Samsungs The Frame schittert in NFT-galerie tijdens TEFAF – Emerce

Home » Samsungs The Frame schittert in NFT-galerie tijdens TEFAF – Emerce
Samsungs The Frame schittert in NFT-galerie tijdens TEFAF – Emerce

Schiphol, 20 juni 2022 – Samsung bewijst met The Frame al jaren hoe technologie en kunst elkaar versterken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Lifestyle TV centraal staat in ’s werelds eerste NFT-galerie. Die bevindt zich tijdens de prestigieuze kunstbeurs TEFAF in sterrenrestaurant Beluga in Maastricht. Daar worden wereldberoemde NFT-kunstwerken van Beeple, Mad Dog Jones en Trevos Scott op The Frame tentoongesteld.
TEFAF is de grootste kunstbeurs ter wereld en we zijn er trots op dat The Frame zo’n sleutelrol speelt tijdens het evenement,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Benelux. “The Frame brengt kunst en tv-kijken op een natuurlijke manier samen. Via de Frame Art Store heb je toegang tot de meest aansprekende kunstwerken, designs en fotografie uit de wereldgeschiedenis. Tijdens TEFAF komen daar in de galerie nog eens talloze NFT’s bij.” ​
Als grootste kunstbeurs ter wereld is TEFAF de ultieme plek om te ervaren hoe de synergie tussen kunst en technologie uitpakt. Niet alleen worden op de beurs NFT’s getoond, ook maak je als bezoeker kennis met alle ins en outs van het fenomeen. Zo kom je meer te weten over de technologie, de werking en de mogelijkheden. Dit is mogelijk gemaakt in samenwerking met Blockchain Netherlands Foundation, het grootste ecosysteem van de industrie in Nederland. Verder kun je NFT’s aanschaffen en krijgt iedereen die de galerie in Beluga bezoekt een NFT cadeau.
In de NFT-galerie worden alle kunstwerken op The Frame TV’s van Samsung tentoongesteld. De kunstwerken zijn te zien via de Nifty NFT-app.
TEFAF vindt plaats van 24 tot en met 30 juni en de NFT-Galerie in Beluga is op alle dagen van 15:00 uur tot 18:00 uur gratis toegankelijk.
Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, halfgeleiderfabricage en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl onze blogs Explore en Insights.
 
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source