FC Barcelona presenteert "In a Way, Immortal" Johan Cruijff NFT – Puna.nl

Home » FC Barcelona presenteert "In a Way, Immortal" Johan Cruijff NFT – Puna.nl
FC Barcelona presenteert "In a Way, Immortal" Johan Cruijff NFT – Puna.nl


FC Barcelona zorgt voor steeds meer verbaasde blikken in de wereld van het voetbal. Iedereen weet van de financiële problemen, maar ondertussen kopen ze de ene speler na de andere en niet voor de minste bedragen. Na de deal met Spotify hebben ze weer een nieuwe manier bedacht om extra geld binnen te halen. Ze lanceren de eerste van tien NFT’s in de serie “In a way, Immortal”.
De eerste NFT is een geanimeerde versie van de legendarische zwevende goal van Johan Cruijff voor Barcelona tegen Atlético Madrid keeper Miguel Reina op 22 december 1973. De NFT wordt geveild bij Sotheby en loopt op dit moment. Het hoogste bod staat momenteel op 22 duizend dollar en de uiteindelijke eigenaar krijgt naast het unieke geanimeerde werk ook andere voordelen, zoals meet & greets en toegang tot het stadion.
Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

source