Beste tokens om te kopen tijdens de dip van mei – Invezz

Home » Beste tokens om te kopen tijdens de dip van mei – Invezz
Beste tokens om te kopen tijdens de dip van mei – Invezz

Bouw een aandelenportfolio & laat uw kapitaal groeien.
Ontcijfer digitale valuta & koop uw eerste Bitcoin.
Grondstoffen zijn een go-to investeringsklasse. Kom erachter waarom.
Kapitaliseer op brede markten door te investeren in indexen.
Forex is ‘s werelds grootste financiële markt, leer er meer over.
Krijg blootstelling aan uw favoriete branche met een ETF.
Invezz is een onafhankelijk platform met als doel gebruikers te helpen financiële vrijheid te bereiken. Om ons werk te financieren, werken we samen met adverteerders, die ons belonen voor gebruikers die Invezz naar hun diensten verwijst. Hoewel onze recensies en beoordelingen van elk product op de site onafhankelijk en onbevooroordeeld zijn, kunnen merken betalen om hoger op onze ranglijst te verschijnen of om advertenties in specifieke delen van de site te plaatsen. De volgorde waarin producten en diensten op Invezz verschijnen, houdt geen goedkeuring van ons in en houd er rekening mee dat er mogelijk andere platforms voor u beschikbaar zijn dan de producten en diensten, die op onze website verschijnen. Lees meer over hoe we geld verdienen >
Elrond EGLD/USD , Maker MKR/USD en FTX Token FTT/USD zijn allemaal solide tokens die recentelijk in waarde zijn gestegen, ondanks de bredere marktdip.
Dit maakt ze solide tokens om tijdens de huidige dip te kopen, en we gaan elk token afzonderlijk bekijken om te zien waarom dit zo is.
Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.
Op 9 mei 2022, sloot BitMart zich aan bij Elrond als een strategische ecosysteem partner en noteerde EGLD geïntegreerd door de ESDT token standaard.
Antalpha Group, het financiële dienstverleningsbedrijf voor digitale activa van Antpool Holding, heeft op 9 mei 2022 een Signal Request geplaatst om het sentiment van de Maker-gemeenschap te meten met betrekking tot het onboarden van de Institutional Maker Vault.
FTX heeft, in samenwerking met het STEPN team, de Sneaker #9999 NFT geplaatst op NFT.US en de FTX App, waarbij 100% van de opbrengst naar een goed doel zullen gaan via de FTX Foundation.
Op 10 mei 2022 had Elrond (EGLD) een waarde van $ 114,97.
De all-time high van Elrond (EGLD) was op 23 november 2021, toen de token een waarde van $ 545,64 bereikte. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 430,67 hoger in waarde was of met 374%.
Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Elrond (EGLD) zijn hoogste punt op 2 april op $ 201,18. Het laagste punt was op 29 april op $ 132,35. Dit betekende een daling van $ 68,83 of 34%.
Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat EGLD eind mei $ 150 zal bereiken, wat het een solide aankoop maakt.
Op 10 mei 2022 had Maker (MKR) een waarde van $ 1.210,28.
Als we kijken naar zijn hoogste punt ooit, had Maker (MKR) zijn ATH op 3 mei 2021, toen deze een waarde van $ 6.292,31 bereikte. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 5.082,03 hoger in waarde was of met 419%.
Als we kijken naar hoe de token de afgelopen maand presteerde, had Maker (MKR) zijn hoogste punt op 5 april met $ 2.494,25.
Het laagste punt was op 30 april op $ 1.498,93. Dit betekende een daling van $ 995,35 of 40%.
Met dit in gedachten is MKR met $ 1.210,28 een solide koop, aangezien het eind mei 2022 $ 1.500 kan bereiken.
Op 10 mei 2022 had FTX Token (FTT) een waarde van $ 34.
FTX Token (FTT) ging over de all-time high van de token en bereikte zijn ATH punt op 9 september 2021, toen deze een waarde van $ 84,18 bereikte. Dit betekent dat detoken op zijn ATH $ 50,18 hoger in waarde was of 147%.
Als we kijken naar de prestaties van de token in april, had FTX Token (FTT) zijn hoogste waarde op 1 april op $ 51,04, terwijl het laagste punt op 29 april was op $ 38,53. Dit betekende een daling van $ 12,51 of 24%.
Met dit in gedachten is FTT met $ 34 de moeite waard om te kopen tijdens de dip, aangezien deze eind mei $ 45 kan bereiken.
Invezz geeft geen financieel advies. Ons doel is om informatie over beleggen te vereenvoudigen, zodat elke gebruiker weloverwogen beslissingen kan nemen met zijn geld en controle kan krijgen over zijn financiële toekomst. We nemen geen verantwoordelijkheid voor individuele investeringsbeslissingen, winsten of verliezen en het is belangrijk om zich te zijn dat 67% van de nieuwe handelaren geld verliest.

source