Hier koop je LOKA Coin: token van League of Kingdoms Arena – Invezz

Home NFT Nieuws Hier koop je LOKA Coin: token van League of Kingdoms Arena – Invezz
Hier koop je LOKA Coin: token van League of Kingdoms Arena – Invezz

LOKA Coin, het oorspronkelijke token van het populaire op blockchain gebaseerde Massively Multiplayer Online (MMO) strategiespel League of Kingdoms Arena, is trending sinds de eerste bron NFT-items van het spel die op eBay worden vermeld.
Om investeerders, handelaren en gamers te helpen die het speltoken willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste platforms waar ze het token kunnen kopen. Ook vind je hier een prijsvoorspelling voor LOKA.
Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.
Lees verder voor meer informatie.
Het LOKA-token is het oorspronkelijke token van League of Kingdoms (LOKA), een op blockchain gebaseerd Massively Multiplayer Online (MMO)-strategiespel dat ook een spel om te verdienen (PAYE) is.
Omdat het een PAYE-game is, biedt League of Kingdoms blockchain MMO-gamers de mogelijkheid om echt inkomen te verdienen door middel van in-game-activiteiten. Tijdens het spelen bouwen spelers koninkrijken, bouwen ze legers op, vormen ze allianties en strijden ze om rijkdom en macht op slagvelden.
Behalve dat het een MMO-spel is, ondersteunt het spel ook speler-versus-omgeving (PvE) en speler-versus-speler (PvP) spelmodellen.
Het LOKA-token is de governance-token van de League of Kingdoms-game. Houders kunnen deelnemen aan het besluitvormingsproces en het token gebruiken om in-game-items te kopen en stakingsbeloningen te verdienen door middel van staking.
LOKA-token is echter niet het enige native token binnen het ecosysteem van de League of Kingdoms. De game heeft een utility-token genaamd DST (Dragon Soul Token), dat wordt gebruikt voor het fokken van de draakachtige in-game-personages.
Als je wilt investeren in een op blockchain gebaseerd MMO-speltoken, dan kan LOKA Coin een goede keuze zijn, vooral nu deze in opkomst is na de vermelding van League of Kingdoms NFT-items op eBay.
Desalniettemin moet je je wel bewust zijn van het feit dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en extreem plotselinge marktschommelingen mogelijk zijn.
LOKA Coin is momenteel aan het terugtrekken na het registreren van een monster bull run gisteren na het nieuws van de aanbieding van zijn NFT-items op eBay.
De munt bevindt zich tot nu toe in een dalend driehoekspatroon en alle ogen zijn erop gericht of hij het prijsniveau van $0,6 zal doorbreken of dat hij naar boven zal uitbreken.
#LOKA‘s 9h (Once 6h) chart is returning with MAJOR STRENGTH here and remains with a technical target at $1.390167!

With this target technically in play, prices of $LOKA can climb over +81% from here to reach it and this may only be a part of the process!#LeagueOfKingdoms https://t.co/4cEX29NLkx pic.twitter.com/W8imhhGQyk
The first league of kingdoms resource NFTs items listed on eBay! #Leagueofkingdoms #veve #nft #ebay #paypal #cryptogaming #playtoearn #nftgaming #playdapp #opensea #lok https://t.co/G9q7Gt1fsM

source