LG gaat nft's verkopen en vertonen op zijn televisies – Tweakers

Home » LG gaat nft's verkopen en vertonen op zijn televisies – Tweakers
LG gaat nft's verkopen en vertonen op zijn televisies – Tweakers

LG gaat nft’s ondersteunen op zijn tv’s. De zogenaamde LG Art Lab-app zal een galerij aan nft’s bevatten die gebruikers kunnen kopen en als een wallpaper kunnen vertonen op hun TV. LG volgt hiermee Samsung, die eerder dit jaar dezelfde plannen bekendmaakte.
Gebruikers in de VS zijn de eerste die de functie kunnen benutten. Buiten de VS is de functie en de bijbehorende website niet beschikbaar. Voor de Art Lab is een LG-model met webOS 5.0 of nieuwer vereist. In de praktijk zijn dat LG-televisies uit 2020 of later. Gebruikers kunnen in de app bekijken welke nft ze zouden willen, waarna ze een QR-code in beeld krijgen. Als ze die scannen met met de Wallypto-app, krijgen ze op hun telefoon de gelegenheid om de nft te kopen. Wallypto is een digital asset wallet die eveneens van LG is. Dat schrijft onder andere The Verge.
Transacties worden gedaan met USDC, een stablecoin die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. De nft’s komen beschikbaar in de vorm van drops. Dat zijn kleine ladingen nft’s die tegelijkertijd in de winkel verschijnen. De eerste drop vindt op 22 september plaats en andere drops volgen maandelijks. Tot die tijd is de winkel nog leeg, meldt The Verge, die de winkel uitprobeerde.
De achterliggende public ledger voor deze winkel en nft’s is Hedera. Dat werkt niet op de blockchain, maar op een alternatief genaamd hashgraph. LG is zelf een bestuurslid van het Hedera-netwerk. Samsung kwam in mei met nft’s voor zijn TV’s.
LG Art Lab
Door Mark Hendrikman
Redacteur
05-09-2022 • 09:09
214 Linkedin
[Reactie gewijzigd door NightFox89 op 5 september 2022 10:32]
[Reactie gewijzigd door Geronimous op 5 september 2022 13:12]
[Reactie gewijzigd door Dennism op 5 september 2022 10:11]
[Reactie gewijzigd door elaurensh op 5 september 2022 10:55]
[Reactie gewijzigd door Edgenumber op 5 september 2022 16:24]
[Reactie gewijzigd door DataGhost op 5 september 2022 15:40]
[Reactie gewijzigd door Plnda op 5 september 2022 14:31]
[Reactie gewijzigd door Klauwhamer op 5 september 2022 13:30]
[Reactie gewijzigd door Cilph op 5 september 2022 10:23]
[Reactie gewijzigd door Psyveira op 5 september 2022 10:21]
[Reactie gewijzigd door Joao op 5 september 2022 10:21]
[Reactie gewijzigd door lazershark op 5 september 2022 10:28]
[Reactie gewijzigd door geert1 op 5 september 2022 13:52]
[Reactie gewijzigd door A Lurker op 5 september 2022 11:42]
[Reactie gewijzigd door Noedell op 5 september 2022 10:25]
[Reactie gewijzigd door Noedell op 5 september 2022 10:14]
[Reactie gewijzigd door Meessen op 5 september 2022 09:27]
[Reactie gewijzigd door Lampiz op 5 september 2022 09:16]

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn
Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.
Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ
Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 – 2022 Hosting door True
Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.
Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.
Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.
Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details
Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details
Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.
Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

source