Welke Crypto Gaat Stijgen 2022 – Top 10 Snelst Stijgende Crypto – Cryptonews Netherland

Home » Welke Crypto Gaat Stijgen 2022 – Top 10 Snelst Stijgende Crypto – Cryptonews Netherland
Welke Crypto Gaat Stijgen 2022 – Top 10 Snelst Stijgende Crypto – Cryptonews Netherland

Disclaimer: De ‘Industry Talk’ sectie bevat bijdragen en inzichten van mensen die actief zijn in de cryptowereld en zijn geen onderdeel van de redactionele content van Cryptonews.com
Elke dag komen er nieuwe blockchain projecten bij en dat maakt het niet gemakkelijk om de cryptomunten te vinden die gaan stijgen de komende tijd. Met duizenden verschillende cryptomunten is er elke dag wel een munt die het onverwachts goed doet. 
In dit artikel gaan we op zoek naar welke crypto gaat stijgen en vind je een top 10 van cryptomunten die voor jou de komende tijd winst op kunnen gaan leveren. 
Nu crypto die gaat stijgen kopen
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Nu je het overzicht hebt van de snelst stijgende cryptos 2022 is het tijd om meer over de munten te leren. Hieronder lees je per cryptomunt een review zodat je zelf kan bepalen welke coin die gaat stijgen in jouw portfolio hoort. 
De snelst stijgende crypto van het moment is Tamadoge. Deze nieuwe cryptomunt is momenteel verkrijgbaar in een presale, waarmee ze in een maand tijd al zo’n 13 miljoen dollar opgehaald hebben.
Het begon met een beta sale waarin 100 TAMA tokens te koop waren voor 1 USDT en je dus $0,01 per token betaalde. Inmiddels zijn we bijna in de laatste fase van de presale en is de prijs al gestegen naar slechts 40 TAMAs voor 1 USDT. Uiteindelijk zal Tamadoge in deze presale voor $0,03 per token verkocht worden. 
Je kunt dus voordat de munt beschikbaar is op exchanges al profiteren van prijsstijgingen. Die listings op exchanges komen er overigens ook snel aan, zo zijn Uniswap en LBank al aangekondigd als de eerste exchanges die de munt aan gaan bieden. 
Tamadoge wordt een platform met daarop een metaverse, play-to-earn games en andere handige applicaties zoals de Pet Store. In die winkel kun je items kopen voor je eigen Tamadoge Pet, dat is een digitaal huisdier die je als NFT kan minten of kopen. 
Van alle aankopen die in de Pet Store gedaan worden, wordt er 5% van de tokens geburnd. Bij het burnen van crypto worden de munten naar dode crypto adressen gestuurd waar niemand bij kan, op die manier worden de munten uit het netwerk gehaald en krimpt het aanbod. 
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van Tamadoge kun je je aanmelden voor het Tamadoge Telegram kanaal. Wees voorzichtig met DM’s van andere gebruikers, deze kunnen zich voordoen als medewerkers van Tamadoge terwijl ze dit niet zijn.
Nu naar Tamadoge
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Battle Infinity is een Play-to-Earn Fantasy sports platform gebaseerd op NFT’s. In totaal heeft het platform zes verschillende applicaties; Battle Swap, Battle Marketplace, Battle Stake, Battle Game, IBAT Premier League en de Battle Arena. 
In Battle Swap kun je de IBAT tokens kopen, dit is de token die binnen al deze applicaties gebruikt wordt. Met deze tokens kun je bijvoorbeeld een team samenstellen in de IBAT Premier League; de fantasy sports game op het platform. 
In dit spel kun je vervolgens ook weer IBAT tokens verdienen door een goed team samen te stellen. Daarnaast kun je in Battle Staking ook nieuwe tokens verdienen door een deel van je munten vast te zetten. 
Battle Infinity had één van de beste crypto presales van het jaar. Alle beschikbare tokens waren binnen 25 dagen uitverkocht, terwijl het team hier 90 dagen voor uitgetrokken had. Waar je de munt in de presale kon kopen voor $0,0015 is de prijs inmiddels al $0,004. 
IBAT kreeg op 17 augustus 2022 een listing op PancakeSwap en was daarmee voor het eerst beschikbaar op een ander platform dan Battle Infinity zelf. Die dag steeg de prijs van de munt zelfs tijdelijk met 700%.
The munt is sindskort ook beschikbaar op de centrale exchange LBank zodat je gemakkelijker geld kunt storten en dit in kan ruilen voor IBAT tokens. Er komen nog meer listings aan, hiervan kun je op de hoogte blijven via de Telegram groep van Battle Infinity
Nu naar Battle Infinity
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Eén van de snelst groeiende cryptomunten van het moment is Lucky Block, de token van het Lucky Block NFT Competitie platform. Op dit platform kun je meedoen met verschillende competities en prijzen winnen als een luxe villa of $1 miljoen in Bitcoin. 
Met Lucky Block tokens krijg je ook nog andere beloningen zodat je altijd wat hebt aan de tokens die je gekocht hebt. Zo profiteer je niet alleen als de coin stijgt, maar ook door de tokens of NFT’s uit bijvoorbeeld de Platinum Rollers Club vast te houden.
Het platform is continu op zoek naar het verbeteren van het netwerk en kwam onlangs ook met een nieuwe versie van de token. De eerste LBLOCK token is ontwikkeld op de Binance Smart Chain en kent 12% kosten bij elke transactie. 
Omdat dit ervoor zorgde dat de munt niet bij exchanges geplaatst kon worden, hebben ze een nieuwe versie van de token uitgebracht. De transactiekosten kwamen te vervallen en de token is ontwikkeld op Ethereum in plaats van Binance Coin. 
LBLOCK V2 werd dan ook snel beschikbaar bij centrale exchanges en is inmiddels te koop bij exchanges als Gate.io, LBank en MEXC. 
Lucky Block heeft al een aantal keer bewezen flinke prijsstijgingen te kunnen noteren, maar ook in de toekomst kan de prijs van de munt gaan stijgen. CEO Scott Ryder kondigde onlangs nog aan dat Lucky Block nieuwe samenwerkingen sluit met Web 3.0 projecten. 
Vanwege deze samenwerkingen en de snelle uitbreiding van het platform en de munt naar verschillende exchanges, is Lucky Block één van de beste cryptocurrency om nu te kopen. 
Nu naar Lucky Block
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Het platform van Polygon verbind verschillende netwerken die met Ethereum communiceren met elkaar. Het moet problemen in het netwerk oplossen, zoals de lage snelheden en de hoge transactiekosten van Ethereum.
De meest interessante factor van Polygon is dat het oplossen van de snelheidsproblemen en transactiekosten niet hebben gezorgd voor minder veiligheid. Polygon is gebouwd op Ethereum en daarmee een layer-2 netwerk. 
Een belangrijke reden voor groei van het Polygon netwerk is de mogelijkheid voor ontwikkelaars om decentrale applicaties te ontwikkelen op het netwerk. Verder ondersteunt Polygon ook NFT-technologie zodat organisaties NFT’s hier aan kunnen maken. 
Nu Polygon kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Solana is één van de snelst stijgende cryptos van het moment en heeft vroege investeerders al 20.000% winst opgeleverd. Het project biedt een echte toepassing doordat het problemen die andere munten hebben, heeft opgelost. 
Zo biedt het in tegenstelling tot Bitcoin en Ethereum hoge transactiesnelheden tegen lage kosten. Solana blijft zichzelf ontwikkelen en wil blockchain zo schaalbaar mogelijk maken. 
Voor het realiseren van de hoge snelheden en lage kosten gebruikt het proof-of-stake en proof-of-history protocollen. Hiermee kunnen ze uiteindelijk zo’n 60.000 transacties per seconde verwerken. 
Waar je bij Bitcoin soms uren kan wachten voor het verkopen van €50,- aan Bitcoin, is dit bij Solana binnen secondes geregeld. 
Nu Solana kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Decentraland is een virtuele online wereld die volledig met blockchain technologie is opgebouwd. Zo heb je bijvoorbeeld stukken land die je kan kopen als NFT. Op die stukken land kunnen gebruikers allerlei dingen bouwen. 
Zo kun je bijvoorbeeld gebouwen of items kopen in de NFT Marketplace van Decentraland of zelf wat gaan bouwen. Er zijn bijvoorbeeld gedeeltes in Decentraland met middeleeuwse grotten en dorpen. 
Alles wat je op het platform doet, gaat door middel van de MANA token. Decentraland wordt beheerd door een DAO, een decentrale autonome organisatie. 
Dit betekent dat er niet een vast team is die alle beslissingen maakt over de wereld en het netwerk erachter, maar dat een grote groep investeerders mee kan stemmen over belangrijke keuzes.
Het lijkt er op dat er steeds meer spelers bijkomen en het platform verder kan groeien in 2022. Decentraland heeft een aantal samenwerkingen met grote bedrijven aangekondigd waardoor het platform verder ontwikkeld zal worden. 
Nu Decentraland kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Ook The Sandbox nemen we op in dit lijst met cryptos die gaan stijgen. Als er meer aandacht komt voor metaverses als Decentraland zal ook The Sandbox hiervan mee profiteren. 
Het platform van The Sandbox lijkt meer op een spel als Minecraft en bestaat al veel langer. Zij besloten pas later over te gaan op blockchain technologie om bijvoorbeeld ook NFT’s toe te kunnen voegen aan het platform.  
Net als bij Decentraland wordt er een eigen token gebruikt om transacties op het netwerk mogelijk te maken. Hoe meer het platform gebruikt wordt, hoe hoger ook de koers van de SAND token zal stijgen. 
The Sandbox heeft samenwerkingen met artiesten als Snoop Dogg en Deadmau5 en werkt sinds kort ook samen met Adidas, die een deel land heeft gekocht om op het platform hun merk te promoten. 
Nu The Sandbox kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
De crypto crash in mei 2022 heeft ervoor gezorgd dat er een flink aantal crypto projecten het lastig hebben gekregen. CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, heeft enkele van deze projecten gered van de ondergang door veel te investeren in deze projecten. 
Veel andere investeerders zijn Bankman-Fried zeer dankbaar en hebben daarom geïnvesteerd in de token van FTX zelf. De koers is daardoor flink gestegen en overeind gebleven in een tijd waarin de rest van de markt het erg lastig had. 
Het is niet zo dat investeerders het alleen maar hebben gedaan om dank uit te spreken; FTX Token kan namelijk een prima investering zijn. Zo wordt de munt op de FTX exchange gebruikt om lagere transactiekosten te realiseren en beloningen uit te kunnen keren. 
Ook alle ontwikkelingen bij de FTX exchange kunnen nog effect gaan hebben op de prijs van de token. Deze exchange groeide in 2021 al flink en lijkt dat dit jaar door te kunnen zetten. 
Nu FTX Token kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Het is de op één na grootste cryptomunt ter wereld en lijkt zo langzamerhand Bitcoin te gaan bedreigen voor de koppositie op de ranglijst meest waardevolle cryptomunt van het moment. 
Ethereum is er nog lang niet, maar kan dit jaar een grote stap zetten met de ‘Ethereum Merge’. Tijdens deze merge stapt Ethereum over van het energieverslindende Proof-of-Work protocol naar Proof-of-Stake.
Dit betekent dat ze een stuk duurzamer worden dan Bitcoin, terwijl dat netwerk juist steeds meer energie gaat gebruiken. Voor Proof-of-Stake is nauwelijks energie nodig en het biedt snellere transactiesnelheden en lagere kosten. 
Als Ethereum de komende tijd bewijst dat het geen problemen kent rondom de merge en net zo veilig is als een munt met Proof-of-Work kan het nog flink in prijs gaan stijgen en langzaamaan Bitcoin aanvallen. 
Nu Ethereum kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
De cryptomunt Nano bestaat al sinds 2017 en dus is er veel data over de crypto beschikbaar om te analyseren of de munt hoort bij de lijst welke crypto gaat stijgen 2022. Nano is een cryptomunt die geen energie gebruikt om het netwerk up-to-date te houden.
Daarnaast worden transacties met de munt binnen enkele secondes, zonder enige kosten uitgevoerd. Het netwerk had vorig jaar last van aanvallen waardoor transacties tijdelijk uitgesteld waren, maar heeft dat probleem inmiddels opgelost en is weer klaar voor een stijging. 
Nano wordt als de groene optie gepusht en kan flink gaan stijgen als er meer mensen op zoek gaan naar duurzame cryptomunten. Zeker als er meer overheden de strijd aan gaan met crypto mining zoals China, zou Nano een uitstekend alternatief kunnen zijn.
De koers van Nano stond ooit al eens ruim boven de €20,-, maar is momenteel teruggezakt tot minder dan een €1,- per stuk. 
Nu Nano kopen bij eToro
Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 
Om erachter te komen welke cryptocurrency gaat stijgen, moet je weten waar je op moet letten bij je zoektocht. Hieronder bespreken we daarom een aantal aspecten die jou kunnen helpen met ontdekken welke onbekende crypto gaat stijgen. 
Welke coin gaat stijgen is van verschillende zaken afhankelijk, maar kan ook zomaar uit het niets gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een munt als Dogecoin, dit was een tijd de snelst stijgende crypto, en dat kwam alleen maar door enkele tweets van Elon Musk. 
De populairste cryptomunten hebben een hoge vraag en daardoor vaak een laag aanbod. Het is lastiger om deze munten te kopen en daardoor stijgt de prijs, investeerders zijn immers bereid om meer te betalen voor een munt die een hoge vraag heeft. 
Daarvoor is het ook belangrijk om te weten hoeveel munten er zijn van een bepaald project. Zo heb je bijvoorbeeld Bitcoin met een totale voorraad van 21 miljoen die nooit meer zal worden, terwijl een munt als Dogecoin tot in de eindigheid munten bij blijft maken. 
Neem een munt als Tamadoge, daar zijn in totaal 2 miljard tokens van, maar worden er automatisch tokens geburnd. Hierdoor zal het aantal beschikbare munten afnemen. Dit maakt de munt deflatoir en dit zijn vaak de cryptos die gaan stijgen. 
Zoals gezegd zijn de prijsstijgingen van sommige munten niet zomaar te duiden op de markt zelf. De populariteit van een munt hoeft bijvoorbeeld niet op de techniek achter de munt gebaseerd te zijn. 
Zoals gezegd is Dogecoin het beste voorbeeld hiervan, na een aantal tweets van Elon Musk en Mark Cuban schoot de prijs van Dogecoin omhoog, terwijl de munt eigenlijk geen toepassing heeft en behalve het plaatje van een hond er niets speciaals aan de token is. 
De invloed van bekende mensen is dus niet te onderschatten. Bij één van de munten uit dit artikel lijkt dit ook te gaan gebeuren, zo raadt internationaal cricketer Irfan Pathan en Bollywood actrice Urvashi Rautela Battle Infinity. Zij waren er ook allebei bij toen Battle Infinity gelanceerd werd en meteen 700% steeg. 
Bitcoin was de eerste cryptomunt en bestaat daarmee al meer dan 10 jaar. Hierdoor is het bijvoorbeeld inmiddels wel bewezen dat het netwerk van Bitcoin veilig is en robuust genoeg om lange tijd mee te gaan.
 Bij nieuwe crypto projecten is het vooral de vraag wat deze munt gaat bieden ten opzichte van alle andere cryptocurrency op de markt. Welke crypto gaat stijgen hangt uiteindelijk af van hoe uniek de toepassing van de munt is. 
Als een munt een toepassing heeft betekent dat niet meteen dat deze munt bij de cryptos die gaan stijgen hoort. Het gaat er natuurlijk om welke toepassing de cryptomunt biedt. 
Een nieuwe cryptomunt als Tamadoge biedt vanaf de start al een interessante toepassing. De munt gaat gebruikt worden binnen de metaverse van Tamadoge en voor alle transacites op het platform, bijvoorbeeld in uitbetalingen, maar ook als je items koopt, betaal je met TAMA. 
Om te weten welke coin gaat stijgen is het ook handig om goed te weten hoe de cryptomunt werkt door onder andere uit te zoeken of de munt te staken is. Zo weet je of het Proof-of-Stake, Proof-of-Work of een ander protocol gebruikt voor het bijhouden van het netwerk. 
Daarnaast heb je met staking het voordeel dat je met jouw cryptomunten een passief inkomen kan verdienen. Zolang je deze munten vast laat staan, ontvang je een rente op deze munten. 
Bepalen welke crypto gaat stijgen is niet gemakkelijk, er komen dagelijks zoveel projecten bij dat de keuze tussen nieuwe en bestaande cryptomunten erg groot is. In ons onderzoek hebben we een aantal nieuwe munten gevonden zoals Tamadoge en Battle Infinity. Deze hebben beide een indrukwekkende presale en bieden investeerders een aantal mooie voordelen. 
Het zijn beide platformen met daarop Play-to-Earn games. Battle Infinity is inmiddels al wat verder en beschikbaar bij meerdere exchanges. Die listings op exchanges hebben ook gezorgd voor grote stijgingen in de prijs, stijgingen die Tamadoge hoogstwaarschijnlijk nog mee gaat maken. 
Nu naar TamadogeNu naar Battle Infinity 
Wanneer gaat crypto weer stijgen? 
Veel investeerders vragen het zich af; wanneer gaat crypto weer stijgen? In 2022 zijn de meeste crypto koersen flink ingestort en sindsdien zijn de prijzen grotendeels gelijk gebleven. Wanneer crypto weer gaat stijgen is grotendeels afhankelijk van de prijs van Bitcoin, maar ook grote ontwikkelingen zoals de Ethereum Merge kunnen positief sentiment in de markt met zich mee brengen. 
Hoe weet je welke crypto gaat stijgen?
Weten welke crypto gaat stijgen is nooit 100% met zekerheid te doen en ook niet gemakkelijk gezien de vele cryptomunten op de markt. Welke crypto gaat stijgen is afhankelijk van ontwikkelingen in het netwerk zelf, maar het kan bijvoorbeeld ook door aandacht van bekende personen komen. 
Gaat crypto nog stijgen in 2022?
Waarschijnlijk gaat crypto nog stijgen in 2022. De koersen zijn flink onderuit gegaan en de zwaarste maanden lijken inmiddels achter de rug. De laatste maanden van 2022 is de kans zeker aanwezig dat de gehele cryptomarkt gaat stijgen. 
Welke onbekende crypto gaat stijgen?
Dat de vraag welke onbekende crypto gaat stijgen gesteld wordt is niet gek. Waar je in de beginjaren van crypto ook met munten als Bitcoin en Ethereum enorme winsten kon maken, is dit inmiddels vooral weggelegd voor nieuwe munten die de markt weten te veroveren. 
Hoe vind je de snelst stijgende crypto?
De snelst stijgende crypto vind je door op websites met crypto overzichten te selecteren op stijging in een bepaalde periode. Zo krijg je een grote ranglijst met de snelst stijgende crypto 2022 en kun je deze snelst stijgende crypto onderzoeken om de beste munt te vinden voor jouw portfolio. 
A quick 3min read about today's crypto news!

source