Overzicht beste NFT cursussen – AllesOverCrypto

Home » Overzicht beste NFT cursussen – AllesOverCrypto
Overzicht beste NFT cursussen – AllesOverCrypto

AllesOverCrypto
De wereld van crypto, blockchain, NFT’s en de metaverse ontwikkelt snel. Hierdoor raak je soms als beginner het overzicht kwijt en dat is zo gek nog niet. Als je meer wilt leren over non-fungible tokens, dan heb ik voor jou de beste cursussen op een rijtje gezet. Ik behandel uiteraard onze eigen top masterclass, die we gratis aanbieden. De reviews zijn heel positief, maar er zijn meer toffe aanbieders. Wat zijn nft’s? Zijn ze nuttig? Waarom een cursus erin volgen? Wat zijn de beste nft cursussen? Al deze vragen beantwoord ik in dit artikel, dus lees je mee?
We beginnen natuurlijk bij het begin: wat is een NFT? Mijn collega Matt schreef hier een prachtig artikel over, dus ik zal daar een stukje uithalen om met jou te delen:
Een non-fungible token, afgekort als NFT, is een token dat iets unieks vertegenwoordigt. Wanneer iets fungible is, betekent het dat het makkelijk vervangbaar is. Het is dus iets dat niet per se uniek en identiek is. Als voorbeeld kunnen we bijvoorbeeld een briefje van 5 euro geven. Of een flesje Heineken. Dit zijn geen unieke items: van hetzelfde item zijn er ontzettend veel van.
Wanneer iets non-fungible is, betekent het dus dat het juist het tegenovergestelde van fungible is. Het is iets dat uniek en identiek is; er is er maar één van. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje voor een voetbalwedstrijd. Er zijn natuurlijk meerdere voetbalkaartjes van dezelfde wedstrijd, maar op jouw kaartje staat een code, naam en zitplaats waardoor jouw kaartje uniek is. Je zou bijvoorbeeld niet met het kaartje van iemand anders binnen kunnen komen.
Het is nu dan ook een stuk makkelijker om uit te leggen wat een non-fungible token is. Een non-fungible token is dus een token die iets unieks vertegenwoordigt. Stel dat je datzelfde voetbalkaartje zou tokenizen, is het een non-fungible token. De token vertegenwoordigt namelijk een unieke activum.
Bekijk je het liever in een filmpje, dan hebben we ook wat leuks voor je:

Er zijn verschillende soorten Non-fungible tokens, zoals kunstwerken, in-game assets, tickets voor concerten of andere events, real-estate investeringen, wearable NFT’s etc. Doordat ze zo oneindig breed inzetbaar zijn, zou je zeggen dat ze nog lang nuttig blijven? 
Je wilt weten wat de beste NFT-cursussen zijn, maar voordat ik je daar meer over vertel is het handig om even vooruit te blikken. Hebben NFT’s wel een plekje in de toekomst? Anders is het natuurlijk helemaal niet de moeite waard om een cursus hierin te volgen. Als we kijken naar Google Trends, dan zien we een gigantische stijging, met vooral de laatste paar maanden een dip. Een beetje logisch denkwerk kan natuurlijk goed doorzien dat deze dip wordt veroorzaakt door de huidige economische stand van zaken.
We hebben te dealen met torenhoge inflatie, er is een grote oorlog gaande en we leven nog steeds in een pandemie. We zijn allemaal een beetje rock bottom gegaan en zijn toe aan ademruimte. Voglens de experts wijzen alle pijlen in de richting van NFT’s en is het een belangrijke technologische ontwikkeling, die we hard nodig hebben. NFT’s hebben tenslotte diverse voordelen, zoals:
Je zult misschien denken: het heeft de toekomst en er zijn vele toepassingen, die cursus heb ik nodig. Toch gaan vrij veel cursusen niet uit van de waarde van de technologie, maar van het geld wat je kunt verdienen met het flippen van NFT’s. Ik zou je echt willen aanbevelen om een cursus te volgen en dan niet direct om vandaag te kopen en morgen te verkopen, maar vooral in hoe het werkt en wat de risico’s zijn. Laten we gaan kijken naar de beste NFT-cursussen, volgens mij.
We beginnen direct goed door onze eigen masterclass onder de aandacht te brengen. Wees gerust, er komen nog een aantal ontzettend goede aanbieders en de keus is geheel aan jou! Deze Masterclass in eigen huis wordt gegeven door één van onze eigen crypto-experts.
In een kleine 2 uur tijd leer jij alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken, in de wereld van NFT’s. De revolutie van de blockchain is ingezet en wij willen graag dat Nederland en België koplopers zijn, dus daarom bieden we de training gratis aan.
Je leert geld verdienen met NFT’s, zonder kennis, ervaring of kapitaal. Je leert:
Meld je hier direct aan voor de training
NFT Alpha van Jia Ruan is voor iedereen die geld wilt verdienen met NFT’s. Deze gloednieuwe markt heeft zoveel potentieel voor zowel de startende als de meer ervaren persoon in NFT/Crypto. NFT Alpha is een unieke community waarin het draait om geld verdienen & fun hebben. Dit is echt de enige en nieuwe manier van geld verdienen. NFT Alpha is gecreëerd om iedereen de juiste kennis en ervaringen te geven om succesvol geld te verdienen met NFT’s. Waar krijg ik toegang tot?
Je kunt de cursus volgen voor 3, 6 of 12 maanden, waarbij de tarieven uiteenlopen van €247 tot €750. Je krijgt er exclusieve toegang tot Discord bij, je krijgt signals, hoort over de allerbeste NFT-projecten, hij host whitelists en giveaways en leert jou natuurlijk alles over geld verdienen met non-fungible tokens. 
Meld je hier aan voor de cursus
Mitchel van Duuren is een succesvolle ondernemer, die al meerdere miljoenenbedrijven uit de grond heeft gestampt. Hij helpt jou, met zijn gratis training, meer te leren over digitale kunst en tokens. Hij vertelt je hoe je dit in de toekomst in je voordeel kunt gebruiken. Hij schrijft dit op zijn website:
Geen hype, gewoon recht voor z’n raap van een online ondernemer die in de afgelopen 15 jaar meerdere miljoenenbedrijven op heeft gezet, ziet wat er op dit moment gebeurt en inmiddels voor 800.000+ EUR aan Digitale Kunst verhandeld heeft (in 10 maanden tijd).
Meld je hier aan voor de cursus
Maarten Oostland biedt een unieke cursus over non-fungible tokens aan, voor een bedrag van €247,-. Hij heeft diverse modules opgezet, waar je hieronder de indeling van kunt inzien:
In mijn NFT Cursus leer jij over digitale kunst (NFT’s): van kopen en verkopen tot NFT’s op de juiste waarde schatten. Daarnaast leer je welke onmisbare tools je nodig hebt en natuurlijk hoe je zo goedkoop mogelijk NFT’s kunt inkopen. Deze NFT Cursus is zeer praktisch en betaalbaar. Je krijgt ook toegang tot de Moosty Community Discord. Hier deel ik mijn aankopen en verkopen (flips) en leer je gelijkgestemden kennen zodat we samen van elkaar kunnen leren.
Meld je hier aan voor zijn cursus
Vind je zo’n cursus wel een heel gedoe (it’s not) of veel te duur (nope, neither), dan kun je er ook voor kiezen om boeken te lezen, mensen te volgen of leuke video’s te kijken. Ik zal je ook op deze vlakken wat handige tips meegeven.
Mijn collega Felicity schreef een leuke blog over de beste boeken over NFT’s. Je kunt de complete blog hier lezen, maar ik geef je alvast even de top 3:
Mijn collega Christiaan schreef een blog over websites voor NFT-beginners, dus ook hier zal ik je een voorproefje geven. Dit zijn drie sites over non-fungible tokens die je het beste af en toe even kunt bezoeken:
Daarbij is de website NFT-stats.com handig voor inside statistieken. Op het platform word je op de hoogte gehouden van de beste NFT-projecten en de laatste NFT-drops. De laatste 24 uur zijn er volgens de site maar liefst 58.015 tokens verkocht en het handelsvolume bedroeg bijna $ 20 miljoen!
Wie zijn de NFT-experts die je echt moet volgen? 
Ook op LinkedIn vind je tegenwoordig veel kennis. Zelf vind ik het wel leuk om de crypto recruiter te volgen. Hoewel je misschien niet op zoek bent naar een baan in de cryptowereld, geven ze veel handige tips en delen ze ook kennis en handleidingen. Een echte aanrader!
Wil je gewoon kennismaken met allerlei projecten, de juiste mensen ontmoeten en genieten van tips en een goed netwerk? Of weten hoe je jouw eigen NFT-bedrijf promoot? Dan kun je yours truly natuurlijk ook volgen; alles om jou op weg te helpen! 
En dan de laatste categorie. Hieronder vind je een video met alle basiskennis over NFT’s, bij elkaar gepakt in 45 minuten:

De volgende video vertelt je in een easy 15 minute guide alles over non-fungible tokens. Ook hoe je geld verdient met deze mooie technologie!

 
En dan als derde, deze video van Johnny Harris, die maar liefst 8 miljoen keer bekeken is. De titel is kort maar krachtig: ‘NFT’s, explained’.

 
Dit voelt misschien een beetje als mosterd naar de maaltijd, maar ik wil je er toch op wijzen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Ga nooit klakkeloos af op de mening van een ander en vertrouw ook niet zomaar op een onderbuikgevoel, zonder enige kennis te hebbem. Doe je eigen onderzoek, altijd! Kom je er niet uit? Volg experts of stel je vragen in onze community, die je hieronder kunt vinden. 
De conclusie is niet zo complex. Je weet nu wat nft’s zijn en waarvoor ze dienen. Er zijn verschillende toepassingen, waarvan de meeste draaien om de technologie achter de bekende kunstige plaatjes. Hoewel de nf-tokens misschien bekend zijn geworden als kunstobjecten, is het echt zoveel meer. Je kunt ze zakelijk inzetten, je kunt ze kopen als investering of juist verkopen om winst te maken. 
Je kunt NFT’s kopen om in de metaverse iets te kunnen dragen, bijvoorbeeld. Ook zijn er artiesten die hun rechten vastleggen in de vorm van een non-fungible token, waarmee je bijvoorbeeld toegang hebt tot een concert of een album met behind-the-scenes. 
Er is voor jou als starter in de NFT scene dus volop te leren en te doen, maar goed nieuws: bronnen zijn er in overvloed!
Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over de beste NFT-cursussen? Of wil je graag andere cryptoliefhebbers ontmoeten? In de gratis Discordkanalen van ons product Money Mastery van AllesOverCrypto kun je vragen stellen en kom je in gesprek met duizenden andere liefhebbers van crypto. Heb je andere crypto gerelateerde vragen? Het makkelijkste is om jouw vraag in onze FAQ op te zoeken. Wat je ook kunt doen, is dat je jouw vraag + AllesOverCrypto googelt. Laat vooral weten wat jouw gedachten zijn over de beste NFT-cursussen!”
Foto door Pixabay

Als eerste de nieuwste crypto trends vinden?
Word een Crypto Master en maximaliseer je winst!
Ontdek hier de nieuwste trends!
 
 
 
 
 
Met tips over hoe jij jouw geld beschermt in onzekere tijden!

Downloaden!
Leer hoe je begint met Bitcoin en andere cryptomunten!
Geen kennis, ervaring of kapitaal nodig!


Schrijf je in!
Ontvang tips, belangrijke artikelen en veelbelovende cryptomunten met ons gratis abonnement!
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen, Crypto Mastery en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.
De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.
De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.
Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.

© 2017-2022 | AllesOverCrypto

source