De Aandeelhouder Columns Coinmerce Cryptonieuws van deze week: BTC maakt een einde aan rode trend – DeAandeelHouder

Home » De Aandeelhouder Columns Coinmerce Cryptonieuws van deze week: BTC maakt een einde aan rode trend – DeAandeelHouder
De Aandeelhouder Columns Coinmerce Cryptonieuws van deze week: BTC maakt een einde aan rode trend – DeAandeelHouder

Coinmerce vrijdag, 10 juni 2022 16:30
Deze week was de eerste positieve week voor de cryptomarkt in lange tijd. Er was veel goed nieuws uit verschillende richtingen. Ook zagen we dat de waarde van Bitcoin rustig aan groen kleurde, wat al zeker 9 weken niet meer was gebeurd. Andere cryptocurrencies, zoals Chainlink, stegen zelfs meer dan 10% in waarde!
Bitcoin maakt einde aan de wekelijkse rode trend
Bitcoin (BTC) slaagde er eindelijk in om de negatieve trend te doorbreken na negen weken van waardeverlies, en vormde zijn eerste groene wekelijkse candle sinds eind maart.
Na uit een diepe dip te zijn geklommen, zag het er begin maart goed uit voor Bitcoin. Het evenaarde echter een negatief record in termen van opeenvolgende wekelijkse kaarsen die in het rood sloten. Deze trend werd vorige week voortgezet, toen Bitcoin zijn 9e rode candle op rij zag.
De laatste zeven dagen waren meer bullish, met BTC die een hoogtepunt van €29.500 bereikte in het midden van de week. Ondanks dat het daar faalde en onder de €28.000 daalde, eindigde BTC met een weekly high van €27.300. Daardoor had het voor het eerst sinds 21 maart een wekelijkse groene candle.
PayPal laat gebruikers crypto naar externe wallets sturen
PayPal kondigde dinsdag aan dat klanten Bitcoin en Ethereum naar externe wallets kunnen sturen, bijna twee jaar nadat het bedrijf cryptocurrencies op zijn platform toestond. De dienst zal vanaf dinsdag worden aangeboden aan een beperkt aantal Amerikaanse gebruikers, en zal in de daaropvolgende maanden worden gepusht naar alle gekwalificeerde Amerikaanse consumenten.
In oktober 2020 begon PayPal klanten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin te laten kopen, verkopen en bewaren. Klanten konden echter geen crypto van PayPal versturen naar een externe wallet. Volgens PayPal vroegen gebruikers al lange tijd om deze functionaliteit, en die wordt nu beschikbaar.
Kenia’s grootste elektriciteitsproducent gaat Bitcoin-miners helpen
Kenia’s grootste elektriciteitsleverancier, KenGen (Kenya Electricity Generating Company PLC), is van plan om overtollige geothermische energie te verkopen aan bedrijven die Bitcoin minen. In een interview zei KenGen’s CEO Peketsa Mwangi dat ze de ruimte hebben en de elektriciteit dichtbij is, wat helpt met de stabiliteit.
Kenia is de grootste geothermische energieproducent van Afrika en produceert meer dan 14.000 megawatt (MW) aan stroom met slechts 863 MW aan apparatuur. Alleen al in het circuit van Rift Valley ligt naar schatting 10.000 MW aan geothermische energie opgeslagen.
Miners die van dit aanbod gebruik willen maken, hebben al contact opgenomen met KenGen om informatie in te winnen. “Sommigen hebben gevraagd of we met 20 MW willen beginnen en dan verder willen groeien,” merkte Mwangi op.
Men verwacht dat veel mining-bedrijven vanuit de Verenigde Staten en Europa naar Kenia zullen komen. Het doel van KenGen is om te helpen bij het terugdringen van de koolstofuitstoot die gepaard gaat met Bitcoin-mining, door duurzame elektriciteit te leveren.
Snoop Dogg mede-oprichter van restaurant met Bored Ape Yacht Club thema
Snoop Dogg heeft de oprichting van een dessert restaurant aangekondigd. Het restaurant heeft als thema de film Bored and Hungry, met een Bored Ape motief.
De naam van het restaurant wordt Dr Bombay’s Sweet Exploration. Het zal gevestigd zijn in Los Angeles en gerund worden in samenwerking met Andy Nguyen, Kevin Seo en Phillip Huynh’s Food Fighters Universe.
Het werd in de aankondiging omschreven als een “meeslepende dessert ervaring”. Dr Bombay is de naam van Snoop Dogg’s Bored Ape Yacht Club NFT.
Ondanks dat het restaurant niet van Yuga Lab  is, hebben Yuga Labs NFT-houders het alleenrecht om hun activa te commercialiseren. Als gevolg hiervan mag Snoop Dogg’s Bored Ape NFT op deze manier worden gebruikt.
De zoon van Snoop Dogg, Cordell Broadus, is ook een partner in het restaurant. In een nieuwsverklaring waarin hij het restaurant aankondigde, voegde hij eraan toe: “Food Fighters Universe integreert eten in Web3 en biedt een route met real-life toepassing voor NFTs.” Het is de toekomst van de restaurantindustrie, en mijn vader en ik zijn verheugd om ons bij het team aan te sluiten om Dr Bombay tot leven te brengen.”
Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Coinmerce.
Coinmerce is een Nederlandse Crypto broker die staat voor gemak en veiligheid. Met registratie bij De Nederlandsche Bank en breed aanbod van coins, zijn zij dé crypto broker van Nederland waar je eenvoudig, snel en veilig kunt kopen en verkopen.
juni 10, 2022
juni 10, 2022
juni 10, 2022
juni 10, 2022
Cryptonieuws van deze week: BTC maakt een einde aan rode trend
Winnaar Eurovisie Songfestival veilt trofee aan crypto-organisatie om Oekraïne te helpen
44 landen kwamen naar El Salvador om te praten over Bitcoin
Je kunt in Telegram vanaf nu met crypto betalen
Crypto nieuws v/d week: CAR accepteert Bitcoin
Cryptonieuws van deze week: BTC maakt een einde aan rode trend
Stagnerende groei geen belemmering voor hogere grondstofprijzen
Op zoek naar relatieve waarde in cryptochaos
AEX: Verder omlaag of niet?
Winnaar Eurovisie Songfestival veilt trofee aan crypto-organisatie om Oekraïne te helpen
3 afgestrafte groeiaandelen om te kopen
6 goedkope technologie aandelen om te kopen
Moeten we Shell en OCI al verkopen?
OCI: Geen paniek
Zo bereken je de waarde van de claim van Air France KLM
Al lid? Log in
Word lid en krijg direct toegang tot onze Premium (video)content

source