Bitcoin daalt met 4 procent. Ook zo gefrustreerd door de bearmarkt? Schreeuw het uit! – BTC Nieuws

Home » Bitcoin daalt met 4 procent. Ook zo gefrustreerd door de bearmarkt? Schreeuw het uit! – BTC Nieuws
Bitcoin daalt met 4 procent. Ook zo gefrustreerd door de bearmarkt? Schreeuw het uit! – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Ja ja bitcoin is helemaal fantastisch, elke tien minuten komt er een blok bij, financiële vrijheid, geen inflatie blabla we kennen het riedeltje onderhand nu wel. Het sentiment en de realiteit is dat iedereen de afgelopen weken veel geld heeft verloren en reden heeft om gefrustreerd te zijn.
Hieronder de bitcoin koers van de afgelopen 30 dagen. Alle bitcoinaankopen vanaf begin 2021 tot aan een paar dagen geleden staan in de min, mits er niet verkocht is. Dit is niet alleen van traders en investeerders die er al langer inzitten, maar veel nieuwe bitcoiners en crypto-enthousiastelingen zijn gestart in 2021.
In mei kreeg de markt te maken met de teloorgang van Terra, en toch flirtte bitcoin met 30.000 euro. Wie had gedacht dat een paar dagen later we heimwee zouden hebben.
De fundamentals van bitcoin zijn niet veranderd en dat maakt het eigenlijk alleen nog maar vervelender en irritanter dat BTC ondergewaardeerd wordt. De bitcoin koers is harder en sneller gekelderd dan de reputatie van The Voice of Holland en net als tijdens het zoveelste reclameblok in dat programma, is niets zo heerlijk om af en toe al je frustratie er uit te schreeuwen.
Veel traders, jong en oud, komen dan ook samen op Telegram om hun frustratie van zich af te schreeuwen. Letterlijk.
In de “Bear Market Screaming Therapy Group” op Telegram mogen leden alleen voice-berichten delen waarin ze schreeuwen (een variatie op Aaaaaaahhhh). Als je iets anders deelt in de groep dan word je er onmiddellijk uitgegooid en gebanned voor de rest van je leven. De groep heeft op dit moment 174 leden.
Tot nu toe hebben meer dan honderd verschillende leden bijgedragen aan de groep, door voice-berichten van zichzelf te posten die schreeuwen, kermen, kreunen en jammeren in verschillende toonhoogtes en ritmes.
Mede-oprichter van NFT-protocol Rentable World emiliano.eth maakte deze groep dinsdagochtend aan en deelde een link op Twitter. Dit is een oproep voor de “gedegenereerde” gemeenschap die zich bezig houden met crypto.
hey degen, are you stressed?

just let it out all outhttps://t.co/N9QP54yfNn

voice only tg channel for screaming pic.twitter.com/ToeMFhtTV5
“Hé degen, ben je gestrest? Laat het er allemaal maar uit”, schreef hij, samen met een link om lid te worden van de groep.
De profielfoto van de groep is een Pepe-frog die schreeuwt, vaak de “REEEEEEE” meme genoemd. Pepe the Frog werd in 2005 gecreëerd door Matt Furie en is sindsdien een internetsymbool geworden voor de meme-cultuur, op Twitter werd deze meme vooral door Chainlink-investeerders gebruikt.
Sociale kanalen waarbij maar een enkel bericht wordt uitgewisseld, zijn niet nieuw. In 2014 werd de “Yo” -app gelanceerd met als enig doel gebruikers in staat te stellen elkaar de begroeting “Yo” te sturen. En Chatroulette werd 99 van de 100 keer ook maar éénzelfde soort bericht verzonden.
Voor crypto-enthousiastelingen was er de “gm” -app, een zelf beschreven “meme-app” waarmee gebruikers elkaar alleen konden begroeten met “gm” of “goedemorgen”, een veelgebruikt acroniem dat op Twitter en Discord wordt gebruikt. Maar de gm-app werd in september stopgezet nadat een hacker toegang had gekregen tot gebruikersgegevens.
we shut the app down as soon as we realized that something was wrong and immediately worked to secure it. we’ve since brought things back online and locked down all private information. 4/8

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.
Bezoek mijn Linkedin
Goh, de Bitcoin verliezers moeten in therapie, dmv schreeuwen, hoe pijnlijk is dat. Al je zuur verdiende centjes verdwijnen als sneeuw voor de zon omdat de halve wereld er ineens achter komt dat Bitcoin een luchtkasteel blijkt te zijn, of een kaartenhuis, of hoe je het wil noemen.
Zeg Anoniem. Doe niet zo ontzettend zuur. Waarschijnlijk kun je bitcoin net spellen. Leef je wellicht onder een steen? Inflatie nieuws gemist zeker. Rente verhogingen… Op de beurs is het ook geen feest! Nounou, de bitcoin kakt ook even in. Ik maak me totaal geen zorgen.
En zo is dat Peter!
Bitcoin is toch inflatiebestendig? De waardering in Euro’s zou juist met een 10% gestegen moeten zijn door de recente inflatie?
Zal hij se 1 euro halen?
Zal hij de 1 euro halen?
Met de Peters en Emils zal hij deze ‘weerstand’ zeker nog lang kunnen mijden.
meneer anoniem heeft gelijk, het is ook een luchtkasteel, of piramidespel of casinowerk of hoe je het wilt noemen. Mensen willen snel geld verdienen, maar vergeten dat er ook verliezers zijn
Dit is het risico van het vak. Vorig jaar was het hosanna, nu kommer en kwel. Wat ik echter de auteur van dit artikel (en de vele andere artikelen die hij schrijft) er met geen woord is gerept over dit soort dalingen. Nu weet ik ook wel dat de kristallen bol niet bestaat, maar je mag van professionals en expert verwachten dat deze richting geven. Dat doen hij en zijn collega’s niet. Het andere jammere is dat zij zich nogal narcistisch gedragen door nooit te reageren op kritiek. Dat is waarschijnlijk opgelegd door de marketing- en communicatie afdeling van BTC, maar wel een gemis.
Hoi Ton!
Bedankt voor je reactie! Ik vind het jammer om te horen dat je ons narcistisch vindt omdat we niet reageren op kritiek. We proberen namelijk zo transparant mogelijk te zijn. Zo zijn wij een van de enige crypto nieuwsplatforms die alle reacties – buiten discriminatie en racisme – toestaan. Daarnaast lezen wij alle reacties en reageren we ook op alle feedback. Er is natuurlijk wel een verschil. Als mensen nare opmerkingen maken, reageren wij daar natuurlijk niet op, maar als ze een goed onderbouwd puntje van kritiek hebben, dan reageren we zelfs graag!
Om even in te gaan op je andere punt: we proberen inderdaad om richting te geven met analyses. Om even twee voorbeelden te geven: we voorspelden vorige maand deze daling van bitcoin en zo ook de daling van cardano naar 0,35 cent. Dat zijn natuurlijk gevallen waarbij het perfect heeft uitgepakt, maar zo zijn er ook een aantal analyses die wat minder correct waren. Toch hopen wij dat dit handvatten geeft voor mensen om ook steun- en weerstandpunten te vinden.
Vriendelijke groet,
Kasper Wienk
Top, deze reactie! Ben het niet geheel met je eens qua voorspellingen, want er zijn voldoende blogs van jou en je collega’s de afgelopen weken die anders voorspellen. Maar dat geeft niet, want crypto is niet te voorspellen, dat hebben we de afgelopen dagen wel gezien. Net als dat de hype begin dit jaar niet was te voorzien. Richting mogen we wel van jullie verwachten. En dan niet van bearish of bullish, maar één van de twee. Sportief dat je reageert, Kasper.
Hopelijk een overwinning voor het klimaat als al die nutteloze mining acties niet meer rendabel worden en we energie voor belangrijkere zaken gaan gebruiken. Kom maar terug als er een efficiënte crypto is. Ik ben totaal geen fan van banken en omarm de anonimiteit en de basis principes van crypto maar niet op de manier waarop het nu gaat want de gemiddelde crypto bezitter streeft het inhalige gedrag van een bankier voorbij met alle coin offerings, bullshit voorspellingen en zogenaamde expert video’s.
kneus
Wat een gedegen inhoudelijk sterke reactie!
Vorig jaar kwam er iemand aan de deur. Hij zei als je me 10000 euro geeft dan stop ik dat onder de toverdoos van oma en dan wordt het 100.000 euro dit jaar maar 500.000 euro volgend jaar. Meteen gedaan natuurlijk. Maar net kwam ie langs dat ik 5000 terug kon krijgen maar het beter in de toverdoos kon laten want volgend jaar is het 100.000. Dus ik hoef gelukkig niet te schreeuwen. Mijn geld is save.
Ondergewaardeerd? De waarde is 0.
Bitcoin is gebakken lucht

btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source