Cryptocurrency Exchange KuCoin lanceert innovatieve KuCoin Wallet voor verkenning van Web 3 – Newsbit.nl

Home » Cryptocurrency Exchange KuCoin lanceert innovatieve KuCoin Wallet voor verkenning van Web 3 – Newsbit.nl
Cryptocurrency Exchange KuCoin lanceert innovatieve KuCoin Wallet voor verkenning van Web 3 – Newsbit.nl

Home Persbericht Cryptocurrency Exchange KuCoin lanceert innovatieve KuCoin Wallet voor verkenning van Web 3
Newsbit 04-07-2022 10:58u leestijd 2 – 3 min
Het wereldwijde cryptocurrency-platform KuCoin heeft de volledige lancering aangekondigd van zijn KuCoin Wallet-App. De nieuwe applicatie herdefinieert het concept van gedecentraliseerde wallets en zal gebruikers een unieke Web 3.0-ervaring aanbieden.
Een lange beta-testperiode van de KuCoin Wallet is inmiddels voltooid, waarin de applicatie verfijnd werd op basis van gebruikersfeedback en aanpassingen aan moderne marktvereisten. Het resultaat is de app genaamd KuCoin Wallet, een veilige en handige crypto-wallet met support van meerdere chains die volledig wordt ondersteund door het KuCoin-ecosysteem. Om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, werd de KuCoin Wallet publiekelijk getest tijdens de openbare bètatestfase, met meer dan drie miljoen gebruikersregistraties.
De belangrijkste verbeteringen van de officieel uitgebrachte versie van KuCoin Wallet zijn serverprestaties en stabiliteit aan de clientzijde, waardoor gebruikers een naadloze en optimale wallet-ervaring krijgen. KuCoin Wallet wordt als een gebruiksvriendelijke, veilige en professionele Web 3.0-wallet gepositioneerd, die is ontworpen voor éénvoudige gedecentraliseerde webverkenning. Met de applicaties kunnen gebruikers snel gedecentraliseerde accounts maken, waardoor de drempels voor toegang tot Web 3.0 worden verminderd en ze de mogelijkheid krijgen om populaire DApps in verschillende openbare blockchains te verkennen, waaronder games en financiële diensten.
De vrijgegeven versie van KuCoin Wallet ondersteunt vier reguliere openbare blockchains, waaronder Ethereum (ETH), Polygon, Binance Coin (BNB) en KuCoin Community Chain (KCC) Chains. Gebruikers kunnen KuCoin Wallet gebruiken om ETH, USDT, USDC, BNB en meer te verzenden, ontvangen en vast te houden. In combinatie met de KuCoin Windvane NFT markt, wordt KuCoin Wallet een one-stop-serviceplatform voor gebruikers om NFT’s te kopen, op te slaan en weer te geven, en om NFT avatars te plaatsen. Als self-custody wallet geeft KuCoin Wallet gebruikers volledige controle over hun assets door het gebruik van KuCoin Exchange’s geavanceerde beveiligingstechnologieën en Hacken security audit-certificering. De release van KuCoin Wallet geeft de cryptocurrency exchange een ander krachtig instrument dat het indrukwekkende arsenaal van zijn oorspronkelijke ecosysteem versterkt. Met KuCoin Wallet-operatie kan KuCoin zijn enorme gemeenschap van miljoenen volgers benutten en zijn gebruikerservaring verbeteren door het gebruik van een speciale en holistische gedecentraliseerde Web 3.0-toepassing.
Download KuCoin Wallet voor je mobiel hier.
Ga voor meer informatie over KuCoin Wallet naar: https://kuwallet.com/
KuCoin is in september 2017 gelanceerd en is een wereldwijde cryptocurrency-exchange met zijn operationele hoofdkantoor in de Seychellen. Als een gebruikersgericht platform met een focus op inclusiviteit en het bereik van gemeenschapsacties, biedt het platform meer dan 700 digitale assets en biedt het momenteel spothandel, margehandel, P2P fiathandel, futureshandel, staking en leningen aan zijn 18 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s.
In 2022 haalde KuCoin meer dan $150 miljoen aan investeringen op via een pre-Series B-ronde, waardoor de totale investeringen met ronde A gecombineerd op $170 miljoen kwamen, met een totale waardering van $10 miljard. KuCoin is momenteel één van de top 5 crypto-exchanges volgens CoinMarketCap. Forbes noemde KuCoin ook één van de beste crypto-exchanges in 2021. In 2022 noemde The Ascent KuCoin de beste crypto-app voor enthousiastelingen.
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source