Instagram zal NFT’s ondersteunen – BTC Nieuws

Home » Instagram zal NFT’s ondersteunen – BTC Nieuws
Instagram zal NFT’s ondersteunen – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Het is eindelijk zo ver: Instagram zal NFT’s ondersteunen. Na een kleine pilot zal Instagram onder andere ethereum-, polygon-, solana- en flow-NFT’s beschikbaar maken voor publicatie op de social media. Dit meldt CoinDesk in een nieuwsbericht.
Deze dag zat eraan te komen. Wie denkt aan foto’s, denkt Instagram. Wie denkt aan innovatie, denkt NFT’s. Na deze gigantische hype van 2021 is dit een logische stap van het platform. Het kan de mainstream adoptie van NFT’s – die al hoogtij viert – nog meer uitbreiden.
Het platform, wat onderdeel is van Meta, moest deze stap natuurlijk maken. Meta is al flink bezig met een metaverse en een eigen coin, dus de andere sociale platformen kunnen niet achter blijven. De twee zullen samen gaan als pindakaas en hagelslag.
Een voordeel aan NFT’s op Instagram, ten opzichte van de NFT’s op Twitter, zijn de kosten. CoinDesk heeft bevestigd dat Instagram gebruikers niet zal laten betalen voor het plaatsen en delen van NFT’s. Dit deed Twitter eerst wel in januari. Je kent ze misschien nog wel; de zeshoekige NFT-profielfoto’s.
Een interessant gegeven is dat Instagram met non-fungibele token (NFT) integraties komt voor verschillende blockchains. Voor nu staan de netwerken van Ethereum, Polygon, Solana en Flow op de planning voor het social media platform. Deze projecten hosten een groot gedeelte van alle NFT’s.
Wat dit zal doen met de koersen van de bijbehorende coins, zullen we binnenkort merken. Deze hebben namelijk nog niet echt gereageerd op dit nieuws. Deze altcoins staan stuk voor stuk ongeveer 25% in de min sinds vorige week.
Deze NFT-integratie wordt eerst getest. Er komt een pilot voor een klein gedeelte NFT-enthousiasten die de tokens zullen testen op Instagram. Helaas zullen Europeanen geen deel uitmaken van de pilot, want alle deelnemers komen uit de VS.
Verdere ontwikkelingen zullen scherp in de gaten gehouden worden door het nieuwsplatform van BTC Direct. Mocht er meer nieuws ontwikkelen omtrent Instagram en zijn NFT-integratie, dan zul je dat lezen op deze website.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Sorry, the comment form is closed at this time.
btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source