Honderden Bored Ape eigenaren tekenen om hun NFTs te verhuren aan merken – BTC Nieuws

Home » Honderden Bored Ape eigenaren tekenen om hun NFTs te verhuren aan merken – BTC Nieuws
Honderden Bored Ape eigenaren tekenen om hun NFTs te verhuren aan merken – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Honderden Bored Ape eigenaren hebben zich aangemeld bij een nieuwe NFT-marktplaats waarop het mogelijk is om het eigendomsrecht van hun Bored Ape te verhuren. Alle 10.000 Bored Apes staan momenteel op de website, zodat merken kunnen aangeven dat ze interesse hebben.
De nieuwe marktplaats gaat door het leven onder de naam Bored Jobs en maakt het mogelijk om een inkomen te verdienen met Bored Apes. Het jammere is dat de verveelde apen voor de meeste mensen onbetaalbaar zijn, gezien de bodemkoers voor een Bored Ape momenteel op 90,48 ether ligt. Alle 10.000 Bored Apes staan dus op de marktplaats, maar kunnen uiteraard alleen met de toestemming van de eigenaar gebruikt worden.
“De Bored Ape Yacht Club geeft eigenaren een fantastische kans om de intellectuele eigendomsrechten van hun NFT te gebruiken. Jammer genoeg heeft Yuga Labs daar geen instructies voor meegeleverd. Bored Jobs creëert daar nu het handboek voor”, aldus de aankondiging van de nieuwe NFT-marktplaats. Binnen 24 uur heeft het platform al meer dan 200 aanmelding van Bored Ape eigenaren.
Het bijzondere aan de Bored Ape Yacht Club is dat het kopers ook de commerciële rechten geeft op de afbeeldingen. Hollywood-acteur Seth Green (Robot Chicken) gebruikt zijn aap bijvoorbeeld als de hoofdrolspeler in een nieuwe televisieshow. In april is restauranthouder Andy Nguyen een Bored Ape Yacht Club restaurant begonnen onder de naam Bored & Hunger in Californië.
Er is zelfs een metaverse-band onder de naam KINGSHIP die eind vorig jaar is begonnen en hun Bored Ape NFTs gebruiken als de bandleden. Op de vraag hoe de Bored Apes gebruikt kunnen worden door merken, antwoordt oprichter McLain simpel. “Het kan zo eenvoudig zijn als een kleine business die een Bored Ape het gezicht van hun koffiemerk willen maken of als grootschalige marketingcampagne van een groot bedrijf”, aldus McLain.
McLain geeft aan ook al bezig te zijn met andere grote NFT-projecten voor de marktplaats nu het concept van de grond is gekomen. “Nu de basis staat verwachten we over twee weken de Mutant Apes toe te voegen, Gutter Cats in vier weken en de Crypto Punks in zes weken, et cetera. We hebben eerder zelfs al video’s gemaakt voor de gemeenschappen van deze NFT-collecties.
Het bedrijf Mouse Belt van McLain focust zich op het creëren van crypto-media content. In augustus lanceerde het de “Coins Podcast”. Een documentaireserie waarin onder andere figuren als Sam Bankman-Fried van FTX en Charles Hoskinson van Cardano voorkomen.
Nu gaat het bedrijf dus vol voor de NFT-markt en lijkt het met de licenties een interessant nieuw onderdeel daarvan te pakken te hebben. Het is afwachten in hoeverre merken de komende weken tot maanden toehappen en de verveelde apen op hun t-shirts plakken of als logo willen gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om de verveelde apen voor een reclamespot of iets dergelijks te gebruiken. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos en op de één of andere manier zijn de plaatjes van de apen wel spraakmakend.
Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen vooral met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen. Verder heeft hij sinds kort ook een eigen nieuwsplatform.
Bezoek mijn Linkedin

btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source