Samsung opent NFT-galerie op The Frame – Wonen360.nl

Home » Samsung opent NFT-galerie op The Frame – Wonen360.nl
Samsung opent NFT-galerie op The Frame – Wonen360.nl

Samsung bewijst met The Frame al jaren hoe technologie en kunst elkaar versterken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Lifestyle TV centraal staat in de NFT-galerie in sterrenrestaurant Beluga in Maastricht. Daar worden wereldberoemde NFT-kunstwerken van Beeple, Mad Dog Jones en Trevos Scott op The Frame tentoongesteld.


​“In een periode waar Maastricht in het teken staat van kunst, vragen wij in het Maastrichtse restaurant Beluga aandacht voor NFT-kunst,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Benelux. “Dat doen we natuurlijk op The Frame. Via The Frame Art Store heb je toegang tot de meest aansprekende kunstwerken, designs en fotografie uit de wereldgeschiedenis. Tijdens de expositie komen daar in de galerie nog eens talloze NFT’s bij.” ​

​Tijdens de expositie worden in restaurant Beluga NFT’s niet alleen getoond, ook maken bezoekers kennis met alle ins en outs van het fenomeen. Zo kom je meer te weten over de technologie, de werking en de mogelijkheden.

​In de NFT-galerie worden alle kunstwerken op The Frame TV’s van Samsung tentoongesteld. De kunstwerken zijn te zien via de Nifty Gateway NFT-app. De NFT-galerie wordt gemaakt in samenwerking met Blockchain Netherlands Foundation, het grootste ecosysteem van de industrie in Nederland. Verder kun je NFT’s aanschaffen en krijgt iedereen die de galerie in Beluga bezoekt een NFT cadeau.

​De expositie vindt gelijktijdig plaats met de TEFAF: van 24 tot en met 30 juni en de NFT-Galerie in Beluga is op alle dagen van 15:00 uur tot 18:00 uur gratis toegankelijk.

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com 
Publicatiedatum: wo 22 jun 2022

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:

 
<< Terug | Wonen360.nl
© Wonen360.nl 2022
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.

source