NFT's voor de uitgeefsector: tips van Wisschenbart – inct – inct

Home » NFT's voor de uitgeefsector: tips van Wisschenbart – inct – inct
NFT's voor de uitgeefsector: tips van Wisschenbart – inct – inct

Wachtwoord vergeten?
Of log in via social media:
Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Nog geen account? Maak gratis een account aan.
Wachtwoord vergeten?
Of log in via social media:
Wanneer je m.b.v. social media inlogt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Nog geen account? Maak gratis een account aan.
Het instituut van Rüdiger Wisschenbart heeft een white paper over NFT’s in de in de uitgeefsector uitgebracht. Het is mede geschreven door de mensen achter een platform voor de handel in NFT’s, dus de toonzetting is erg (te?) positief. Maar het bevat wel veel interessante aanbeveling voor degenen die van plan zijn om iets te doen met NFT’s. Inct zet de belangrijkste op een rij.
Selecteer de onderwerpen waarvan je via Mijn inct op de hoogte gehouden wilt worden.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd. Login of maak gratis een account aan.
Compleet abonnementenbeheer
logo abonnementenland
Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Abonnementenland heeft zijn management- en beheerdiensten toegespitst op de vragen en behoeften in de uitgeefbranche. Ook verenigingen vinden hun weg naar Abonnementenland.
Altijd op de hoogte van het nieuws in de uitgeverij? Meld je dan aan voor de inct.nieuwsbrief: iedere donderdag al het nieuws van de week, één keer per maand een nieuwsbrief met alle andere artikelen over trends en ontwikkelingen.
Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!
Uitschrijven kan heel makkelijk.
Online tools voor publishers

Freshbits biedt online tools voor de moderne uitgeverij. Met goed vindbare webshops, online tijdschriften voor professionals en digitale leeromgevingen ondersteunen wij u bij de verkoop, promotie en distributie van uw content.
Hieronder vind je dossiers over specifieke onderwerpen samengesteld uit kennisbankartikelen. De redactie van inct heeft de artikelen bij elkaar gebracht en geordend. Met de dossiers lees je je snel en makkelijk in diverse onderwerpen in.
Bekijk alle voordelen
Contentbeheer

LINE UP boek en media regelt alles voor organisaties op het gebied van contentbeheer en kennismanagement. Wij zorgen ervoor dat het publicatieproces van onze klanten zo succesvol en efficiënt mogelijk verloopt. De klant kan zijn aandacht volledig op zijn kerntaken richten.
Uitbesteden voor uitgevers

S.P. Abonneeservice is geheel gespecialiseerd in abonnementenbeheer. Maak uw abonnementenbeheer eenvoudiger, overzichtelijker en mooier!
Praktische oplossingen voor uw uitgeefproces

Ons vak is automatiseren: wij helpen uitgevers van boeken, tijdschriften, vakbladen, kennisbanken, evenementen, kranten om de administratieve processen binnen hun uitgeverij te automatiseren en integreren, zodat zij zich kunnen richten op het uítgeven.
Incasso

Plaggemars verzorgt pro-actief en op een maatschappelijk verantwoorde wijze de incasso van uw vorderingen, zowel B2B als B2C, in Nederland en internationaal.
Content Orchestration

Een efficiënte workflow voor jouw content supply chain is belangrijker dan ooit. Met het creëren, verzamelen, zoeken en delen van content kan veel tijd verloren gaan.
Onze creative workflow consultants zijn bevlogen in het optimaliseren van contentcreatie- en publicatieprocessen. Qonqord verbindt mensen en systemen met elkaar op basis van jarenlange ervaring met het orkestreren, het stroomlijnen en automatiseren van de content supply chain.
inct is opgericht in 2002 als ‘vakblad voor uitgeven en ict’ en heeft zich in haar bestaan ontwikkeld tot een full service aanbieder van vakkennis en -informatie.
Veenweg 34E
2631 CL Nootdorp
Telefoon: +31 (0)6 26 24 41 83
E-mail: eval(unescape(‘%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%69%6e%66%6f%40%69%6e%63%74%2e%6e%6c%22%20%3e%69%6e%66%6f%40%69%6e%63%74%2e%6e%6c%3c%2f%61%3e%27%29%3b’))
Onze privacyverklaring
Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer

source