Salesforce laat bedrijven met NFT Cloud NFT's maken en verkopen – Techzine.nl

Home » Salesforce laat bedrijven met NFT Cloud NFT's maken en verkopen – Techzine.nl
Salesforce laat bedrijven met NFT Cloud NFT's maken en verkopen – Techzine.nl

Salesforce introduceert de dienst NFT Cloud, waarmee bedrijven en merken zelf non-fungible tokens (NFT’s) kunnen creëren en verkopen. De dienst maakt onderdeel uit van een reeks updates voor Customer 360.
Volgens Salesforce is de komst van NFT Cloud voor veel bedrijven en merken een eenvoudige mogelijkheid Web3-omgevingen voor klantenervaringen in te schakelen. Met de dienst kunnen bedrijven NFT’s minten, beheren en direct via het Salesforce 360-platform verkopen. Het platform helpt bedrijven en merken veilig met klantengegevens te verbinden, zodat zij een compleet overzicht krijgen van de fysieke en digitale omgevingen van deze klanten.
NFT Cloud moet bedrijven en merken ook helpen op unieke manieren nieuwe doelgroepen aan te spreken met geïntegreerde data. Bovendien kan de loyaliteit van bestaande klanten worden verdiept met virtuele verbindingen. Ook ondersteunt de dienst slimme contracten via een vertrouwd platform. NFPT Cloud is op dit moment nog in een gesloten pilot beschikbaar. Wanneer de dienst algemeen beschikbaar komt, is niet bekend.
De dienst NFT Cloud komt tegelijkertijd met een reeks updates voor Customer 360. Vooral de Marketing Cloud- en de Commerce Cloud-platforms kregen nieuwe functionaliteit. Voor het Marketing Cloud-platform is functionaliteit toegevoegd als triggered campagneberichten, een digitaal command center voor Slack, meer integratie tussen het Salesforce Customer Data Platform en Google Ads, een applicatie voor intelligente e-commerce marketinginzichten, een intelligence controller voor de B2C Commerce Cloud-oplossing en nieuwe AppExchange-partners voor de Marketing and Commerce-oplossing.
Binnen het Commerce Cloud-platform krijgen bedrijven naast de NFT Cloud-dienst betere integratie met sociale media voor Commerce Cloud, functionaliteit voor het snel uitrollen van een marktplaats op het platform, betere overzichten voor klantenservice en complete probleemloze winkelervaringen.
De meeste oplossingen zijn per direct beschikbaar. Ook volgen er features in de loop van deze maand of in het derde kwartaal van dit jaar.
Tip: ‘Salesforce werkt aan NFT-clouddienst’
Automatisering van serverbeheertaken kan bedrijven flinke voordelen opleveren. Het voorkomt menselijke fouten…
ThoughtSpot wil voor opschudding zorgen in de analytics- en business intelligence-wereld. Het bedrijf biedt m…
Uit het Nutanix Enterprise Cloud Index onderzoeksrapport blijkt dat de multicloud-adoptie het hoogst is binne…
De CEO, CFO en COO van ICT-dienstverlener Centric zijn opgestapt door een conflict met eigenaar Gerard Sander…
Nieuwe combinatie van flash en HDD maakt HDD’s een stuk slimmer en beter. Vorig jaar publiceerden we een…
Lenovo komt met een op Windows gebaseerde all-in-one collaboration bar, de ThinkSmart One. De ThinkSmart O…
Databricks komt met nieuwe data lineage-features voor Unity Catalog. Hiermee worden de governance-mogelijkhed…
Philips introduceert de 27E1N5600HE en 24E1N5300HE monitoren om zijn 5000 series te vernieuwen. Het gaat om …
Cisco komt met nieuwe functionaliteit om vergaderen en samenwerken makkelijker te maken. De Webex Room Bar, V…
AMD heeft tijdens een evenement voor analisten inzicht gegeven in zijn processor roadmap voor desktops, lapto…
Onderzoekers van Intezer en BlackBerry hebben een malware voor op Linux gebaseerde besturingssystemen ontdekt…
Techzine richt zich op IT-professionals en zakelijke decision makers door het publiceren van het laatste IT-nieuws en achtergrondverhalen. Het doel is om IT-professionals kennis te laten maken met nieuwe innovatieve producten en diensten, maar ook om diepgaande informatie te bieden om te helpen producten en diensten beter te begrijpen.
© 2022 Dolphin Publications B.V.
Alle rechten voorbehouden.
Clicky

source