Reddit-oprichter over crypto: ‘alles is in de uitverkoop’ – BTC Nieuws

Home » Reddit-oprichter over crypto: ‘alles is in de uitverkoop’ – BTC Nieuws
Reddit-oprichter over crypto: ‘alles is in de uitverkoop’ – BTC Nieuws

Alexis Ohanian, een mede-oprichter van Reddit, wil 177 miljoen dollar in de cryptosector investeren. Dit doet hij niet met zijn eigen vermogen, maar met zijn ‘venture capital’ (VC) genaamd Seven Seven Six. Hiermee treedt deze VC voor de eerste keer toe in de cryptomarkt.
Het fonds van de VS krijgt de naam ‘Kryptós’, wat natuurlijk verwijst naar de digitale muntjes die wij crypto noemen. Het bedrijf zal zich dan ook vooral richten op investeringen in cryptocurrency’s. Ohanian vindt de cryptomarkt dankzij de huidige volatiliteit een goede optie voor een investering. Het zou namelijk de perfecte gelegenheid om de sector te betreden, zo meldde The Information.
Volgens Seven Seven Six zal het Kryptós-fonds voornamelijk investeren in crypto’s die tegen ‘meer betaalbare koersen’ worden verhandeld na het inzakken van de marktprijzen. Katelin Holloway, Founding Partner bij Seven Seven Six, durft zelfs te stellen dat het in de uitverkoop is. “Dit is het beste moment om te kopen als je positief bent op de industrie. Alles is in de uitverkoop”, zo pleit ze.
Het nieuwsplatform van BTC Direct, waarop jij nu dit artikel leest, gaat veranderen. De website wordt overgenomen door onze partner BLOX. Hierdoor gaan een aantal dingen veranderen. Benieuwd wat? Klik dan op de afbeelding of deze link: https://nieuws.btcdirect.eu/btc-direct-nieuws-wordt-blox-nieuws/
Dat het bedrijf vertrouwt in crypto, midden in een bearmarkt, geeft aan dat het verwacht dat de koersen in de toekomst zullen herstellen. Daarin zijn ze niet de eerste. Gevestigde bedrijven zoals Alphabet (het overkoepelende bedrijf van Google) en bijvoorbeeld BlackRock (’s werelds grootste vermogensbeheerder) betraden de crypto-sector al eerder.
Ohanian ziet deze ontwikkelingen al langer aan, en nu lijkt het volgens hem tijd om toe te slaan. De Reddit-oprichter is al langer in de cryptomarkt te vinden. Hij is namelijk al een hele vroege investeerder in bitcoin en noemde het in 2020 al de beste waardecreatie op de lange termijn.
Ook maakte zijn platform Reddit – dat losstaat van Seven Seven Six – dit jaar een ‘avatar-marktplaats’ bekend. Hiermee neemt platform deel aan de NFT-wereld. Daarnaast heeft het ook al langer een officiële samenwerking met de Ethereum Foundation.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin

•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source