Square Enix lanceert zijn eerste NFT-programma – René Zwart

Home » Square Enix lanceert zijn eerste NFT-programma – René Zwart
Square Enix lanceert zijn eerste NFT-programma – René Zwart

Koninkrijksrelaties
Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.
Wat ooit een waarschuwing was voor donkere tijden, is nu werkelijkheid geworden. Square Enix heeft eindelijk aangekondigd NFT (of niet-vervangbare token) Na het project bedreigt ons Controversieel en met bedrijfswarmte Veel verguisd door gamers Blockchain-technologie.
Square Enix werkt samen om deze buitengewone verspilling van goodwill van fans mogelijk te maken Motor, een NFT-entiteit die de tokens van Square Enix opslaat op zijn Efinity-blockchain. Vanaf vandaag kunnen consumenten een fysiek actiefiguur vooraf bestellen dat wordt geleverd met een inwisselbare code voor de digitale NFT. Fysieke ruilkaarten met digitale NFT-elementen zullen later dit jaar ook beschikbaar zijn voor pre-order.
Als je je afvraagt ​​waar Square Enix deze NFT’s tussen zijn vele franchises naartoe brengt, is dat het slechtste deel. In het meest verbazingwekkende geval van “het bronmateriaal dat je hebt gemaakt niet lezen”, maakt Square Enix zijn NFT’s Final Fantasy VII– Een relatief obscure indiegame over vrijheidsstrijders die een planeetvernietigend bedrijf neerhalen.
Ja, u leest het goed. Square Enix kiest ervoor om zijn NFT’s te bouwen – een bekende technologie Overmatig energieverbruik Draagt ​​bij aan en versnelt enorm verhoogde emissies Klimaatverandering is al uit de hand gelopen Het is één op één planeet goed bezig, verdronkenOf Smeltend — Het ontwikkelde zich van karakters die waren toegewijd om te voorkomen dat bedrijven goed doen door NFT-faciliteiten.
Wiskunde is geen wiskunde.
Momenteel zijn er geen afbeeldingen beschikbaar van hoe de actiefiguur of verzamelkaarten eruit zullen zien of hoeveel ze zullen kosten. In een omgeving NFT’s gerelateerd aan gaming Ze ontmoeten elkaar vaak Een snelle en furieuze terugslagbovenkant Een snelle daling van de prijs van alles wat met cryptocurrency te maken heeftIk weet niet of deze zijn FFVII NFT’s hebben geen andere waarde dan sentiment.


Square Enix

Geconfronteerd met de onvermijdelijke terugslag, heeft Square ervoor gekozen om zich te concentreren op het nut ervan Affiniteit ParachainEen Layer 1-sourcingoplossing die zichzelf aanprijst als “milieuvriendelijk” door een bedrijf dat zich inzet om tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. Verbindt betrouwbaar verschillende blockchains en hun energieverslindende manieren.
Maar de planeet sterft, de wolk, die tijd hebben we niet.
“Toegewijde popcultuurjunkie. Denker. Woedend bescheiden schrijver. Webbeoefenaar. Internetnerd.”
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
source