende asset in de crypto en behoort nog steeds tot de beste cryptos om nu te kopen. Wellicht is Bitcoin niet de nummer 1 beste crypto om nu te kopen, maar je slaat zelden de spijker mis door in ieder geval een deel van je portfolio te reserveren voor de bekendste cryptomunt ter wereld.
Bitcoin was tot het laatste kwartaal van 2021 bezig aan een ongekende bullrun, waarbij prijzen tot wel €68.000 per Bitcoin werden bereikt. Nog geen 13 jaar geleden, in 2009, was een BTC slechts een fractie van een euro waard. De waardestijging is dus miljoenen procenten in iets meer dan een decennium. 
Op dit moment heeft Bitcoin echter een periode van waardedaling in plaats van stijging. Doordat Bitcoin zo belangrijk is, reageren andere cryptocoins en altcoins ook op slecht Bitcoin nieuws door zelf te dalen. Het voordeel is dat het hierdoor interessant is om te investeren in Bitcoin, want de afgelopen jaren volgde elke keer na een periode van daling een grote stijging naar nieuwe hoogtes.  
Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de piek die het eind 2017 bereikte van rond de €19.000 – €20.000. Vergeleken met de laatste piek in 2021 (€68.000) is dit een daling van 70%. Voor een volgende run is er dus meer dan voldoende potentieel omhoog. 
Bovendien bieden diverse platforms tegenwoordig de mogelijkheid tot het verdienen van yields op Bitcoin aan. Je kan de bear markt dus uitzitten en ondertussen al passief meer BTC verzamelen over je holdings. 
Wat betreft een komende piek zijn analisten nog verdeelt over hoeveel Bitcoin waard kan worden. Sommigen zien bijna geen limiet naar boven, en hebben voor de middellange termijn €100.000 als prijsniveau als doel gesteld. Het lijkt aannemelijker dat Bitcoin voordat dit gebeurt eerst het gevecht zal aangaan met de eerdere piek van €68.000, die nu als weerstand zal fungeren.  
Koop Bitcoin bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Het antwoord op welke crypto kopen 2022 is in veel gevallen Ethereum geweest. ‘s Werelds op een na grootste cryptomunt en toonaangevende smart contract aanbieder heeft dit jaar last van de bear market, maar presteert ondanks dat beter dan veel andere coins. 
Inmiddels zijn er duizenden andere cryptomunten en projecten gebouwd op de ERC-20 blockchain van Ethereum, en kan crypto eigenlijk niet meer zonder deze token. Wanneer er op de chain transacties worden uitgevoerd en er bijvoorbeeld andere tokens verzonden en ontvangen worden, zijn de kosten die betaald worden in ETH. De vraag naar ETH is hierdoor constant hoog. 
Bovendien opereren veel van de metaverse projecten – booming en vaak getipt als welke crypto kopen 2022 topcoins – bovenop de ERC-20 blockchain van Ethereum. Enjin, Decentraland en The Sandbox doen dat bijvoorbeeld al. 
Een andere reden waarom Ethereum wordt getipt als beste crypto 2022 om in te investeren is de aanstaande upgrade van het netwerk naar een proof-of-stake (PoS) protocol. Dat gaat voor ETH resulteren in snellere transacties, lagere kosten en een betere schaalbaarheid voor de toekomst. 
Hiermee is Ethereum klaar om de concurrentie aan te gaan met de andere beste cryptos op dit gebied zoals Solana, en ook in de toekomst toonaangevend en de blockchain naar keuze van projecten te blijven om op te bouwen. Hou het Ethereum nieuws over de aanstaande merge daarom goed in de gaten.
Ethereum was in 2021 meer dan €4200 waard, en van toen naar nu met meer dan tweederde van de prijs. Dit is gezien de groeipotentie en de hype rondom de aanstaande upgrade een van de beste crypto coins / beste cryptocurrency projecten om voordelig een positie bij in te nemen. 
Koop Ethereum bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Als we kijken naar de waarde van Binance Coin, kan dit weleens een van de beste cryptos om nu te kopen zijn. Deze digitale valuta is de in-huis token van het Binance ecosysteem, waar onder andere de grootste crypto exchange ter wereld (in volume) toe behoort. 
BNB is in 2017 gecreëerd en behoort tot de beste crypto munten wanneer we het hebben over toepassingen. Zo krijgen gebruikers van de Binance Exchange korting op hun transactiekosten als ze deze betalen in BNB. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren nog diverse andere producten en diensten ontwikkeld die BNB gebruiken. 
Zo is de Binance Smart Chain een populaire blockchain om projecten op te ontwikkelen. In de meeste gevallen is het hierbij nodig om de ontwikkelde cryptocurrency van een project te koppelen aan BNB, en de transactiekosten hiervan worden dan betaald in BNB. 
Net als ETH en hun Ethereum blockchain zorgt de Binance Smart Chain ervoor dat BNB waarde heeft en er continue vraag is naar deze token. Als je je afvraagt welke crypto kopen vandaag je portfolio nog diverser maakt, dan is BNB een goede coin. De waarde van de token is namelijk bijna 60% lager dan tijdens de all-time-high, de coin heeft meer dan voldoende functionaliteiten en er is altijd vraag naar. 
Koop Binance Coin bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
XRP behoort ook tot de oude garde van beste crypto om te kopen. De token bestaat al sinds 2012 en heeft sindsdien naam voor zichzelf gemaakt. XRP is de token van het Ripple netwerk, dat als doel heeft om financiële transacties over de hele wereld goedkoper, sneller en veiliger te maken. 
In vergelijking met traditionele betalingssystemen als SWIFT biedt Ripple snellere, goedkopere en beter schaalbare afhandeling van betalingen aan. Het maakt daarbij niet uit waar de verzender en ontvanger van de betaling zich bevinden, zolang er maar internet is. Ripple werkt bovendien ook met andere munteenheden. 
Een typische transactie via het Ripple netwerk duurt 4-5 seconden, met kosten ter waarde van een fractie van een cent. In totaal kan Ripple tot 1500 transacties per seconde aan. 
Er lopen momenteel een aantal belangrijke rechtszaken en test-cases met Ripple’s XRP. Deze lijken goed uit te gaan pakken voor de cryptocurrency, en zouden dit een van de beste cryptos om nu te kopen maken.
Koop XRP bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Welke crypto moet ik kopen om de profiteren van een positieve market-cycle? Een meme coin lijkt misschien niet de eerste keuze, maar kan zeker een optie zijn. Wanneer we het hebben over meme coins, moet je altijd Dogecoin in gedachten houden als de OG. Deze token is al sinds 2013 verkrijgbaar.
Dogecoin is gelanceerd als grap en om aan te tonen hoe makkelijk het was om een cryptotoken te lanceren en verkopen. Het is al jaren de beste cryptocurrency op het gebied van memes, met veel fans die gretig bijdragen aan de online marketing en grappen rondom de coin. 
2021 was het jaar dat Dogecoin door verschillende mentions en aandacht van de rijkste man ter wereld – Elon Musk – serieuzer werd genomen. 
Elon Musk liet in een serie tweets en persmomenten weten een fan te zijn van Dogecoin. Hij ging daarin zelfs zo ver dat Tesla op een gegeven moment Dogecoin accepteerde als betaalmethode voor hun elektrische auto’s. Zo werd Dogecoin een van de beste crypto 2022 om te kopen. 
 
Koop Dogecoin bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Uniswap is een andere cryptomunt die de moeite waard kan zijn. Dit project heeft een populaire decentrale exchange gebouwd dat op het Ethereum netwerk opereert. Doordat de exchange gedecentraliseerd is kunnen handelaren crypto kopen en verkopen zonder een tussenpersoon. 
Het enige dat ze hoeven te doen is een crypto wallet verbinden aan de Uniswap website. Het is dus niet eens nodig om een account te openen, en je gegevens achter te laten. Naar deze mate van anonimiteit is veel vraag, en op welke crypto inzetten is dan beter dan het al veelgebruikte Uniswap? 
In plaats van een orderboek gebruikt Uniswap een AMM (automated market maker) systeem. Hierdoor kunnen er tokens verhandelt worden zonder dat er een verkoper nodig is rechtstreeks vanuit de Uniswap liquiditeitspools. 
Als je liquiditeit verschaft aan zo’n pool, verdien je bovendien rente over de crypto die je in de pool steekt. Zo kun je met Uniswap passief inkomen verdienen op cryptomunten. Uniswap biedt diverse andere DeFi diensten aan en werkt aan het ontwikkelen van nog meer. 
Koop Uniswap bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Dogecoin is de grootste cryptocurrency op de markt en onze tip van welke crypto kopen 2022 als je wilt investeren in een echte meme coin. Er zijn echter ook steeds meer meme coins die de concurrentie willen aangaan met de gigant, en Shiba Inu is een van de succesvolste daarvan. 
Het verhaal van Shiba Inu is indrukwekkend. Ondanks dat de token pas in april 2020 is gelanceerd is het al uitgegroeid tot een large-cap op het gebied van marktkapitalisatie. Vroege investeerders verdienen daarbij al ontzettend veel geld op hun inleg. 
Shiba Inu wil meer worden dan een meme coin, wat goed is voor de vooruitzichten. Het project werkt daarom bijvoorbeeld aan een eigen metaverse-wereld waarin gebruikers op avontuur kunnen gaan en zelfs virtueel land kunnen kopen. Een first look en de whitepaper van deze ‘Shibaverse’ zijn inmiddels verschenen. 
Koop Shiba Inu bij eToro
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
In de rest van het artikel bespreken we een aantal indicatoren en manieren die investeerders kunnen gebruiken om te bepalen welke crypto kopen 2022 het beste is. 
Welke crypto moet ik kopen / welke crypto niet kopen? Wanneer je je dit afvraagt, is het verstandig om als eerste naar het potentieel voor de lange termijn te kijken. 
Als ervaren trader kun je je ook op de korte termijn richten, maar het is een minder risicovolle manier voor beleggen wanneer je dit op de lange termijn en daadwerkelijke fundamentals van een project doet. 
Bitcoin is bijvoorbeeld al jaren een manier om waarde te bewaren, en Ethereum de aanbieder van alles omtrent smart contracts op de blockchain. 
De toekomst en daarmee het lange termijn potentieel voor deze munten lijkt daarmee gegarandeerd. 
Ook XRP heeft in 10 jaar tijd samenwerkingen opgestart met meer dan 200 banken. Deze projecten hebben dus een bewezen staat van dienst en toepassingen, en zullen niet snel al hun waarde verliezen en waarschijnlijk zelfs nog een stuk groter kunnen worden in de toekomst. 
Veel investeerders op zoek naar welke crypto kopen 2022 hebben de eerdere grote kansen niet meegemaakt en zoeken nu naar alternatieven vergelijkbaar met toen mensen Bitcoin kochten voor minder dan €100 euro, of Ethereum voor minder dan €1 euro. 
Een van de beste manieren om dat te bereiken en de beste crypto om te kopen te vinden met vergelijkbare winsten als target is door in te zetten op solide projecten die een presale houden. Tamadoge is bijvoorbeeld zo’n project, en haalde al meer dan 12 miljoen euro op met hun presale. 
Battle Infinity is een token die de presale al achter de rug heeft – nadat deze door de grote interesse veel sneller verliep dan verwacht. Investeren in de presale of vlak na de presale is de manier om bijtijds en goedkoop te investeren in projecten met het grote potentieel in term van procenten te behalen winst. 
Als je op zoek bent naar de beste crypto 2022 en de beste crypto om nu te kopen en toe te voegen aan je beleggingsportfolio, dan wil je je het liefste richten op projecten met functionaliteit en toepassingen die ook echt gebruikt zullen worden. Bijvoorbeeld de TAMA tokens die gebruikt worden in de Tamaverse. 
De Tamaverse is de plek waar spelers crypto kunnen verdienen door te vechten tegen elkaar met digitale dieren die zijn vastgelegd als NFT’s. Ook in Battle Infinity kunnen spelers IBAT tokens verdienen met het spelen van fantasy sports games. 
Een ander voorbeeld is Ethereum. Zoals we al aanhaalden is er altijd vraag naar ETH, doordat deze token nodig is om betalingen en transacties via de smart contracts op het Ethereum netwerk uit te voeren. Er zijn in totaal duizenden altcoins gebouwd op dit netwerk die hiervoor ETH nodig hebben. 
De marktkapitalisatie – de totale marktwaarde van een cryptomunt is een goede indicator van hoeveel groei er nog mogelijk is voor een project. 
Zo was de Bitcoin tijdens de 2021 all-time-high meer dan triljoen euro waard. Dit zou erop wijzen dat de rek er met Bitcoin wel zo’n beetje uit was, doordat de munt al ontzettend veel waard was geworden in de korte tijd ervoor. 
Battle Infinity heeft bijvoorbeeld slechts een marktkapitalisatie van €48 miljoen euro. Met zo’n totale marktwaarde behoor je tot de zogeheten small caps, die nog ruimte voor significante groei hebben. 
Zeker voor de korte termijn is dit zo, maar ook op de lange termijn kunnen er enorme winsten geboekt worden en is de kans groter dat een kleinere coin met duizenden procenten stijgt. 
Another way to find the best crypto to buy now is to explore what the roadmap targets of the project looks like. This metric will be particularly useful when reviewing newer projects. 
After all, newer crypto assets will likely still be at the very start of their development journey. For more established projects, it is important to assess whether existing roadmap targets are on track. 
Het is nooit een slecht idee om te kijken hoeveel concurrentie er voor de crypto in kwestie is. Er zijn in totaal al meer dan 20.000 tokens beschikbaar en genoteerd bij CoinMarketCap, en daar komen er nog veel meer bij. 
Wanneer je op zoek bent naar de beste crypto 2022 wil je liever een munt hebben die duidelijk de winnaar is binnen hun niche, of een mogelijke concurrent die veel beter is dan een grotere munt en daardoor mogelijk een deel van hun marktwaarde gaat overnemen. 
Ethereum heeft bijvoorbeeld veel concurrentie van de zogeheten ‘Ethereum Killers’. Dit zijn crypto’s die op dit moment sneller, goedkoper en beter schaalbaar zijn dan Ethereum of die claimen dit te gaan worden. Dat is nu ook vaak het geval en sommige van deze alts behoren tot de beste crypto 2022 in termen van prestaties in prijs en techniek. 
Binnenkort brengt Ethereum echter de 2.0 update uit. Door deze update wordt het Ethereum netwerk veel beter schaalbaar, sneller en goedkoper en zijn de problemen hiermee ineens niet meer relevant. De verwachting is dan dat de concurrentie mogelijk een klap krijgt terwijl Ethereum floreert als nooit tevoren.
In het aritkel hebben we 10 investeringen besproken voor iedereen die zich afvraagt welke crypto kopen 2022 de beste optie is en je de meeste kans geeft op het behalen van winst op de korte en lange termijn. 
We raden aan om altijd een divers portfolio samen te stellen met een verscheidenheid aan tokens. Zo kun je bijvoorbeeld bewezen en populaire tokens als Bitcoin en Ethereum de basis laten zijn je portfolio. 
Deze kun je vervolgens aanvullen met meme coins of nog beter – de beste cryptos van opkomende projecten zoals Tamadoge en Battle Infinity. Met name Tamadoge is een interessante optie, omdat deze token nog goedkoop verkrijgbaar is via de presale in aanloop naar een officiële listing bij een exchange. 
Bezoek Tamadoge
Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Welke Crypto Kopen 2022 voor de Beste Resultaten?
Uit onze analyse naar welke crypto kopen 2022 het beste is, kwam Tamadoge naar voren als de winnaar. Dit project bouwt een eigen P2E NFT game waar spelers hun eigen digitale huisdieren kunnen minten, fokken en laten vechten binnen een metaverse wereld.
Battle Infinity is ook de moeite waard als een van de beste cryptocurrency om te kopen, en biedt een vergelijkbare metaverse gaming aanpak gebaseerd op P2E en fantasy sports. 
Welke Crypto Nu Kopen voor de Beste Toekomst?
Niemand kan met 100% garantie een uitspraak doen over de cryptomarkt en de waarde van bepaalde cryptomunten. Toch zijn er een aantal solide projecten en cryptomunten waarvan met vrij grote zekerheid gezegd kan worden dat zij in ieder geval voorlopig relevant zullen blijven. Dit zijn onder andere Bitcoin, Ethereum, XRP en BNB. 
Wat is de Beste Crypto om nu te Kopen?
Als je je afvraagt welke crypto kopen 2022 je het meeste winst kan opleveren, overweeg dan te investeren in een nieuwe cryptomunt met een kleine marktkapitalisatie. Een voorbeeld hiervan is Tamadoge en hun TAMA token, die alleen nog via een presale worden aangeboden. 
Veel investeerders zijn enthousiast over dit project en legden in totaal al meer dan €12 miljoen euro in. Een andere interessante nieuwe cryptomunt is Battle Infinity dat onlangs succesvol lanceerde via PancakeSwap na een uitverkochte presale. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source