Gebruikers MasterCard kunnen direct NFT's kopen – Emerce

Home » Gebruikers MasterCard kunnen direct NFT's kopen – Emerce
Gebruikers MasterCard kunnen direct NFT's kopen – Emerce

Mastercard is een samenwerking aangegaan met verschillende NFT marktplaatsen zodat klanten desgewenst non-fungible tokens (NFT’s) kunnen kopen.
Tot de deelnemende NFT markplaatsen behoren Immutable X, Candy Digital, The Sandbox (SAND), Mintable, Spring, Nifty Gateway en MoonPay.
Door de samenwerking hoeven klanten niet eerst crypto’s aan te kopen, maar kunnen ze direct met hun creditcard een aankoop doen.
Mastercard kondigde begin dit jaar een samenwerking aan met de wisselkantoor Coinbase, waardoor haar gebruikers met hun creditcard direct NFT’s konden kopen.
In april heeft Mastercard 15 verschillende metaverse en NFT gerelateerde handelsmerken aangevraagd.
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
Zowel online als offline verandert het betaalproces. De betaalinnovaties van morgen gaan betalen sneller, gemakkelijker en veiliger maken.
Mastercards CEO mag dan zeer kritisch zijn over de huidige cryptomunten, met de onderliggende blockchaintechnologie experimenteert zijn bedrijf heel graag. Het betaalbedrijf heeft inmiddels tientallen patenten verkregen. Een van…
Mastercard is deze maand een blockchainexperiment gestart voor B2B-bedrijven. De blockchaintechnologie zou bedrijven kunnen helpen bij betalingen over de grens.
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source