GK Journaal: Geen remaster GTA IV, nieuwe NFT-console & patent Sony – Gamekings

Home » GK Journaal: Geen remaster GTA IV, nieuwe NFT-console & patent Sony – Gamekings
GK Journaal: Geen remaster GTA IV, nieuwe NFT-console & patent Sony – GamekingsNog geen account? Registreer hier
Niks is beter dan de dag eindigen met een fruitige editie van het GK Journaal. De rubriek waar in je zoals altijd alle nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie van te horen krijgt. Laten we snel van start gaan. Vandaag hebben we nieuws over de eventuele remasters van GTA IV en Red Dead Redemption 1 en een nieuwe NFT console. Daarnaast brengen we de laatste details over de Modern Warfare II beta, vertellen we wat Sony’s ‘Helper Mode’ inhoudt en kijken we naar het succes van Diablo Immortal. Er valt dus een hoop te bespreken in het GK Journaal van 5 juli 2022.
Ongeveer een maand geleden hebben wij tijdens de Summer Game Fest van de eerste beelden mogen genieten van Modern Warfare II. We zagen een level voorbij komen waarin soldaten een vrachtschip infiltreerden. Vervolgens ontstond er een vuurgevecht met tientallen vijanden en containers die over de hele boot begonnen te schuiven. Spannende beelden natuurlijk, maar we willen het zelf zien en spelen. En dat lijkt nu te kunnen. In september kun je namelijk hoogstwaarschijnlijk zelf gaan genieten van Modern Warfare. Voor Playstation zal de beta van 15 september tot aan 19 september zijn. De andere consoles kunnen de crossplay beta van 22 september tot 26 september spelen.
NFT’s… Cryptocurrencies… Ze zijn bijna niet te vermijden. ook niet als je videogames speelt. Er is namelijk een nieuwe console aangekondigd: de Polium 1. Deze console moet in 2024 verkrijgbaar zijn voor 10.000 spelers die een ‘NFT Polium Pass’ gekocht hebben. Deze kleine zwarte doos, genaamd de Polium One, is bedoeld als ‘een console met meerdere ketens voor Web 3-gaming’. Het bevat zowel bestaande als exclusieve games die gebruik van de blockchain techniek. Wat vinden we ervan? Gaat dit werken? En what up met dat logo… Dit en nieuws over de remake van GTA IV die er (nog) niet komt, zie en hoor je in het GK Journaal.
Film van het jaar?
Als je leuk probeert te zijn, maar dat niet bent…
Köln of Keulen…
Van de makers van Final Fantasy XV
En natuurlijk ook Marvel-talk…
24 games, allemaal voor jou!
Je moet maar durven…
En vooruitkijken naar de vakantie…
Gabagool…

source