Voormalig Ripple directeur: XRP kan $100 waard worden – Newsbit.nl

Home » Voormalig Ripple directeur: XRP kan $100 waard worden – Newsbit.nl
Voormalig Ripple directeur: XRP kan $100 waard worden – Newsbit.nl

Home Ripple Nieuws Voormalig Ripple directeur: XRP kan $100 waard worden
Fabiënne Hofmans 06-06-2022 13:10u leestijd 1 – 2 min
Hoewel veel Ripple investeerders de hoop lijken te verliezen na de prestaties van XRP de afgelopen maanden, geldt dit niet voor voormalig Ripple directeur, Matt Hamilton. Hamilton schreef op Twitter dat hij verwacht dat de Ripple koers op een dag tot $100 zal stijgen.
“Ik doe geen prijsvoorspellingen. Maar ik zie niet in waarom XRP op een gegeven moment geen $100 zou kunnen bereiken. Het is een kwestie van tijd. Als je in 2009 zei dat Bitcoin $60k zou bereiken, zou je ook uitgelachen worden”, zo schreef Hamilton.
What makes you think the XRP Ledger is a centralised database? You know how blockchains work, right?

I don’t make price predictions. But I don’t see why XRP couldn’t hit $100 at some point. Just question of time. If you said in 2009 that Bitcoin would hit $60k, you’d be laughed
Hamilton werkt tegenwoordig als directeur bij Bittensor. Toch heeft Hamilton nog steeds een hoge dunk van Ripple. Vandaar dat hij het niet kon laten om te reageren nadat een Bitcoin fan een Ripple fan aanviel op Twitter, omdat hij in een video suggereerde dat XRP tot $100 zou kunnen stijgen.
De Bitcoin-fan merkte op dat XRP geen $100 kan bereiken omdat de cryptocurrency “letterlijk waardeloos is in een gecentraliseerde database.” Hamilton reageerde hierop en schreef:
“Gecentraliseerde database? OK, dus toekomstige valuta’s zijn subjectief en niemand heeft een glazen bol. Maar doen alsof je het verschil niet weet tussen een blockchain en een gecentraliseerde database, zal je niet helpen om dingen te beoordelen. De XRP Ledger is gedecentraliseerd.”
De XRP prijs is enorm gedaald sinds het zijn hoogste punt ooit van $3,40 heeft bereikt op 7 januari 2018. De token crashte hard door de rechtszaak die de Securities and Exchange Commission aanspande tegen het bedrijf.
Ondertussen is de toekomst van Ripple en zijn XRP token grotendeels afhankelijk van de uitkomst van deze rechtszaak, die naar verwachting op of vóór 31 maart 2023 zal eindigen.
Als de uitkomst van de rechtszaak in het voordeel is van Ripple, zal de XRP token weer toegevoegd worden op bijna alle crypto exchanges in de Verenigde Staten. Alleen dit al zal zorgen voor een enorme prijsstijging. Als de uitkomst echter niet gunstig is lijkt de kans groot dat de XRP-prijs verder zal crashen. Het zal dus heel erg spannend blijven tot het oordeel van de rechter is geveld.
Peersyst werkte samen met Ripple bij de invoering van het Colombiaanse nationale kadaster bovenop de XRP Ledger (XRPL).
Mark van der Haar Gisteren 16:37 u leestijd 2 – 3 min
Ripple heeft een nieuwe doorbraak aangekondigd in de ontwikkeling van een zeer efficiënt NFT-systeem op de de XRP ledger.
Daphne van Helvoort Gisteren 13:03 u leestijd 1 – 2 min
Ripple heeft twee nieuwe advocaten van Kellogg Hansen ingehuurd om het juridische team te versterken.
Daphne van Helvoort Gisteren 11:53 u leestijd 1 min
Voormalig hoofd van de SEC, Robert Cohen, is van mening dat de rechtszaak tegen Ripple van cruciaal belang is voor de hele cryptowereld.
Leon Markus 04-07-2022 leestijd 1 – 2 min
Alle crypto analisten en handelaren zijn momenteel op zoek naar bodemsignalen die er maar niet lijken te komen.
Leon Markus 02-07-2022 leestijd 2 – 2 min
De Bitcoin koers is vandaag voor het eerst in vijf dagen weer tot boven de 20 duizend dollar gestegen.
Leon Markus 04-07-2022 leestijd 1 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source