Dagkoers: De NFT-hype is dood, leve de NFT – Het Financieele Dagblad

Home » Dagkoers: De NFT-hype is dood, leve de NFT – Het Financieele Dagblad
Dagkoers: De NFT-hype is dood, leve de NFT – Het Financieele Dagblad

Begin je dag met de podcast Dagkoers van Het Financieele Dagblad. Binnen een kwartier brengen we je op de hoogte van wat er speelt in de wereld van het FD.
De NFT-hype is vooralsnog ten einde nu de handel in deze cryptoplaatjes is teruggevallen naar het niveau van de zomer van 2021 toen de rage losbarstte. Maar in de techniek achter NFT’s bestaat nog steeds geloof, vertelt onze crypto-kenner Pim Brasser.
De NFT-hype is ten einde, wat blijft er over?
De Europese Centrale bank staat voor een dilemma tussen het bestrijden van de torenhoge inflatie en het proberen te voorkomen van een al te zware recessie. Toch is de kans groot dat de ECB donderdag de rentetarieven met 75 basispunten (0,75 procentpunt) ophoogt. Je hoort ECB-watcher Joost van Kuppeveld.
ECB stevent af op grootste renteverhoging in twintig jaar
Liz Truss is dinsdag beëdigd als 56ste premier van het Verenigd Koninkrijk. En ter gelegenheid van haar aantreden gaf ze een speech voor haar nieuwe ambtswoning. Onze correspondent Joost Dobber was erbij.
‘Samen kunnen we de storm uitzitten’, houdt Liz Truss de Britten voor
Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts
RSS

source