Greentechbedrijf zet 'Nederland' te koop in virtuele wereld – Emerce

Home » Greentechbedrijf zet 'Nederland' te koop in virtuele wereld – Emerce
Greentechbedrijf zet 'Nederland' te koop in virtuele wereld – Emerce

Greentechbedrijf Ecolands opent haar virtuele wereld in Nederland. Het virtuele vastgoed en grondbezit is voor iedereen toegankelijk vanaf één euro.
Ecolands is een virtuele wereld waarin het voor iedereen eenvoudig is om deel te nemen aan wat het bedrijf noemt een ‘groeiende klimaatrevolutie’. Ecolands omvat een kaart van de echte wereld die is opgedeeld in aan te kopen domeinen van virtueel vastgoed en grondbezit.
Gebruikers kunnen in de voorverkoop voor de prijs van één euro eigenaar worden van een stukje Nederland in de virtuele wereld van Ecolands. In deze wereld beslaat één domein 256m2.
Gebruikers ontvangen na aankoop een digitaal eigendomsbewijs (NFT) van de door hen aangekochte domeinen binnen de virtuele wereld van Ecolands. Vraag en aanbod beïnvloeden de prijs, net zoals in de fysieke vastgoedwereld.

Wat een totale flauwekul, snap niet dat er mensen zijn die echt geld stoppen in deze onzin.
Super leuk!
John, je moet eens positief zijn voor de verandering lol
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
De aantrekkingskracht van NFT’s (niet-inwisselbare tokens) lijkt te zijn afgenomen. De markt lijkt nagenoeg geïmplodeerd, mede door de recente onrust op de cryptomarkt.
De metaverse wordt geen eenheidsworst. Niet technisch en niet inhoudelijk. Dat is de overtuiging van Funs Jacobs, Category Lead Gaming bij Media.Monks. Hij werd gisteren geïnterviewd tijdens de laatste…
Het legendarische LimeWire, ooit een platform voor het delen van (illegale) muziek, wordt een NFT marktplaats. Onder meer heeft Universal Music Group zich op het platform ingeschreven.
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source