Crypto recap 2 september: de reden waarom Terra Luna Classic 170% steeg, en livegang PostNL NFT postzegel – BTC Nieuws

Home » Crypto recap 2 september: de reden waarom Terra Luna Classic 170% steeg, en livegang PostNL NFT postzegel – BTC Nieuws
Crypto recap 2 september: de reden waarom Terra Luna Classic 170% steeg, en livegang PostNL NFT postzegel – BTC Nieuws

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.
De koers van bitcoin doet wederom niks: 20.000 dollar is de place to be. Het is een saaie, dode boel als we kijken naar de koers. Het lijkt alsof bitcoin ook behoefte heeft aan weekend.
Echter, als we naar Terra Luna Classic kijken, zien we dat deze koers wel heuse sprongen heeft gemaakt. Daarom gaan we het vandaag onder andere hebben over deze gigantische knal opwaarts.
Terra Luna Classic (LUNC) is deze week met maar liefst 170% gestegen. Leeft het project weer of is dit een eenmalige opleving? Sinds de klapper van Terra in mei zijn er namelijk inspanningen om de oorspronkelijke blockchain nieuw leven in te blazen. Echter, deze zijn nauwelijks van de grond gekomen.
Wat heeft dan voor deze pump gezorgd? Dit heeft te maken met twee factoren: er is nieuws en er is een gerucht. Het nieuws is dat bij elke transactie 1,2% uit de roulatie gehaald wordt. Het gerucht gaat dat LUNC gelist wordt op Robinhood, maar dat is niet bevestigd.
Meer hierover – en over de postzegel NFT van PostNL – zie je in de video van Jari.
Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!
Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Dat Terra maar terug richting €100 gaat, ik er genoeg in portefeuille.

Simpel en veilig in crypto handelen
Gebruik vouchercode NIEUWS
Welke crypto kopen?
Investeren in crypto
Crypto koersen
Bitcoin kopen
Bitcoin koers
Bitcoin verwachting
Ripple nieuws
Cardano nieuws
Bitcoin nieuws
VeChain nieuws
Dogecoin nieuws
Ethereum nieuws
Solana nieuws
Altcoins nieuws
Polkadot nieuws
Chainlink nieuws
Organisatie
Redactie
Contact
Tip redactie
Vacatures
Vouchercode BLOX
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws@weareblox.com

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2022 | BLOX

source