Telegram wil gebruikersnamen als NFT veilen – Emerce

Home » Telegram wil gebruikersnamen als NFT veilen – Emerce
Telegram wil gebruikersnamen als NFT veilen – Emerce

Telegram-CEO Pavel Durov wil alle gebruikersnamen en links op Telegram veilen als NFTs. Op deze manier zouden gebruikers hun links indien gewenst veilig kunnen verkopen of in elk geval de eigendom van een domein kunnen claimen.
In de toekomst zou ook een marktplaats kunnen ontstaan waar gebruikersnamen kunnen worden geruild of verhandeld. Op den duur zou dat ook mogelijk moeten worden voor emoji of stickers (plaatjes).
Durov zou hiervoor de blockchain Toncoin willen gebruiken vanwege de snelheid en schaalbaarheid.
Erg concreet klinken de plannen nog niet. Durov deed de suggestie na het succes van domeinnaamveilingen door The Open Network (TON), een blockchain die oorspronkelijk was ontworpen door het Telegram-team.
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
De politie heeft op 3 augustus op Telegramkanalen een boodschap verspreid bedoeld voor potentiële (ver)kopers van phishingpanels: ‘Als je de volgende keer weer iets verhuurt of verkoopt, kan het…
Telegram heeft officieel zijn premiumdienst aangekondigd. Alle functies die nu gratis te gebruiken zijn op Telegram blijven gratis.
De politie heeft op dinsdag drie mannen uit Amsterdam aangehouden van 19 en 20 jaar oud die vermoedelijk op grote schaal handelden in verdovende middelen via Telegram. Zij zouden…
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source