Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus – Newsbit.nl

Home » Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus – Newsbit.nl
Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus – Newsbit.nl

Home Ripple Nieuws Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus
Leon Markus 29-06-2022 10:53u leestijd 1 – 2 min
Ripple gaat samenwerken met de Engelse autofabrikant Lotus. De bedrijven gaan samen NFT’s uitgeven op de XRP Ledger.
Het blockchain bedrijf Ripple heeft aangekondigd dat het met de sportwagenfabrikant Lotus gaat samenwerken om NFT’s voor auto’s op de XRP Ledger te plaatsen.
“We zijn verheugd om samen te werken met @lotuscars om automotive NFT’s naar de XRPL te brengen”. Zo zei Ripple in een verklaring.
??
We're excited to partner with @lotuscars to help bring automotive #NFTs to the #XRPL. https://t.co/vvL4ppfZps
De samenwerking werd vorige week voor het eerst aangekondigd door Lotus. De autofabrikant schreef toen dat ze samen zouden gaan werken met Ripple en NFT Pro. NFT Pro is een bedrijf die onder het Ripple Creators Fund valt. Volgens Lotus zal Ripple technische ondersteuning bieden via zijn goedkope, snelle en koolstofneutrale XRP Ledger.
De NFT’s zullen een product zijn van de ‘Lotus Advanced Performance-eenheid’, een afdeling van het autobedrijf, dat eerder dit jaar werd opgericht. Elke NFT die uitgegeven wordt door de autofabrikant zal door Lotus ontworpen worden en zal eer bewijzen aan legendarische prestaties van het automerk. Volgens Lotus zullen de NFT’s echte Lotus fans prachtige voordelen kunnen bieden.
“Lotus heeft altijd te maken gehad met baanbrekende innovatie, en het op deze manier betreden van de Web3-ruimte, met een echt klantgericht NFT-programma, is daar een ander uitstekend voorbeeld van. Door samen te werken met NFT PRO, een echt expert op dit gebied, kunnen we gegarandeerd onvergetelijke content leveren voor een nieuwe digitale gemeenschap van Lotus-fans”, zo vertelt Simon Lane, directeur van Lotus Advanced Performance in de aankondiging.
Christian Ferri, CEO van NFT PRO zei het volgende over de samenwerking met Lotus:
“Het is een voorrecht om samen te werken met zo’n iconisch Brits automerk en om het Lotus Advanced Performance-team te helpen contact te maken met een nieuwe generatie fans. Deze aankondiging is slechts het begin van deze samenwerking.”
Voormalig hoofd van de SEC, Robert Cohen, is van mening dat de rechtszaak tegen Ripple van cruciaal belang is voor de hele cryptowereld.
Leon Markus 12:07 u leestijd 1 – 2 min
Jed McCaleb, de voormalige mede-oprichter en CTO van Ripple Labs, heeft nog maar een paar weken tot zijn XRP-saldo de nul bereikt.
Laurens van Helvoort 30-06-2022 leestijd 1 – 2 min
XRP heeft recent niet veel gepresteerd vanwege het geschil met de Amerikaanse SEC. Ondertussen heeft Jed McCaleb, dagelijks XRP verkocht.
Fabiënne Hofmans 27-06-2022 leestijd 1 – 2 min
De crypto exchange Crypto.com schrapt DOGE, SHIB en 13 andere munten van Earn, maar voegt ZIL, NEAR en FTM toe.
Nick Hartjes 28-06-2022 leestijd 1 min
Alle crypto analisten en handelaren zijn momenteel op zoek naar bodemsignalen die er maar niet lijken te komen.
Leon Markus 02-07-2022 leestijd 2 – 2 min
Een anonieme whale of grote belegger kocht een enorm volume van Ether op Binance voor de prijs van $1.228, met onbekende reden.
Daphne van Helvoort 28-06-2022 leestijd 1 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source