Cristiano Ronaldo ontwikkelt NFT’s met cryptobeurs Binance – BTC Nieuws

Home » Cristiano Ronaldo ontwikkelt NFT’s met cryptobeurs Binance – BTC Nieuws
Cristiano Ronaldo ontwikkelt NFT’s met cryptobeurs Binance – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Manchester United-speler Cristiano Ronaldo betreedt de online arena. De Portugees heeft een meerjarige contract getekend om samen te werken met cryptobeurs Binance aan meerdere NFT-collecties.
De samenwerking tussen Binance en de oud-Real Madrid en Juventus-speler heeft tot doel voetbalfans kennis te laten maken met het Web3-ecosysteem.
De voormalig kwelgeest van Oranje maakt samen met Binance een reeks NFT-collecties met als thema Ronaldo zelf. Volgens het persbericht worden deze exclusief verkocht op het NFT-platform van Binance. Met een beetje geluk komen de eerste NFT’s al uit voordat het WK deze winter in Qatar van start gaat.
NFT staat voor Non Fungible Token, mocht je meer achtergrondinformatie hierover willen, dan raden wij aan om het artikel Wat zijn Non Fungible Tokens (NFT’s)? te lezen.
Changpeng Zhao, de CEO en oprichter van Binance, is groot fan van de voetballende kwaliteiten van Ronaldo en zegt dat de atleet “sport heeft overstegen om een ​​icoon te worden in meerdere industrieën.”
“Hij heeft een van ’s werelds meest toegewijde fanbases vergaard door zijn authenticiteit, talent en liefdadigheidswerk.”
Ronaldo staat bekend om zijn vele sponsorships, maar een samenwerking met Binance om een grotere digitale voetafdruk te hebben, is nieuw voor hem en zijn fans. CZ voegde eraan toe dat het Binance-team verheugd is om Ronaldo-fans “exclusieve engagementmogelijkheden te bieden om contact te maken met Ronaldo.” Dit hoor je vaker als verkooppraatje bij NFT’s, dat fans op deze manier contact kunnen maken met het onderwerp van de NFT.
Kopers krijgen bij aanschaf een uniek stuk digitale merchandise, die niemand ter aarde heeft. In die zin zou je het contact met Ronaldo kunnen noemen, maar het is niet alsof je de voetballer vervolgens op speeddial krijgt.
Toch is Ronaldo ervan overtuigd dat zijn fans zullen genieten van de komende NFT’s:
“Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor mij, dus het idee om ongekende ervaringen en toegang via dit NFT-platform te brengen, is iets waar ik deel van uit wilde maken.”
Sinds de bullrun van 2021 zijn sport en crypto onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo sponsort crypto-app BLOX de landskampioenen van Nederland en België, dit zijn respectievelijk Ajax en Club Brugge. Daarnaast mag ook NEC Nijmegen, tevens de thuishaven van BLOX, rekenen op een mooie samenwerking met de crypto-app.
Ook werd onlangs bekend dat tijdens het komende WK in Qatar cryptoproject Algorand een officiële partner wordt. Algorand zal de mondiale voetbalbond FIFA helpen bij het ontwikkelen van zijn digitale strategie, inclusief een officiële door blockchain ondersteunde wallet-oplossing. Het nieuws werd via Twitter bekend gemaakt, en staat ook op de website van de FIFA.
En wat te denken van voetbalclub Watford FC? Deze club uit de Engelse Premier League speelde twee seizoenen geleden met een groot bitcoinlogo op het shirt door toedoen van sponsor Sportsbet.io.
We are pleased to announce the @Bitcoin logo (₿) will appear on our shirt sleeve this season, as part of an educational drive led by the sports betting brand @Sportsbetio.

Find out more about the landmark deal ⤵️
Daarnaast bezitten bitcoiners ook voetbalclubs. Zo heeft Peter McCormack, bekend van de ‘What Bitcoin Did’ podcast, zijn droom waargemaakt door zijn lokale voetbalclub Bedford FC te kopen. Het doel is om de club onder een bitcoin standaard naar de hoogste voetbalcompetitie in Engeland te brengen. Het doel van de eerste bitcoin voetbalclub ter wereld is om zo snel mogelijk in de Premier League te komen. Daarvoor moet er nog wel wat gebeuren, want op het moment van schrijven spelen ze negen competities onder het hoogste niveau.
Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.
Bezoek mijn Linkedin

btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source