EBay neemt NFT-marktplaats KnownOrigin over | Twinkle – Twinkle

Home » EBay neemt NFT-marktplaats KnownOrigin over | Twinkle – Twinkle
EBay neemt NFT-marktplaats KnownOrigin over | Twinkle – Twinkle

Gebreken ontstaan door gebruik
Met Human Service zet u uw medewerkers op de eerste plaats
De grote winnaar van Shopping Awards 2022: Kaartje2go
Twinkle100 voegt marketplaces toe en breidt uit
Twinkle nr. 6 – juni 2022
Twinkle nr. 5 – mei 2022
Twinkle nr. 4 – april 2022
Twinkle nr. 3 – maart 2022
Twinkle nr. 2 – februari 2022
Twinkle nr. 1 – januari 2022
EBay heeft bekendgemaakt dat het NFT-marktplaats KnownOrigin voor een onbekend bedrag overneemt.
Daarmee investeert het platform verder in de Non-fungible tokens. Ongeveer een maand geleden maakte het bedrijf al bekend samen met web3 platform OneOf zijn eerste eigen collectie NFT’s op de markt te brengen.
Nu komt daar dus de overname van KnownOrigin bij. Dat platform werd in 2018 opgericht en zorgt ervoor dat artiesten en verzamelaars NFT’s kunnen maken, kopen en verkopen. De oprichters van het bedrijf zullen meeverhuizen en bij eBay aan de slag gaan. Volgens TechCrunch is de overname wel een serieus teken dat eBay werk wil maken van die relatief nieuwe markt, maar zal het moeite hebben om te concurreren met de tientallen NFT-marktplaatsen die momenteel al bestaan.
Ceo Jamie Iannone van eBay: ‘KnownOrigin heeft een indrukwekkende, gepassioneerde en loyale groep kunstenaars en verzamelaars opgebouwd, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn voor onze gemeenschap. We kijken ernaar uit om deze vernieuwers te verwelkomen.’
Jelle Kempe is redacteur bij Twinkle en schrijft artikelen over e-commerce. Na zijn studie Journalistiek in Tilburg deed hij ervaring op in de e-commerce branche bij elektronicawebshop 4Launch. Journalistieke ervaring…
Er is op dit moment 0 keer gereageerd op:
Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Je reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.
PostNL lanceert cryptopostzegel
NFT’s in e-commerce: aanhaken of afwachten?
Twinkle schrijft voor en over online shops, over retailers en merken die een omnichannel strategie uitrollen en over hoe de nieuwe digitale werkelijkheid zich op de winkelvloer manifesteert.
Twinkle is onderdeel van BBP Media B.V.
© 2022 Alle rechten voorbehouden

source