Universal op NFT marktplaats LimeWire – Emerce

Home » Universal op NFT marktplaats LimeWire – Emerce
Universal op NFT marktplaats LimeWire – Emerce

Het legendarische LimeWire, ooit een platform voor het delen van (illegale) muziek, wordt een NFT marktplaats. Onder meer heeft Universal Music Group zich op het platform ingeschreven.
Onder de Universal Music Group paraplu vallen grote artiesten zoals Taylor Swift, Kendrick Lamar, U2, The Weeknd, Abba en The Rolling Stones.
Maar ook andere artiesten van platenlabels Interscope Records, Republic Records, Def Jam Recordings, Capitol Records, Motown Records, Geffen, EMI en Virgin Music kunnen de LimeWire-markt gebruiken om digitale muziekcollecties aan te bieden.
LimeWire heeft met het uitgeven van een eigen token
vorige maand 10,4 miljoen dollar opgehaald.
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
De roemruchte bestandsuitwisselingdienst Limeware is terug van weggeweest, dit keer met NFT’s, oftewel digitale eigendomsrechten.
Muziekdienst Grooveshark stopt. En het bedrijf geeft het volmondig toe: het is volledig onze eigen schuld. ‘We hebben belangrijke fouten gemaakt door niet de juiste licenties af te sluiten.’
De eigenaren van de allang opgeheven p2p-dienst LimeWire hebben een miljoenenschikking getroffen met Merlin, een organisatie die de rechten van onafhankelijke artiesten vertegenwoordigt.
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source